Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 6 augustus 2016

Shekina Rose/De Blauwe Straal Empaat Sterwezen Engelachtige Toegangspoort Dimensionale Verschuiving 444 / 4 Augustus 2016

Shekina Rose/De Blauwe Straal
Empaat Sterwezen Engelachtige Toegangspoort Dimensionale Verschuiving 444
4 Augustus 2016

De nummersequenties die in deze channeling ingebed tevoorschijn komen werden door Spirit aan Shekina Rose gegeven om deze transmissie te activeren.
*****
Een sterkere verbinding betreffende de Engelachtige rijken met de planeet heeft zich voorgedaan. Er zijn geen plaatsen waar wij jullie niet kunnen bereiken op Aarde, wij zijn hier en altijd bij jullie.
Een dimensionale verschuiving doet zich voor ten tijde van dit schrijven en wenkt jullie naar besef en om deel uit te maken van de hogere frequenties en de toename van het cellulaire Licht. Deze nieuwe toegangspoort zal jullie zicht openen in/naar de inter-dimensies en boodschappen van de hogere vijfdimensionale wezens. Ga binnenin.
Jullie cellulaire herinneringen zijn aan het ontwaken aangaande de Engelen en de Hemelse Licht gemeenschappen waar jullie van zijn, waar ook naar verwezen wordt als de Engelachtige Ster Stammen, Vogel Stam, Engelachtigen en Sterrenzaden. Velen van jullie hebben allianties met deze heilige afstammingen. De Engelachtige dimensionale toegangspoort is hier en weerkaatst in jullie verlangen om verenigd te zijn en om te resoneren met wat het is om een oprecht echt Mens te zijn. 33
444 - Het Teken van de Engelen. Hun Aanwezigheid Is Bij Jou.
Er is een toename in het zien van deze tekens van de Engelen, de Engelachtige Rijken en Hemelse Ster Gemeenschappen. De Engelen en Engelachtige Rijken zijn meer toegankelijk en reiken naar jou/jullie uit via tekens, signalen en in een variëteit van manieren van de Natuur.
Engelachtige Rijken Tekens:
De Engelen en Engelachtige gemeenschappen mogen naar je uitreiken via tekens van Engelen in de vorm van wolken, vogels en veren die naar je toekomen, in dromen, via een zachte bries waar je hun handtekening boodschap van Liefde voelt. “Roep ons op en wij zullen er zijn; wij maken deel uit van de Ascentie van de Mensheid.”
Engel Getallen van de Blauwe Straal Engelachtige Afstamming
444 - Een stuwende kracht van Engelen is beschikbaar om je te helpen of probeert je aandacht te krijgen.
55 - Aartsengel Michael werkt via de Blauwe Straal en is in de buurt.
555 - Aartsengel Michael. Zijn energieën van kracht, verandering en benadrukking worden ten dienste gesteld.
22 - Aartsengel Raphael is gereed om te helpen. Hij verstrekt genezende energieën en brengt elektromagnetisch evenwicht naar het energielichaam en relaties.
88 - Aartsengel Gabriel helpt jou met je communicaties, creaties en met het delen van je levenspad gaven.
De Blauwe Straal Engelachtige
De Blauwe Straal Engelachtige is een ultra gevoelige empaat die een Blauwe Straal is en heeft een sterke resonantie met de Engelen en mag een Engelachtig wezen geweest zijn. De Engelen hebben een opmerkelijke vibratie in je gebied waar je kunt communiceren en weten dat zij bij je zijn op het één of andere niveau.
Een Engelachtige Blauwe Straal Sterrenzaad zijnde, heb ik een sterke verbinding met de Engelen en toch gedurende de laatste maand is er een ongelooflijke toename geweest met de Engelachtige rijken en de Engelen. Ik heb ook een speciale affiniteit met de Engelachtige Ster Stammen en er is een verbinding met de afstammingen van de Vogel Mensen en Vogel Stammen. Ik kan voelen dat hun Engelachtige aanwezigheid verhoogde resonanties in mijn leven heeft en kan mijn engelachtige DNA als een aanwezigheid voelen door mijn volledige energiegebied heen; dit is een eerste keer ervaring. Ik zie ook een Wit Lichtportaal naar mij openen - het kan in een Lichtflits zijn die langer duurt aldus ik weet dat zij het zijn. En nooit eerder heb ik zo vaak 444 gezien.
Geniet van deze zeer verbazingwekkende tijd op Gaia, aangezien we overgestoken zijn in/naar een hogere dimensie en onze toegang tot onze geliefde Engelachtige en Licht Hemelse Gemeenschappen kunnen ons gemakkelijk bereiken en velen van ons zijn bezig een Engelachtige Ster Mens te worden.
Shekina Rose
*****
1. “Angelic Love” Lied van Liefde voor de mensheid. Gratis geschenk van de Engelen Gezongen in het oude Solfeggio/Engelachtige Taal om gebruikt en doorgegeven te worden.

2. “Angelic Love” Gratis Lied download Geschenk van de Engelen -http://shekinarose333.wixsite.com/stargatelightportal/copy-of-free-gift-angelic-tongues-of-lov
*****
Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
Copyright © Language of Light vocal sound transmissions by Shekina Rose of www.shekinaspeaks.com -http://shekinaspeaks.com/index.html Permission is granted to copy and redistribute this article and videos on the condition that the URL www.shekinaspeaks.com is included as the resource and that it is distributed freely and on a non-commercial basis. E-mail: shekina444@yahoo.com