Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


donderdag 11 augustus 2016

SAUL: Vergeef en houdt van jezelf zoals jouw hemelse Vader doet. / 2016/08/10 door John Smallman


SAUL
Vergeef en houdt van jezelf zoals jouw hemelse Vader doet.
2016/08/10 door John Smallman

Er is niemand op aarde die nu niet de energie verschuivingen voelt in de aanloop naar het ontwaken van de mensheid. Zoals velen hebben verteld, is jullie ontwaken onvermijdelijk, en zelfs diegene die zich nog niet bewust zijn van hun ware aard, als spirituele wezens met een tijdelijke menselijke ervaring, zijn zich ervan bewust dat er een enorme verandering in de lucht hangt. Het is onmogelijk om de kracht van de tsunami van Liefde niet te voelen als hij heen en weer veegt over de planeet de veranderingen bekrachtigd die essentiële aspecten zijn van jullie proces van ontwaken, ook al is het niet heel erg duidelijk voor velen wat het is dat ze voelen.

En natuurlijk vertoont het zich ook over de hele wereld in conflicten die onoplosbaar, eindeloos, en volkomen krankzinnig lijken te zijn. Conflict is krankzinnig, en het meeste van de mensheid begrijpt dat nu, hoewel ze ook niet in staat zijn om een manier te vinden om de nog openstaande kwesties die de oorzaak zijn van conflicten over de hele wereld op te lossen, zonder toevlucht te nemen tot conflict. Het lijkt een Catch 22-situatie te zijn!

Alleen, is het dat natuurlijk niet, het is gewoon dat mensen weigeren om zich te laten leiden door liefde, omdat ze bang zijn dat ze vervolgens zullen worden verraden of bedrogen. Maar degenen onder jullie die zich echt laten leiden door Liefde weten dat het werkt. En jullie zijn het meest effectief en succesvol in het verspreiden van de waarheid daarover, omdat door het voornemen om liefdevol te leven in ieder moment, voegen jullie intense kracht toe aan de individuele energie velden die jullie uitdrukken via jullie menselijke vorm, en niemand met wie jullie omgaan, zelfs op de meest zachtaardige of schijnbaar onbeduidende wijze, is in staat niet onaangetast te blijven door Liefde die jullie van moment tot moment uitdrukken.

Wij in de spirituele rijken - jullie liefdevolle gidsen, mentoren, beschermengelen, en familieleden die hun tijdelijke fysieke vormen hebben afgelegd - zijn met jullie in ieder moment om jullie te ondersteunen terwijl jullie omgaan met de dagelijkse stress waarmee menselijke interacties jullie presenteren. Alstublieft, roep ons op, jullie kunnen allemaal bij ons terecht voor hulp wanneer jullie je overweldigd voelen. We zijn 24/7 beschikbaar en wachten op jullie oproep. We kunnen jullie niet helpen, tenzij jullie ons om hulp vragen, maar we waken in elk moment liefdevol over jullie - volkomen zonder oordeel – we verlangen er naar dat jullie een beroep doen op ons. Wij menen het werkelijk, doe een beroep op welk moment ook, we staan altijd klaar, zijn bereid en in staat om jullie te helpen. Vergeet niet, tijd is een illusie, dus er is geen goede of slechte tijd om ons op te roepen, er is slechts dit nu moment waarop jullie de behoefte voelen, dus Roep!


Het is onze taak om jullie te helpen om te ontwaken, net zoals het jullie taak is om de mensheid te helpen om te ontwaken. Er is niets van groter belang voor jullie om te doen of je mee bezig te houden. Jullie zijn - nu - op Aarde - puur om te helpen bij het ontwakingsproces van de mensheid. Je vraagt ​​jezelf misschien af "hoe kan ik helpen, ik ben slechts een enkeling en een volkomen onbeduidend individu, hoe kan ik misschien helpen de mensheid te laten ontwaken? Ik ben niet eens zelf wakker! "

Nou, wij zullen jullie geruststellen, jullie zijn geïncarneerd in dit historische moment voor de mensheid, omdat jullie werd gevraagd om te assisteren bij het ontwaken van de mensheid, en jullie zijn van harte en enthousiast overeengekomen om dit te doen. Jullie wisten dat het mens zijn jullie in situaties zouden plaatsen waarin jullie een minimale herinneringen en begrip van het goddelijke plan zouden hebben maar waarin jullie hulp van essentieel belang is. Maar jullie wisten ook dat jullie met liefde geleid zouden worden in ieder moment zo lang als jullie maar zouden vragen om die begeleiding. Dus vraag! In feite, als jullie het nuttig vinden, schreeuw dan om hulp. We begrijpen uw situatie perfect, en niets dat je kunt denken, zeggen of doen kan ons beledigen of verstoren. Wij zijn hier voor jullie, we houden van jullie, en niets wat jullie kunt bedenken, zeggen of doen zal daar iets aan veranderen.

Staakt jullie bezorgdheid en jullie ongerustheid over de vraag of je wel op het goede pad bent, want natuurlijk ben je dat, er is geen andere weg die je zou kunnen volgen omdat jij het ontworpen hebt met goddelijke leiding voordat je daarop incarneerde. Stop met het proberen om de zin ervan in te zien, dat is een grote afleiding voor velen van jullie, in plaats daarvan luister naar jullie intuïtie, jullie goddelijke leiding, dat zachte duwtje dat een koers suggereert van actie die rustig, vredig, en zonder een egoïstische agenda is - wat zit er in voor mij. . . zal ik ervoor betaald worden . . . zullen ze mijn inspanningen waarderen. . . ze zijn zo dom, waarom luisteren ze niet naar mij! - en houden zich liefdevol bezig met wat er zich ook voordoet. Als je dat doet gebeuren er wonderen!

In feite zijn jullie al wonderdoeners omdat jullie geïncarneerd zijn op dit moment in de evolutie van de mensheid, in het ontwakingsproces van de mensheid, puur om dienstbaar te zijn aan de mensheid, aan de goddelijke schepping waarin jullie alle eeuwig geborgen en omhelsd zijn. Er is niemand die is uitgesloten omdat Eenheid gewoon betekent dat er geen afscheiding van is. Wat lijkt in de oppositie te zijn is een illusie. Ongetwijfeld zijn jullie steeds ontgoocheld door dat woord, omdat de illusie heel echt lijkt voor degenen die ervoor hebben gekozen om er deelnemers aan te zijn, zelfs sommige onder jullie die agenten zijn van het ontwaken van de mensheid. Het is een zeer overtuigende omgeving, zoals sommigen van jullie, die betrokken zijn geweest bij militaire conflicten, er goed van op de hoogte zijn, als jullie te maken krijgen met jullie levendige en meest alarmerende nachtmerrieachtige dromen en er mee proberen om te gaan en jullie daaruit voorvloeiende Post Traumatische Stress Stoornissen oplossen.

Of jullie nu betrokken zijn bij militaire conflicten of niet, de illusie is in staat om jullie situaties te presenteren die onoplosbaar lijken, situaties waaruit de enige uitweg lijkt te zijn het beëindigen van jullie menselijk bestaan. En toch, een ieder van jullie is hier door jullie eigen keuze, een keuze die jullie gemaakt hebben met goddelijke leiding om te helpen bij dit proces van ontwaken. Vaak lijkt het erop dat je alleen, verlaten, ongezien, niet gewaardeerd en geliefd bent, en dat is een ervaring die zeer pijnlijk is, zelfs al is het onwerkelijk. Het lijkt niet onwerkelijk! In feite lijkt het de enige zinvolle werkelijkheid te zijn die voor jou beschikbaar is, en dus degene waaraan je niet langer wenst deel te nemen.

Wanneer dit jouw ervaring is, vraag ons dan alsjeblieft om hulp! Het is beschikbaar indien je jouw innerlijk weten, je intuïtie jouw laat leiden, omdat "de zogenaamde experts”, menselijke psychologen, psychotherapeuten en begeleiders vaak zo verward zijn als jullie door de illusie waarin jullie alle gehuld zijn en trachten om de menselijke rede en logica te gebruiken om jullie te helpen. Het helpt misschien een beetje, als ze vol mededogen naar je kunnen luisteren. Maar blijvende verlichting van jouw pijn en lijden kan alleen gevonden worden door middel van onvoorwaardelijke Liefde, dus zelfs als blijkt dat je sommige gewetenloze daden hebt gedaan, vergeet het en houdt van jezelf zoals jouw hemelse Vader doet, en weet dat het onmogelijk is, dat Hij ooit Zijn oneindige Liefde zal verminderen voor jou, laat staan dat Hij ermee zal stoppen van je te houden.

Ga daarom elke dag naar binnen, en open jezelf voor de Goddelijke Vlam van Liefde die voor eeuwig brand in een ieder van jullie. Wanneer jullie toestaan wanneer jullie je overgeven aan ongeacht welke droefheid die is ontstaan en het door je heen laat stromen zonder te oordelen of het te proberen te begrijpen, zal het verlichten. Je kunt het niet begrijpen, want het is waanzinnig. Jullie problemen met PTSS en andere verontrustende emotionele problemen waarmee jullie merken dat je te maken hebben kunnen alleen worden opgelost door Liefde. Vaak veroordelen jullie jezelf voor fouten of vergissingen die jullie hebben gemaakt en dan denken dat ze onvergeeflijk zijn. Door dat te doen zorgt dat ervoor dat jullie hen blijven herbeleven in plaats van het loslaten van jullie gehechtheid aan hen. Pijn en lijden kan alleen gebeuren op het moment waarop zij zich voordoen, maar je kunt ze in leven houden in het heden door voortdurend jezelf te herinneren aan de situaties waarin ze gebeurden en door jezelf of anderen te oordelen als slecht, of zelfs als het kwaad, voor jouw betrokkenheid bij hen.

Liefde is de Werkelijkheid. Er is niets anders! Open jullie harten om het binnen te laten en laat het al je angsten wegvagen, je twijfels, en je zorgen, want het is hen die onwerkelijk zijn! Zonder het accepteren van Gods liefdevolle steun ziet het leven er zinloos uit voor jullie, en zonder dat is het dat ook. De betekenis van het leven dat zo vele zoeken en niet kunnen vinden is LIEFDE! Als je het weigert overspoelen angst en zorgen je geest. Nu is de tijd om je volledig bezig te houden met je ware en eeuwige natuur - Eenheid met God in oneindige Liefde - en je hebt absoluut onbeperkte steun van ons allemaal in de geestelijke sferen, want we zijn in voortdurend bewustzijn van onze eeuwige Eenheid met God die Liefde is zonder beperking. En het is deze kennis, dit intense besef dat wij jullie bieden op elk moment. Maar het is altijd jullie keuze het te aanvaarden of te verwerpen. Zit niet te kniezen als een klein kind, vergeef jezelf, en kom volledig tot leven!

Met zo heel veel liefde, Saul.

Bron. https://johnsmallman.wordpress.com/

Vertaling. wakkeremensen.blogspot.nl