Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 20 augustus 2016

RoundTable discussie met Cobra, Red Dragon Ambassador, Alfred Lambremont-Webre en Capt. Max Steel,/ 29 juli 2016, GoldFish Report /19 Augustus 2016


RoundTable discussie met Cobra, Red Dragon Ambassador, Alfred Lambremont-Webre en Capt. Max Steel, 29 juli 2016, GoldFish Report
19 Augustus 2016

Aan het begin van het interview wordt de beroemde Charlie Chaplin speech uit zijn film ‘The Great Dictator’ beluisterd. De titel van de speech is “Een boodschap aan de Mensheid”, en het is een prachtige oproep aan de mensheid om de macht in eigen hand te nemen. Ik heb ervoor gekozen om de speech vóór het interview te zetten.

The Great Dictator’s Speech

“Sorry, maar ik wil geen keizer zijn. Dat is niets voor mij. Ik wil niet regeren of iemand overwinnen. Ik zou graag iedereen willen helpen – zo mogelijk -, jood, ongelovige, zwarte man, wit. Wij willen allemaal elkaar helpen. Menselijke wezens zijn zo. Wij willen leven door elkaars geluk – niet door elkaars ellende. Wij willen niet haten en een ander verachten. In deze wereld is er ruimte voor iedereen. En de goede Aarde is rijk en kan voor iedereen voorzien. De manier van leven kan vrij en mooi zijn, maar wij zijn de weg kwijt geraakt.

Hebzucht heeft de zielen van de mensen vergiftigd, heeft de wereld gebarricadeerd met haat, heeft ons in ganzenpas naar ellende en bloedvergieten geleid. Wij hebben vaart ontwikkeld, maar wij hebben onszelf ingesloten. Machines die overvloed geven heeft ons in het ‘willen’ gelaten. Onze kennis heeft ons cynisch gemaakt. Onze slimheid; hard en onvriendelijk. Wij denken te veel en voelen te weinig. Meer dan machines hebben wij mensheid nodig. Meer dan slimheid hebben wij vriendelijkheid en zachtheid nodig. Zonder deze kwaliteiten zal het leven gewelddadig zijn en allen zullen verloren zijn….

Het vliegtuig en de radio hebben ons dichter bij elkaar gebracht. De natuur van deze uitvindingen schreeuwt om de goedheid in de mensen – schreeuwt om universele broederschap – voor de eenheid van ons allemaal. Zelfs nu bereikt mijn stem miljoenen over de wereld – miljoenen van wanhopige mannen, vrouwen en kleine kinderen – slachtoffers van een systeem dat maakt dat men onschuldige mensen martelt en gevangen zet.

Degenen die mij kunnen horen zeg ik – wanhoop niet. De ellende die nu over ons ligt is maar het doorgeven van de hebzucht – de bitterheid van mensen die bang zijn voor de manier waarop de mensen vooruit gaan. De haat zal voorbij gaan, en dictators sterven, en de machten die zij van de mensen namen zullen teruggaan naar de mensen. En zolang als mensen sterven zal vrijheid nooit ten onder gaan …

Soldaten! Geef jezelf niet aan bruten – mensen die je verachten – je slaaf maken – die jullie levens regeren – vertellen wat je moet doen – wat te denken en wat te voelen! Die je drillen – in een regime houden – je behandelen als vee, je gebruiken als kanonnenvoer. Geef jezelf niet aan deze onnatuurlijke mensen – machinemensen met machinegedachten en machineharten! Jullie zijn geen machines! Je bent geen vee!

Jullie zijn mensen! Jullie hebben de liefde van de mensheid in jullie harten! Jullie haten niet! Alleen de ongeliefden haten – de ongeliefden en de onnnatuurlijken!

Soldaten! Vecht niet voor slavernij! Vecht voor vrijheid!

In het 17e hoofdstuk van St. Lucas is geschreven: “het Koninkrijk van God zit in de mensen” – niet een man of een groep mannen, maar in alle mensen! In jou! Jullie, de mensen hebben de macht – de macht om machines te maken. De macht om geluk te creëren! Jullie, de mensen, hebben de macht om dit leven vrij en mooi te maken, om dit leven een prachtig avontuur te maken.

Dan, in de naam van democratie, laat ons die macht gebruiken – laten wij ons allen verenigen. Laten wij vechten voor een nieuwe wereld – een fatsoenlijke wereld die aan de mensen een kans geeft om te werken – die de jeugd een toekomst zal geven en een oud leven een veiligheid. Door de belofte van deze zaken zijn bruten naar de macht gestegen. Maar zij liegen! Zij vervullen deze belofte niet. Dat zullen zij nooit doen! Dictators bevrijden zichzelf maar zij nemen de mensen in slavernij. Laat ons nu vechten om deze belofte te vervullen. Laat ons vechten om de wereld te bevrijden – om nationale grenzen te laten verdwijnen – om hebzucht, haat en intolerantie te laten verdwijnen. 

Laat ons vechten voor een wereld van rede, een wereld waar wetenschap en vooruitgang zal leiden naar het geluk van iedereen. Soldaten! In de naam van de democratie, laten wij ons verenigen!”

Cobra’s slotwoord bij deze RoundTable discussie geeft nog eens goed weer hoe wij dit met zijn allen kunnen manifesteren: ” 

Een van de meest belangrijke dingen is om de visie voor ogen te houden. Iedereen heeft een zeker begrip, of gevoel, of intuïtie, of zeker innerlijk weten over de komende veranderingen, over de nieuwe eeuw, over de nieuwe cyclus, over de nieuwe realiteit. En als wij deze in het collectief houden creëren wij een resonantieveld om het te manifesteren. En dit is een van de redenen dat ik deze massa meditaties uitvaardig, om dat resonantieveld sterker te creëren en om het sneller te manifesteren. Ik weet dat er veel vertragingen zijn geweest, niemand verwachtte dat dit zo lang zou duren, maar wij moeten de focus houden. Dit is mijn boodschap. De controlerende machten hebben gedurende eeuwen hun focus weten te houden, en dit is waarom zij zo’n succes hebben gehad in het de mensheid in slavernij nemen; ongeacht hun verschillen en hun conflicten zijn zij in staat om hun krachten te verenigen tegen ons.

Maar nu moeten wij onze krachten uitlijnen om onze visie te houden en -ongeacht onze kleine verschillen- om de visie voor onze nieuwe realiteit voor deze planeet vast te houden, voor de bevrijding, voor de nieuwe gemeenschap, voor de nieuwe geavanceerde technologie, voor veel vermiste mensen, voor het eerste contact, voor dit alles moeten wij de visie vasthouden. Ongeacht wat dan ook, wij zullen het vasthouden zolang als het nodig is. En dit is waarom wij succes zullen hebben dus ik zou iedereen willen bedanken en ik hoop dat jullie deze bijeenkomst hebben gewaardeerd.

En Louisa zegt: Zoals de boodschap zei: “Wij willen van een ander houden, wij willen een ander helpen, wij hebben de liefde voor de mensen in onze harten … dit is hoe onze natuur is, wij willen focussen op houden van elkaar.

De focus van de RoundTable discussie ligt bij onze kracht tot manifestatie, bij de noodzaak om ons te verenigen en samen te werken, en zo met onze gezamenlijk manifesterend vermogen de verandering die wij in onze samenleving willen zien te creëren.

Hieronder staat de vertaling van de gehele discussie, die ook veel interessante informatie bevat.

Veronica

LOUISA– Hallo allemaal, welkom bij GoldFish Report. Ik ben Louisa. Wij hebben een hele speciale GoldFish Report voor jullie vandaag. Dit is het derde deel van onze ExoPolitics RoundTable discussie en de focus van vandaag ligt op het creëren van onze nieuwe gemeenschap. En in het proces van dit te bediscussiëren zullen wij het manifesteren, en ik wil focus leggen op het manifesterende deel hiervan, want als wij discussiëren, als wij spreken, zullen onze gesproken woorden manifesteren waar wij vandaag over praten. En ik ben heel blij om onze hele speciale gasten te verwelkomen om ons te helpen dit te doen. Wij hebben met ons Cobra, dank je zeer dat je erbij bent en welkom terug bij GoldFish Report.

COBRA– Dank je wel voor de uitnodiging. Ik zie uit naar deze boeiende discussie.

LOUISA- We hebben hier Alfred Lambremont-Webre, dank dat je er vandaag bij bent Alfred.

ALFRED- Dank je wel en ik ben blij om erbij te zijn.

LOUISA- Wij hebben ook Captain Max Steel en zijn partner Nicole Steel die ook op Wolf
Spirit Radio zijn en die vandaag bij ons zijn, dank jullie wel Max en Nicole.

MAX- Dank je. Het is fijn om hier te zien met deze zeer belangrijke indrukwekkende gasten die heel belangrijk zijn voor de mensheid en ik ben blij en vereerd om met jullie allen vandaag hier te zijn.

LOUISA- En wij willen vandaag natuurlijk graag onze gast verwelkomen de Ambassador van de Red Dragon Familie, welkom.

AMBASSADOR- Dank je wel. Welkom aan alle gasten.

LOUISA- Even als kennisgeving. Wij inviteerden Simon Parkes die hier vandaag ook bij zou zijn maar hij had problemen met zijn internet verbinding.
Wij hebben een hele speciale GoldFish Report. Zoals ik aangaf is dit onze ExoPolitics RoundTable. De reden dat wij deze ‘ronde tafel’ discussie doen is dat wij mensen kunnen hebben die bezorgd zijn over de mensheid en informatie vrijgeven aan de mensen die niet wordt gegeven in de mainstream media, en dat is van kritiek belang voor de mensheid over wat er gaande is met onze planeet. Het meest belangrijke waar wij over willen praten is het samen creëren van onze nieuwe toekomst.

Wat ik zou willen doen is een korte video afspelen om te helpen de toon hier te zetten, en zodat wij allen kunnen beginnen vanaf dezelfde plek in ons hart. Om de manifestatie en de discussie te beginnen vanuit een plek van compassie en Liefde naar intentie en manifestatie.
Ik zou willen beginnen met deze YouTube video met de titel “Een boodschap aan de Mensheid”.

– zie hierboven –

LOUISA- Wow, dit was heel meeslepend. Dit is een geweldige plek om te beginnen. Een manier om ons eraan te herinneren waar wij als mensheid zijn geweest en zodat wij collectief, in onze harten, onze nieuwe gemeenschap kunnen bouwen met compassie en Liefde in onze harten voor elkaar. Ik hoop dat deze video jullie harten ook zo heeft geraakt, een beetje, want wij willen het beter hebben voor de mensheid en dit is waarom wij hier vandaag zijn zodat wij dit kunnen manifesteren. Je moet het min of meer beleven met de muziek om het in je hart te voelen. En dit gezegd hebbende zou ik enkele van de vele goede quotes en doordringende beelden van deze video “Het Koninkrijk van God zit in de Mensen” willen kiezen en bediscussiëren. Laten wij beginnen met Cobra. Dit is niet een nieuw statement maar ik denk dat wij hiernaar moeten kijken op een hele andere manier, en waar jij over spreekt met het doen van je meditaties, en naar binnen gaan, en je chakra’s openen. 

Kun jij deze conversatie beginnen Cobra door te antwoorden op dat statement?

COBRA- Mijn perspectief is dat als je naar binnen gaat je alle antwoorden zult vinden, je zult alle leiding vinden en je zult manifesteren, of zullen wij zeggen, wij allemaal samen zullen onze nieuwe gemeenschap manifesteren, eerst door het naar binnen gaan, uitreiken naar de visie, en die visie manifesteren in het fysieke. Dus, wij moeten eerst naar binnen gaan en dan uitreiken naar de wereld en het van binnenuit veranderen.

LOUISA- Cobra, hebben wij het over de ‘metagene’? Er zijn veel onderzoekers die hebben gesproken over het feit dat mensen iets hebben wat ‘metagene’ wordt genoemd. Is dit hoe wij manifesteren, door deze metagene, Cobra? Is dit iets unieks, wat zo uniek is aan menselijke wezens?

COBRA- Elk ras in het universum kan dit doen. De mensheid is in een unieke positie omdat die het meest op deze planeet is geweest met het meeste contrast, de meest complexe levensvormen, en is een focuspunt voor de kosmische transformaties. Dus, het gebeurt feitelijk overal, het is een universeel proces.

LOUISA- Is dit vermogen gekaapt van de mensheid voor misdadige doelen door kunstmatige intelligentie of de archons?

COBRA- Ik zou zeggen dat er tegenovergestelde krachten zijn die proberen het proces te kapen, en proberen de vrije wil te kapen, maar het initiële besluit van iedereen op deze planeet om in deze realiteit te komen was een vrije wil keuze, wij ondertekenden het contract. Wij moeten dat contract annuleren en weer onze vrije wil gebruiken.

LOUISA- En hoe annuleren wij dat contract?

COBRA- Eenvoudig door het gebruiken van de vrije wil door er nee tegen te zeggen. Wij willen dit niet meer en wij willen een andere wereld, wij willen een andere realiteit. Het is heel eenvoudig. En dat is waarom mensen wakker worden, dat is waarom wij al de blogs hebben en waarom wij al de activiteiten en reacties hebben die nu plaatsvinden over de hele wereld om hier ‘nee’ tegen te zeggen. Wij hoeven er niet mee in te stemmen, wij kunnen dit veranderen.

LOUISA- Dus wij moeten onszelf de macht geven?

COBRA- Wij kunnen het. Als wij weten wat wij willen, als wij onze visie kennen, en als wij ons bewust zijn dat wij feitelijk kunnen manifesteren. Het is niet iets dat niet gedaan kan worden. Het heeft tijd nodig, het heeft doorzettingsvermogen nodig, maar het kan worden gedaan. En het zal worden gedaan.

LOUISA- Dank je Cobra. Er is een onderzoeker met de naam Mary Rodwell die wij onlangs interviewden op GoldFish Report, die een boek heeft uitgebracht met de titel “The New Human” en het onderzoek daarin is gebaseerd en -waar ik aan refereer aan haar werk- is systematisch bestudeerd. En het idee van “The New Human” is genomen van haar onderzoek met de jonge kinderen van vandaag die incarneren met ongelooflijke mogelijkheden. Zij komen binnen met herinnering van talen die geen Aarde talen zijn. Zij komen binnen met herinneringen aan engineering technologie die wij nog niet hebben. Zij komen binnen met het vermogen om te praten met feeën, dus inter-dimensionale ervaringen. Zij gaan kennelijk ‘s nachts naar voertuigen waar zij lessen krijgen van verschillende soorten vaardigheden zoals leren hoe te vliegen, etc. Wat gebeurt hier Cobra, is ons DNA opgewaardeerd? Gaat dit helpen om ons te laten manifesteren?

COBRA – Het is niet alleen het DNA, het is een hele innerlijke transformatie, niet alleen het fysieke lichaam. Het zijn onze emoties, onze geest, onze percepties, onze persoonlijkheid, onze verbinding met onze bron, met ons hogere zelf. Dit alles wordt getransformeerd. Het is deel van een kosmisch proces.

LOUISA – In onze laatste ExoPolitics RoundTable, Cobra, heb je gezegd dat wij de 4e en 5e dimensie ingaan en wat ik dacht dat echt interessant was is, dat jij had gezegd dat wij proberen de huidige problemen op een 3-dimensionale manier van denken op te lossen en dat was niet nuttig voor ons. Nu ga ik Capt. Max Steel wat vragen. Max denkt ook dat deze Event heel dichtbij is. Ik weet niet of jullie over hetzelfde Event praten waar Cobra het over heeft, maar ik denk het wel. Wil jij uitleggen wat je bedoelt met de Event en als een ‘remote viewer’?

MAX- Ja, ik ben zeer vereerd om jullie allen vandaag te ontmoeten. Ik had op zondag een visie die heel helder was en hij schokte mij echt. Ik ben een galactische commandant, ik heb een voertuig daar in de ruimte. Ik heb verschillende 120.000 mijl grote voertuigen, groter dan Jupiter. Ik zag een visie van een groot ruimtevoertuig en in het vergelijken van het mijne met deze grote zag eruit als een zwarte straal naast deze ene en de Zon zag eruit als een dubbeltje vergeleken met deze ene. Ik heb dit bevestigd met andere fysica inclusief Nicole die hier met ons is en Jessica Morocco. Het komt deze kant op en deze wezens die binnen deze voertuigen zijn, zijn niets wat ik ooit eerder heb gezien. Zij hebben een schild op zich, zij hebben grote klauwen en hun gezicht is helemaal zwart en het is heel beangstigend voor een doorsnee menselijk wezen maar ik ben helemaal niet bang of zo, ik heb geen angst of ego, maar ik ben bezorgd over wat er kan gebeuren wanneer het arriveert. Het vertelde mij dat de cabal dit gigantische voertuig ging gebruiken om de mensheid op Aarde bang te maken. Maar dat is niet de reden dat zij hier zijn. De reden dat zij hier zijn is om alle cabal te verwijderen, alle negatieve entiteiten die hier op deze planeet zijn. Zij vertelden mij dit is de dag des oordeels, dat dit de Event is waar de mensen op hebben gewacht. En zij komen hier om de negatieve entiteiten te verwijderen die hier zijn, inclusief mensen die problemen hebben veroorzaakt, inclusief degenen hier in de gevangenis, zij worden allemaal verwijderd. allemaal. En dan gaan zij de atmosfeer schonen, het vervuilde water en alle chemicaliën van de planeet verwijderen, volledig, alsof het nooit heeft bestaan. Ik hoop dat dit echt gaat gebeuren.

LOUISA- Dat is heel interessant want het lijkt erop dat er technologie is die dit kan doen, en dat er andere mensen naar voren zijn gekomen die claimen dat buitenaardsen hier zijn geweest en altijd zijn geweest en die in feite verschillende malen hier op deze planeet nucleaire oorlogen hebben voorkomen. Laat mij Alfred vragen om erbij te komen. Wij moeten veel te boven komen. In het manifesteren van onze nieuwe gemeenschap Alfred, hoe zie jij de veranderingen plaatsvinden binnen de gemeenschap als niet alleen iemand werkend in de media, maar met jouw achtergrond in Recht en ExoPoliltics, hoe gaan wij onze nieuwe gemeenschap manifesteren? Of de Event plaatsvindt op de manier zoals Max beschrijft of zoals Cobra het beschrijft. Er zal een transformatie op de planeet zijn en op een sociaal niveau, wat zie jij gebeuren Alfred?

ALFRED- Wel, er zitten veel vragen in je vraag. Ten eerste, er is geen ‘of’ tussen wat Cobra zei en wat Max zei; er is een ‘beide’, ‘en’, en wij kunnen op objectieve data gebaseerde wetenschap erbij halen om te ondersteunen wat beiden zeiden, en ik zou dat nu meteen willen doen. Dit komt rechtstreeks van onze proefondervindelijke studies in ExoPolitics en ik zal eerst met Max beginnen.

Als wij bijvoorbeeld gewoon teruggaan naar het jaar 2010 en de zaak van Stanley Fullham die levenslang een NORAD officier is van Winnipeg, Manitoba, hier in Canada, die een collega van mij is. Zijn baan bij NORAD was om de jet interceptors te verzenden elke keer dat er een UFO binnendringen was in het NORAD luchtruim. Dus hij was bekend met deze protocollen en was bekend met UFO’s en inter-dimensionale UFO’s. En nadat hij met pensioen ging werd contact met hem opgenomen door een inter-dimensionaal geavanceerd, mogelijk zevende dichtheid zielencluster, dat zei dat zij hem in contact willen brengen met de regionale galactische regeringscouncil, de Alpha Centaurians, de Siriërs, en anderen die werkelijk de regionale galactische regeringscouncil zijn die de leiding hadden over het Homo Sapiens project waarvan wij een voorbeeld zijn. Zij zijn werkelijk degenen die de leiding hebben over de veehouderij van deze planeet op het universum niveau, niet op het spirit dimensionale niveau wat een zielsniveau is dat erin komt en het alles overziet.

Op dat moment gingen zij in intense doorgaande communicatie met Stanley Fullham, dat staat allemaal in zijn boek. Zij vertelden hem dat zij op 15 oktober 2010 boven New York city zouden verschijnen, en zij zouden hun vloot zichtbaar maken en zij kozen New York omdat het een centrum was van communicaties, financiën en regeringen wereldwijd, en dat de bevolking van New York zoals wij allemaal weten blasé was, en dat zij niet ‘over hun toeren’ zouden raken. En als je naar ons exopolitics.com artikel hierover gaat zul je zien dat de mensen omhoog kijken op de hoek van 38th en Madison Avenue en zij waren nogal blasé toen de vloot zich op die datum liet zien.

Dus, Stanley Fullham publiceert begin 2010 een boek dat zegt: “De vloot gaat zich laten zien boven Manhattan op 15 oktober 2010 en wij allemaal die in ExoPolitics waren zeiden, Stanley ben je gek geworden? Weet je wat gebeurt met mensen die exacte data voorspellen, zij worden in de pan gehakt. Wel, op 15 oktober 2010 liet de vloot zich boven Manhattan zien. En natuurlijk was er contra inlichtingen die zei: “Oh, het zijn ballonnen”, het is weet je zoals de contra inlichtingen was.

Nu, waarom 15 oktober 2010. Omdat er de volgende dag de bijeenkomst was van de UN Ruimte Council. Hun kantoren vlogen over van hun Wenen basis en hun directeur, een vrouw, gaf een speech, dit zijn de protocollen die wij op hun plek gaan zetten wanneer de Aarde een buitenaardse beschaving ontmoet. Dus dat is waarom, dat is het niveau van interactie die gaande was in 2010. Die behoorlijk geavanceerd was. En wat zij Stanley toen vertelden was dat hun spelplan, de Galactische Vloot, binnen gaat komen als de dichtheid voldoende geopend is. Om in het ideale portaal te komen is 2025, wat ook het portaal is waarvan ik denk dat de 4e dichtheid gaat komen … en 5e dichtheid voor anderen, dat zij zullen landen en zij zullen een speech geven op de UN en niet-traumatisch zijn. En dan zullen zij doorgaan zoals Captain Max zei om het milieu te schonen. Het is allemaal heel specifiek uitgelegd in Stanley Fullham’s boek.

Ik ging daarop door met een hele serie interviews in de balans van 2010. Hij kwam naar voren en voorspelde dat er waarnemingen zullen zijn in Londen in december en in Moskou in december, die er ook waren. En toen kwam de negatieve kracht, mogelijk zou ik aannemen de NSA, CIA, MI5, erin, en zij hebben hem gedood met een snelwerkende pancreas kanker, dus hij was dood aan het eind van dat jaar. Ik had het laatste interview met Stanley Fullham voordat hij dood ging aan de kanker.

Dus, iedereen die werkelijk de gedocumenteerde bewijzen wil zien met foto’s gecoördineerd met de feitelijke foto’s; wij hebben Randy Kitcher die een master’s degree niveau afgestudeerd student is, briljant, op de Universiteit van Manitoba, die een collega was die dicht bij Stanley Fullham woonde. En hij is waarschijnlijk een leidende, zo niet de leidende ufoloog in Canada, want hij begrijpt inter-dimensionale entiteiten, evenals de ‘nuts & bolts kind’.

Wij hebben verschillende interviews met Stanley gedaan, Randy deed een onafhankelijk interview over de New York UFO’s, de Londen UFO’s, de Moskou UFO’s. Niet alleen dat, maar er waren UFO’s in Jeruzalem boven de koepel van de moskee, waar het duidelijk was dat zij de vijandschap tussen islam en christendom moesten integreren en afbreken en dat was deel van waar hij over sprak. En deze UFO’s … de Mossad kwam erbij en zei dat het alleen Mossad desinformatie was maar wij lieten zien dat het onmogelijk was om een Mossad operatie te zijn. En dat is alleen om captain Max nu te documenteren.

Ik kan meteen doorgaan om exact wetenschappelijk te documenteren wat Cobra zei over bewegen naar de vierde en vijfde dimensie ascentie als wij beginnen te kijken naar 2012, de intervallen van 2012 tot 2025, in termen van het grote jaar, of wat wij noemen in de oosterse traditie de Yugas, die 25.800 jaar lang zijn, de processie van de equinoxen, waar wij nu in gaan. Wat de verandering is tussen de ‘caliyuga’ in de ‘satiyuga’, waar wij nu in gaan, en het is in deze portalen dat dit in het westen bekend is geweest vanaf de tijd van Plato, en in het oosten altijd, dat dit de tijd is, zoals Cobra zegt, naar binnen.

Want ascentie is naar binnen, niet naar buiten, waar je typisch de universum derde en vierde dichtheid hebt, de universum wasmachine voor zielen. Je weet hoe je de cycli hebt zoals was, spoel uit, centrifugeer, wel de derde dichtheid is als de wascyclus, de vierde dichtheid is als de uitspoelcyclus en dan is de vijfde dichtheid als de centrifugeer cyclus.

En dus wat Max zei over de vloot die eraan komt en het wegdrijven van de slechte zielen, ja, want service-aan-jezelf zielen kunnen niet ascenderen naar de vierde dichtheid, dus zij worden weggedreven van de derde dichtheid planeten. Andere wasmachines daarbuiten om hun specifieke cycli te completeren en naar boven. Als je kijkt naar het omniversum zichtpunt; wat wij deden was een wetenschappelijk gebaseerd model neerzetten van het universum, het multiversum, en het omniversum, hoe zij met elkaar uitwisselen als in basis een enkel geïntegreerd systeem voor zielscreatie en ontwikkeling.

LOUISA– Wow, you are so far out there Alfred, en als een futurist is dit wat jij doet, om ons het grotere perspectief te geven. En in onze ruimte waar wij nu inzitten, om te focussen op manifesteren, wat wij moeten doen om wat eraan komt te manifesteren in termen van onze nieuwe gemeenschap, werk, familie, voedsel, agricultuur.

Laten wij erover praten zodat wij het samen kunnen manifesteren. Laat mij naar de Ambassador gaan om te praten over een nieuw financieel systeem. Duidelijk is dat het financiële systeem dat wij hebben niet werkt. Wat denk je Ambassador, is de beste manier om voorwaarts te gaan met een financieel systeem. Hebben wij eigenlijk wel geld nodig?

RD AMBASSADOR– Ik geloof dat wij enige vorm van uitwisseling moeten hebben. Voor services en handelswaar en wat dan ook. Want het heeft ook te maken met onze eigen onafhankelijke ontwikkeling. Dus het moet worden gebalanceerd, helaas. Wat er moet worden gedaan is dat het huidige systeem dat wij vandaag hebben gebouwd op zonde… Ik weet niet of veel van jullie de bijbel lezen of de koran, van belang is dat een zonde die God heeft gecreëerd een oorlog op, dus ik denk dat wij een enorme reform nodig hebben in het financiële systeem, en wij hebben nodig dat de wereld zou worden vertegenwoordigd in dit nieuwe financiële systeem, en dat naties hun eigen werkelijke stem zouden moeten laten horen. En vandaag zie je de IMF die in basis Amerika en Europa is, en de rest van de wereld moet gehoorzamen aan hun besluiten. Ik denk niet dat dit de rest van de wereld vertegenwoordigt die de internationale gemeenschap maakt. Wij horen zo vaak mensen praten over dat de US en Engeland claimen dat zij de internationale gemeenschap representeren, en elke keer dat zij spreken over de internationale gemeenschap is het alleen Engeland en de US, en ik denk dat dit type van mind set moet worden verwijderd. Ik denk dat het belangrijk is dat naties als India, China, Rusland en veel andere naties met grote bevolkingen, dat hun bevolkingen en hun naties en hun capaciteiten ook de grootste eigenaren zijn van kapitaal en grootste garanties van leningen die de US en andere naties hebben genomen. Wij moeten een vorm van werkelijke verzoening hebben, en een goede audit, en een duidelijke weg om verder te gaan.

En dat is waarom ik denk dat wij in de komende maanden de rechtvaardiging zien beginnen. Ik geloof dat wij munteenheden omhoog en omlaag zullen zien gaan in bepaalde plaatsen, en dat zij zouden moeten zijn gestabiliseerd voor hun werkelijke waarde. Nu zitten wij al in een stadium van de derde wereldoorlog, het is al een oorlog die plaatsvindt en wij hebben ook een financiële oorlog op dit moment, waar mensen als een oorlogsdaad de valuta manipuleren, bijna.

Ik denk dat het belangrijk is dat wij allemaal moeten gaan zitten, en wij moeten het westen naar het oosten schuiven want het oosten is waar de grootste hoeveelheid mensen leven, en wij zouden een wereld moeten hebben die is vertegenwoordigd door de mensen van zijn populatie, niet gerepresenteerd door een paar olichargen die alles controleren.

Zoals ik eerder zei, zoals je kunt zien met de gepoogde coup in Turkije, dit is precies waar ik om heb gevraagd sinds ik begon, de mensen zouden de leiding moeten nemen en hun criminele regeringen afzetten, maar in dit geval lijkt het dat het alleen een stiekeme operatie was zodat hij de ultieme macht kon grijpen en het recht kon hebben om alle oppositie om zeep te helpen. Maar wij als naties moeten samenkomen en mensen moeten samenkomen om deze tirannie te bevechten die wij zien op de planeet en niet instemmen met al deze onzin.

Nu, er is in de US een verkiezing gaande die in basis een belediging is voor de mensheid, waar je twee keuzes hebt: een is pest, de andere is cholera, en daaruit moet je kiezen. En wat je ook kiest, je gaat naar de hel, en wanneer je dit soort situatie in je gezicht krijgt gesmeten en de mensen reageren niet, en de mensen doen zelfs niets om de duistere agenda mensen weg te drukken waarvan zij zien dat zij nog steeds de controle hebben over de onwetende massa’s of hoe je ze wilt noemen, die gewoon doorgaan om te proberen te overleven, niet denken over hun rechten, en hun stemmen niet gebruiken voor de rechten die zij hebben.

Ik denk dat het belangrijk is dat wij als bevolkingen en alle bevolkingen rondom de wereld de verantwoordelijkheid moeten nemen, ons verenigen en deze kleine elitegroep bevechten die het systeem voor zo’n lange tijd heeft gekaapt, de 555 implementatie voor zo’n lange tijd gestald, en het verder duwt in deze nieuwe eeuw van welvaart die wij heel makkelijk met onze vrije wil zouden kunnen zien. Wij hebben naties, wij hebben mensen in regeringen die extreem ondersteunend zijn voor de wereldbevolking, en dan hebben wij een kleine groep mensen die ik zou noemen de North Atlantic Terrorist Organization of wat wij noemen NATO, die voortdurend de wereld op de rand van een nucleaire oorlog wil houden, en ik denk dat wij dit type leiderschap weg moeten stemmen.

En wij hadden de BRICS exit, wat is als nog een keer een Rothschild herhaling van de ‘Waterloo’ en het was weer gedaan, recht in de gezichten van de mensen en iedereen stonk erin. En ik denk dat deze entiteiten met ons spelen om te zien hoe ver zij ons kunnen duwen voordat wij reageren, en als wij niet reageren denk ik dat we of slaven worden van deze mensen, of we worden slaven van een kunstmatig ras dat eraan komt. Dat is hier de vraag. 

Wij als menselijke wezens moeten samenkomen en het hogere bewustzijn creëren. Ik geloof dat sommige van de stappen die in deze afgelopen weken zijn genomen hopelijk op zo’n manier zijn gedaan dat dit een weg zal voorbereiden voor een betere gemeenschap voor ons allemaal.

Maar dan heb je al de desinformatie agenten, mensen levend in een ongelooflijke fantasiewereld die claimen dit te zijn, die claimen dat te zijn, en zij worden verondersteld om dit te doen en dat te doen, en het is nergens op gebaseerd. En dan heb je mensen die claimen dat zij de Dragon familie representeren of de Dragon familie zijn en verhalen vertellen die rechtstreeks uit Walt Disney komen.

Ik denk dat het belangrijk is dat wij heel voorzichtig moeten onderscheiden wat je zowel in de media ziet en van mensen hoort. Want het grootste deel, zo’n 98% van wat je ziet en hoort van mensen is helaas rotzooi naar mijn mening. Maar als wij erin gaan slagen, en ik geloof dat de mensheid die zoveel keren gedurende ons bestaan is samengekomen en zowel het slechte heeft verslagen, en samengekomen en dingen beter maakte, en ik denk dat het nu in feite de tijd is voor een revolutie. En ik hoop dat wij in een nieuwe dimensie komen, of een hoger begrip ook al heb ik daar nog niet veel bewijs voor gezien, ik hoop echt dat het heel snel komt, want om het grootste deel van de mensheid op deze planeet te redden denk ik dat wij nu in actie moeten komen, en wij moeten niet op onze stoelen zitten en denken dat iemand ons in vervoering zal brengen, ik geloof dat wij onszelf in vervoering moeten brengen. Dit is mijn persoonlijke opinie.

LOUISA– Dank je Ambassador. Een van de interessante zaken over deze vraag over geld is dat je weet dat geld werkelijk mensen corrupt maakt, helaas. Het is iets als de kip of het ei, welke komt eerst? Is de persoon spiritueel failliet of eerst gecorrumpeerd, of begint de persoon met goede intenties en dan maakt de macht geassocieerd met geld hen corrupt?
Cobra, zijn er andere planetaire systemen die bestaan zonder dit monetaire systeem? En hoe gaan zij om met uitwisseling zoals de Ambassador zei. Is er een alternatief Cobra?

COBRA– In basis is het monetaire systeem dat wij op deze planeet hebben geïmporteerd van het Orion constellatie sterrenstelsel. Het is een schuldslavernij systeem wat feitelijk is gebruikt om bevolkingen te controleren en het is absoluut niet noodzakelijk. Wanneer de controlerende krachten zijn verwijderd zal niemand in staat zijn om geavanceerde technologieën te onderdrukken die in staat zijn om alles te creëren vanuit etherische substanties. Dus wij zullen replicatoren hebben, en wanneer mensen replicatoren hebben zal geld als een middel van uitwisseling zijn waarde verliezen, want iedereen zal een replicator hebben en zal in staat zijn om thuis te materialiseren wat hij ook maar wil.

De echte waarde van uitwisseling is onze eigen essentie, onze eigen aanwezigheid, en in de meer geavanceerde beschavingen door het universum gebeurt deze uitwisseling energetisch als een daad van liefde. Het is niet iets dat gemeten moet worden. Want er is een overvloed van alles en het geldsysteem op deze planeet was gecreëerd vanuit het perspectief van tekort, dat er niet genoeg is. En de enige reden dat er niet genoeg is, is omdat iemand de vloed van overvloed naar de oppervlakte van de planeet onderdrukt, dat is waarom wij een quarantaine hebben. En wanneer de quarantaine status van de planeet is verwijderd zal de vloed van overvloed door de hele mensheid vloeien. Ik spreek hier over fysieke en ook over spirituele overvloed, en wanneer de vloedgaten van overvloed openen zal er geen noodzaak meer zijn voor geld.

Dit kan natuurlijk niet direct na de Event gebeuren. Er zal een bepaalde transitieperiode zijn maar het zal niet lang zijn. Het zal net lang genoeg zijn voor de mensheid om de verandering te integreren en gewend te raken aan de replicatoren, nadat zij alle intel hebben verwerkt die vrij zal komen. Dus nadat de planeet door een integratieproces is gegaan is er absoluut geen noodzaak voor geld in enige vorm.

LOUISA– Cobra, je zei dat het moleculaire replicatoren zijn, is dat wat je bedoelt als je spreekt over replicatoren?

COBRA– Het zijn niet alleen moleculaire replicatoren, zij materialiseren feitelijk de blauwdruk voor elk fysiek object dat de blauwdruk manifesteert naar de fysieke laag.

LOUISA– Want de technologie was echt een onderwerp dat wij vandaag ook wilden bespreken, en aangezien wij op dit onderwerp zijn gekomen blijven wij erbij. Mèt teleportatie willen wij deze technologie, wij willen vrije energie. Voordat ik bij jou kom Cobra, ga ik iets voor allemaal delen dat vandaag in het nieuws was, ook al is het volgens Cobra geen nieuws, en alle mensen die Cobra volgen weten en zijn zich al bewust van wat tachyons zijn.

Hier hebben wij een zeer bekende en gerespecteerde theoretische fysicus Michio Kaku, pratend over de ontdekking “The Force that Governs Everything” (de kracht die alles beheerst). Hij refereert hieraan als “Tachyons zijn theoretische partikels in staat om de universele materie vrij te maken, of vacuüm ruimte tussen materie partikels, iedereen vrij latend van de invloed van het omringende universum”. Met deze ontdekking concludeert Michio Kaku dat “wij in een matrix leven”. Cobra, kun je hier wat op zeggen en ons helpen dit beter te begrijpen?

COBRA– Ja, toen ik dit artikel las … het is precies waar ik al jaren over spreek over Tachyon energie. Het is heel bekend voor mij en het is een goede bevestiging omdat dit kwam van iemand die feitelijk een van de vaderen is van de ‘String’ theorie. Dus ik zal zeggen, het is een interessant aspect van geleidelijke disclosure dat de gangbare wetenschap langzaam bepaalde zaken die eerder niet bespreekbaar waren begint te accepteren, want de positie van de orthodoxe fysica doctrine was dat er geen tachyons zijn. Zij zijn onmogelijk omdat door de speciale theorie van relativiteit en ‘niets gaat sneller dan licht’, en dit was de mantra van orthodoxe fysica. En nu opnieuw komen wij een beetje dichter bij de werkelijke waarheid en natuurlijk weet iedereen die iets van een spirituele verbinding heeft dat de snelheid van licht niet de maximum snelheid in het universum is.

LOUISA– Ja, natuurlijk, en degenen die telepathisch zijn zouden dit al weten. Gewoon door telepathie weten wij dat dit niet het geval is.    (Cobra – ja precies.)     Zeker de UFO voertuigen reizen met super luminale snelheden. Ik lag een nacht op mijn deck en keek naar de sterren en ik zie zoveel dingen die gewoon heel snel overvliegen, en ook al ben ik in een groot stedelijk gebied waar vliegvelden niet ver weg zijn, dit zijn geen vliegtuigen. Ik weet dat het geen vliegtuigen zijn aangezien zij werkelijk zo hoog lijken te zitten als de sterren met regelmatig licht. Er is een groep van broeders met de naam ‘Cousin Brothers’ die de Third Phase of Moon website hebben en een YouTube kanaal en zij hadden onlangs iemand die UFO’s opriep te verschijnen. En het is zeker, de Cousin Brothers namen op video op dat deze man deze techniek gebruikte en de UFO verscheen. Hij claimt dat wij dit allemaal kunnen. Wij hebben het over zaken die onze wetenschap niet aan ons vertelt. Voor de mensen die wakker en bewust zijn is dit echt een lang wachten. Maar in de ruimte waar wij nu zijn willen wij een betere wereld creëren en denken en manifesteren. Laat mij naar Cobra gaan om te zien of hij hier iets over te zeggen heeft voordat ik naar Max ga, want Max was in staat om telepathisch te communiceren met het voertuig toen hij werkte in Area 51. Cobra, zullen wij ook teleportatie gaan hebben?

COBRA– Ja natuurlijk. Teleportatie en materialisatie zijn twee aspecten van hetzelfde proces. Ik zou zeggen het is een vorming van het universele ruimte-tijd veld en alle geavanceerde rassen in het universum weten hoe het te doen. En wanneer wij het eerste contact hebben en wanneer wij deze verbinding hebben met onze sterrenbroeders en zusters zal het alledaagse realiteit zijn. Dit is onze toekomst.

LOUISA – Maar je zegt dat de technologie al bestaat. Maar is dit niet wat CERN deels doet. Begrijp ik dit goed, is het een zaak van de units van informatie zijn afgebroken en zij zijn getransporteerd op een specifieke manier zodat het weer kan worden samengesteld aan de ontvangende kant? Ik weet dat dit een hele beginners manier is om dit te beschrijven, en wij zijn aan het proberen het simpel te houden voor onze kijkers. Cobra, is dat hoe het werkt? Is dat wat CERN doet?

COBRA– Nee, CERN is een deeltjesversneller, het is geen teleportatie machine. Het probeert alleen om de deeltjes zo dicht als mogelijk is bij de snelheid van licht met hele hoge energieën, om theoretische deeltjes te detecteren die waren voorspeld door klassieke fysici. Dit is geen teleportatie machine. Teleportatie is een proces wanneer je feitelijk materie door een hyperdimensionale wormhole duwt, en deze materie gaat uit het normale ruimte-tijd continuüm, wordt geteleporteerd en gaat ergens anders een ruimte-tijd continuüm binnen. 

Door een ander portaal en deze informatie reist dan door een wormhole zou ik zeggen in een andere dimensie, in een andere realiteit, en de informatie arriveert intact bij zijn uiteindelijke bestemming. Het is in basis een heel eenvoudig proces en iedereen zal dit kunnen uitproberen na de Event.

LOUISA– Je zegt dat het zo eenvoudig is en toch zijn wij zo verstoken ervan, en ik voel het als dat wij dit een lange tijd geleden gehad zouden moeten hebben. Denk jij dat de mensheid klaar is of voelde jij dat er enige echte reden was om zo’n lange vertraging te veroorzaken?

COBRA– De mensheid was altijd klaar, het probleem was dat de mensheid was gemanipuleerd. Toegang tot informatie was ingeperkt maar wanneer de mensheid alle basis intel heeft nadat zij door dit integratieproces gaan, zullen zij heel open zijn en accepterend, en ik zou zeggen dat meer dan 90% van de mensen absoluut geen probleem zal hebben met het accepteren van nieuwe en geavanceerde technologieën die hun horizon zullen
verbreden.

LOUISA– Dank je Cobra. Max, dit hele concept van telepathisch zijn en jij legde in een van onze GoldFish Reports uit over het in staat zijn om te communiceren met deze geborgen straalschepen, en je liet ons eerder wat foto’s zien van sommige symbolen die je had getekend, en je was in staat om te communiceren met deze straalschepen toen je in Area 51 was. En om Max even te recapituleren; Max was een vervoerder voor de gevonden gecrashte straalschepen voor de US regering, en hij vervoerde deze straalschepen die hij vond, hij was in staat om telepathisch met ze te communiceren. Dus Max, kan iedereen dit?

MAX– Ik weet het alleen van mijzelf, ik ben er zeker van dat er andere mensen zijn die dit kunnen. Als je eenmaal voor de eerste keer contact hebt gemaakt, zoals ik deed, toen de commandant van Area 51 mij meenam naar de S-four om naar een voertuig te kijken dat in Bay 7 was, vroeg hij mij ernaar te kijken en of ik het open kon maken. Ik zei, ik weet niet of ik dat kan, ik weet het echt niet, maar toen begon het voertuig telepathisch met mij te praten en het vertelde mij wat te doen. Ik legde mijn hand op de bodem van het voertuig, ik voelde deze elektriciteit tintelen in mijn hand, en de deur opende zich.

Ik vertelde de commandant dat ik naar binnen moest gaan en hij zei nee. Ik vertelde hem, ik moet nu naar binnen of de deur sluit zich voor altijd. Toen gaf hij mij toestemming om het voertuig binnen te gaan en zodra ik binnenkwam legde ik mijn handen op het controlepaneel recht voor mij. Het vertelde mij dit te doen. Dus, ik leg mijn handen op dat paneel, het was als een zilverachtig metaal, en ik kan niet herleiden wat voor soort metaal het was omdat onze technologie van waar ik kom heel anders is. Ik voedde deze elektriciteit in mijn vingers, over mijn handpalm en het vertelde mij dat een grote flits van informatie door mijn geest ging, als een download, en ik was in staat om te zien of het voertuig was vervaardigd, waar het had gereisd, waar het was gemaakt, de leeftijd van het voertuig, en het vertelde mij veel zaken.

Dus nadat ik contact maakte met dat voertuig… in andere interviews zei ik dat het een Procyon schip was. Ik kon de werkelijke identiteit op dat moment niet herleiden maar later deed ik een van je GoldFish Reports waarvan ik blij was het te doen, en het was werkelijk een reptillian voertuig waar ik in ging. Ik herkende wie ik was omdat ik van de toekomst kom, niet jullie toekomst, dat wil ik duidelijk stellen. Ik ben van de toekomst van mijn sterrenstelsel wat in het 17e universum is en de 21e dimensie, dat is waar mijn mensen van komen. Want toen ik voor de eerste keer naar de Aarde kwam, kwam ik in 1958 en dit lichaam was al 5 jaar oud. Ik was geboren in 1953, maar ik was in staat om dit lichaam binnen te lopen.

Ik ben een galactische commandant, en koning van mijn planetaire systeem. Ik zal jullie vertellen over deze drie voertuigen waar ik foto’s van had genomen, die feitelijk telepathisch met mij communiceerden. Het voertuig onderaan was die met mij communiceerde en het kende mij en het kent mijn mensen. Hier is een andere foto van een voertuig dat ik in Georgia nam en het was zo’n 200 feet boven mij. Ik communiceerde telepathisch met al deze voertuigen. Zij weten dat mijn mensen heel vreedzaam en niet-gewelddadig zijn. Wij willen geen oorlogen starten, wij willen geen oorlogen vechten. Wij zijn voornamelijk over vrede en liefde en harmonie. Ik heb wapens op mijn voertuig, zeer geavanceerde en ongelooflijke wapens, wij doden geen mensen, wij zenden een signaal naar wat voor voertuig dan ook, het maakt niet uit welke maat het heeft. Wij transporteren het naar een dimensie die wij creëerden om deze entiteiten in te brengen en ze te laten zien wat voor soort leven zij hier kunnen leven zonder geweld.

Maar zoals Cobra zojuist zei, wij hebben replicatoren. Wij sturen deze replicatoren naar hun voertuig zodat zij alleen kunnen repliceren wat zij nodig hebben voor voeding, water, en wat ze … zij kunnen het niet gebruiken om eruit te komen, daar werkt het niet. Ik heb een foto die aan mij was gegeven door een vriend die werkte voor de NASA en het is een echte foto van Elenin. Het is een foto van negen moederschepen. Het was genomen met NASA Hubble Telescopen en andere scopes en feitelijk is deze foto vanaf Mars genomen. Wij hebben een scope daar dat de US hebben opgezet in de baan van Mars. Het was vanaf Mars aan ons gezonden. NASA vertelde het publiek dat het of een komeet was of een asteroïde, maar hoe kon het zo opeens op de remmen trappen en stoppen? Dat is wij zij zeiden, maar zo werkt het niet.

LOUISA– Cobra, je sprak over het dunner worden van de sluier in de conferentie die je kort geleden had, en je liet een foto van de lucht zien en het was een rozeachtige lucht. Gaan wij meer vaardigheden krijgen als deze sluier volledig weggaat?

COBRA– Ja natuurlijk, want de sluiertechnologie blokkeert onze hogere vaardigheden. En wanneer de sluier is verwijderd zullen al deze vaardigheden heel natuurlijk komen, vooral voor degenen onder ons die vanaf andere sterrenstelsels naar deze planeet kwamen. Wij zullen gewoon ontwaken voor onze eigen innerlijke macht. Wij zullen het terugkrijgen.

LOUISA– Sommigen van ons hebben dit tot op zekere hoogte. Veel mensen zeggen “ik wist dat iemand ging bellen voordat zij belden” of “ik wist gewoon iets, ik weet niet hoe, maar ik wist het gewoon”. Alfred, jij sprak over jouw boek en ik weet dat jij je eigen interessante ervaringen had. Maar Alfred, wij kunnen dit ontwikkelen en zoals Cobra zei, deze sluier moet weg. Wat kun jij ons daarover vertellen Alfred? Zoals Cobra zei, betekent dit dat de sluier dunner wordt of dat er gaten in zijn of is het een maas aan het worden en desintegratie? Wat betekent dat?

ALFRED– Ja, dat is een hele interessante vraag. Wij zijn dit allemaal aan het monitoren. Ik noem een specifiek deel van het ‘de chronogarchy’ omdat het een specifieke technologie gebruikte, wat geheime ruimtereizen technologie is. Geheime teleportatie en tijdreizen technologie aangezien wij leven in een tijd-ruimte hologram, tijd gewoon een van de dimensies zijnd als hoogte, breedte, diepte, en tijdruimte, dan kun je feitelijk elke positie in onze tijdruimte hologram opzoeken en daarnaar teleporteren. Ik kan heel snel voor het publiek beschrijven wat wij hebben kunnen documenteren, gebruik makend van de wet van bewijs wat goed genoeg is voor rechtbanken en dat is ooggetuige actueel bewijs wat wij hebben opgenomen.

Ik heb exhibit A hier, mijn boek ExoPolitics dat kennelijk de wetenschap van ExoPolitics grond legde. Het was geschreven in Vancouver in 1999, het was online gepubliceerd als een vrij e-boek om het paradigma te veranderen, het was gepubliceerd als een paperback in 2005, en het was prompt tijdgereisd door geheime CIA tijdreistechnologie terug naar het jaar dat wij weten, tenminste 1966. Omdat ik een bijeenkomst had met gouverneur Winthrop Rockefeller, een privé bijeenkomst met maar twee andere mensen daar op Yale Law School in 1966 want hij had dit, ze achtervolgden mij. En dan de chrononaut Andrew D. Basiago, hij was getuige hiervan als deel van project Pegasus in 1971 in het bijzijn van twee andere mensen inclusief zijn vader die deel uitmaakte van het CIA tijdreis project, en in 1971 was ik de general counsel van het Department of Environmental Protection Administration in New York City. Ik was uitgenodigd voor een bijeenkomst bij wat later bleek te zijn rond de 50 officieren van Department of Defense en CIA tijdreis, die waren ingelicht over mijn boek. Zij wilden zien hoe ik eruit zag in 1971 omdat zij wisten dat op 29 juli 2016 ik een klokkenluider zou zijn, pratend samen met een heel leger van klokkenluiders, en dit is hoe succesvol naar de toekomst te komen. Dus nu, dat is een echt stuk van bewijs, dat is Exhibit A.

LOUISA– Maar zo is iets waar wij onlangs over spraken, sorry om te interrumperen, is dat zij alle US presidenten in hetzelfde proces voorselecteerden, klopt dat?

ALFRED– Wel, je hebt nu Exhibit B. En mensen kunnen online gaan en een artikel van mij lezen dat was gepubliceerd in 2011 in Veritas Magazine in Australië, en het is allemaal gedocumenteerd. Wij hebben de hele geschiedenis van geheim tijdreizen hier. Wij hebben ooggetuigenverslagen van mensen die op de bijeenkomsten waren toen George H.W. Bush en George W. Bush in 1971 werden ingelicht over het zijn van toekomstig president die zij zouden zijn, in Las Haciendas restaurant in Sakkara, New Mexico. George W. was 18 jaar oud, hij rende de kamer rond zeggend ” mijn vader en ik gaan president worden”, “mijn vader en ik gaan president worden”. Ik bedoel, je weet wat W. deed toen zij het hem vertelden.

LOUISA– Wel, jij ging naar school met hem dus jij zou het moeten weten, niet?

ALFRED– Wel, W. was 4 jaar achter mij op Yale toen ik op de rechtenfaculteit zat en Dick Cheney, die vice-president was, was een tweedejaars toen ik een nieuwkomer was en hij zakte.

Dus ik had deze twee gasten de hele tijd op mijn kosmische schouders, je weet het niet. Zelfs de obstructie (stonewall) vond plaats om de hoek van mijn Greenwich Village appartement de nacht dat ik een enorme party had omdat ik de New York Bar Exam had gehaald. Mijn hele leven is een wandelende psy-op. Weet je dat de stonewall gewoon een CIA psy-op is?

LOUISA– Wel, bijna alles in onze realiteit is een psy-op.

ALFRED– Dus de volgende pregeïdentificeerde, wij hebben Bush 1 die Clinton versloeg, Bush 2, Obama wiens echte naam Barry Sorbarka is, en hij is de zoon van een Indonesische cult leider. En deze volgende president die eraan komt heet Donald J. Trump en zij heben hem in 1971 ingelicht, wees er blij om of niet, het is Donald J. Trump. Nu, komend, in 20 of 24 is mijn goede maat van New Jersey, de grote Garden State van New Jersey, wij rekenen op jou Louisa, jij gaat New Jersey leveren.    (Louisa – het is Andrew D. Basiago, laten wij het daarover hebben.)    Alfred – Hier is de 2016 dagelijkse stemming boodschap: ‘Stem op je bewustzijn!’ ik stem op Basiago voor mijn bewustzijn van een positieve toekomst en voor de honderd volgende specifieke redenen of voorstellen. Andy heeft geprepareerd, inclusief nummer 1 planetaire teleportatie die Andy heeft uitgevoerd als een kind deelnemer in CIA teleportatie. Hij moest regelmatig naar een DARPA voorwaartse tijdbasis gaan in het jaar 2045, wat Andy heeft uitgevoerd en wat een randvoorwaarde is voor Aarde om een type 1 gemeenschap te worden die oorlog, ziekte, misdaad en armoede zal uitbannen en wat de mensheid zal opheffen naar het volgende niveau van universele gemeenschap voorbij ons tijdruimte hologram naar vierde, vijfde dichtheid van binnen, wat precies is wat Cobra zegt. Dus dat is mijn boodschap, het is alles hier dat de opgang naar de hemel is. Boem einde verhaal.

LOUISA– Dat is een prachtige manier om te eindigen. En ik wil ook zeggen dat Cobra ook een boek heeft, dat ik heb uitgeprint van het internet met de titel ‘the Event’, het is een heel dik handboek van zo’n 1000 pagina’s. Dit boek is heel goed doordacht en beschrijft alle processen waar wij doorheen gaan, alles wat zij verwachten dat zal gaan gebeurden ten tijde van de Event, manieren waarop wij elkaar kunnen helpen door deze veranderende tijden. Cobra, ik moet jou hiervoor ook credit geven, er is veel werk in gaan zitten en ik denk dat het heel goed is doordacht. Omdat wij visionairs moeten hebben als Alfred. Wij moeten mensen hebben als Max die ervaring heeft van andere civilisaties. En laat mij alleen zeggen dat wij ook de ondergrondse gemeenschappen hebben. Cobra, wij hebben de Agarthanen en zo.

Ik heb deelgenomen aan een online seminar met een persoon die contact had met de Agarthanen als deel van mijn onderzoek, en het blijkt dat, als ik het juist heb, deze ondergrondse gemeenschappen duidelijk geen geld gebruiken maar wat ik hoorde dat zij hebben is een soort van co-op soort van gemeenschapsparticipatie, waar er een redelijke hoeveelheid van tijd in de dag is, zoals in Zweden, waar zij een gelimiteerde werkdag hebben waar iedereen werkt, maar iedereen werkt een korte tijd zodat ieders noden zijn vervuld en je kunt het grootste deel van je tijd besteden met je familie en je eigen interesses volgen om jezelf werkelijk te actualiseren. Cobra, hoe realistisch is dit voor onze oppervlaktebevolking?

COBRA– Het is heel realistisch want zelfs nu hebben wij op de oppervlakte van de planeet technologie beschikbaar die de werkdag zou kunnen terugbrengen naar vier uur of minder. Ik zou zeggen, vooral in ontwikkelde landen is het grootste deel van het werk gedaan om alleen maar de matrix in stand te houden. Het is werk dat geen enkele waarde produceert maar het onderhoudt gewoon de status quo. En de vooruitgang die beschikbaar zou zijn, en de focus die zou kunnen verschuiven naar iets meer productiefs, zou de werkdag reduceren tot vier uur of minder. De introductie van meer geavanceerde technologieën na de Event, dit zou zelfs nog meer kunnen reduceren en na de Event zal het werk zelf geen hard werk zijn, het zal inspiratie zijn, creatief vanuit zielsdoel. Het zal niet moeilijk meer zijn om te werken. Wij zullen onze energie niet meer hoeven te stoppen in het onderhouden van onze fysieke lichamen. Wij zullen vrij zijn om creatief te zijn en vrij om onze werkelijke innerlijke stem en roep te volgen. Wij zullen niet gelimiteerd zijn en getekend zoals wij nu zijn.

LOUISA– Maar als ik dit nu correct begrijp Cobra, ik wil het woord commune niet gebruiken maar wat is echt het goede woord om het systeem te beschrijven dat zij gebruiken. Het lijkt utopisch en ik ben er helemaal voor, ik denk dat het geweldig is, maar is er een formele manier om dit soort gemeenschap te beschrijven?

COBRA– Ik zou zeggen dat het een postcommune gemeenschap is. Het is een zielsfamilie gemeenschap.

LOUISA– Ik snap het. Dus iedereen werkt naar een gemeenschappelijk doel, en aan ieders noden wordt in het proces voldaan, dus met andere woorden… om de kleren aan je lijf te hebben moet iemand groeien, maar wacht, als iedereen de replicatoren heeft dan hoeft niemand katoen te verbouwen. Maar moet er niet iemand zijn die de replicatoren maakt? Is er niet altijd iemand die zijn mouwen moet oprollen en het vuile werk doen?

COBRA– Dit was zo duizenden jaren geleden in veel civilisaties. Wij hoeven het wiel niet opnieuw uit te vinden. De technologie is er al, het is niet iets dat wij van het begin af aan moeten doen.

LOUISA– Wat over het ‘mijnen’ van onze planeet. Moeten wij nog steeds goud delven en zo?

COBRA– Nee, goud kan ook worden gerepliceerd.

LOUISA– Alles kan worden gerepliceerd.

COBRA– Alles.

LOUISA– WOW, dit is waar onze harten nu moeten zijn. Dit is waar onze zielen moeten zijn, resonerend met deze concepten zodat wij dit sneller kunnen manifesteren. Want wij verdienen het, ik denk dat wij onze schulden hebben betaald, ook al hoefden wij dat wellicht niet, maar wij deden het.

COBRA– Wij gaan door een volledige paradigma verschuiving. Het is niet alleen een kleine verandering waar wij doorheen gaan. Het is niet alleen de arrestatie van de cabal, het is niet alleen disclosure, het is niet alleen de vrijgave van intel… het is een volledige verandering van het leven op deze planeet zoals wij dat kennen. Het is een ingang naar een nieuw realiteitssysteem zonder geld, zonder moeite, zonder lijden en zonder dualiteit. En het is een kosmische verandering, het is niet alleen een kleine schoningsoperatie op de oppervlakte van de planeet. Het is veel meer dan dat.

LOUISA– Cobra, over sommige zielen die naar deze planeet kwamen en zeiden, dit klopt niet, en het voelde nooit goed hier. Elke ziel heeft zijn doel, ik begrijp dat, maar het lijkt alleen dat sommigen een veel moeilijker tijd hebben dan anderen. Waarom is dat?

COBRA– Eerst zijn er de individuen die het mikpunt zijn, die een sterker potentieel hebben en de controlerende machten willen ze afremmen. En dan zijn er mensen die in het verleden door heel erge ervaringen zijn gegaan en deze herhalen vanwege hun geloofsystemen. Het is een combinatie van verschillende factoren.

LOUISA– Nu gaat dit veranderen wanneer deze Event plaatsvindt want religie, en ik ga de Ambassador het volgende laten behandelen want het is iets waar hij veel van af weet, wij moeten deze geloofsystemen die wij hier hebben in overeenstemming brengen, en dit Event gaat ons helpen en zo ja, hoe gaat het ons helpen om dit te doen?

COBRA– Wij zullen geen geloofsystemen meer nodig hebben. Geloofsystemen zijn alleen pogingen om te kunnen omgaan met een realiteit die te moeilijk is, dat is de definitie van een geloofsysteem. Dus, wanneer de realiteit verandert zullen wij niet meer in iets hoeven te geloven want wij zullen de werkelijke realiteit ervaren en alle geloofsystemen zijn mentale concepten, zijn gewoon ‘firewalls’ die wij oprichten om niet de harde realiteit onder ogen te hoeven zien van de primaire anomalie. En dit alles zal worden getransformeerd.

LOUISA– Van wat Max zegt lijkt dit Event op onze drempel te staan Cobra, is dat wat je zegt. Want ik denk van jouw recente conferentie notities dat jij zei dat wij in de volgende fase zitten die zal versnellen naar de Event. Kun je uitleggen wat je daarmee bedoelt?

COBRA– Ik kan niet teveel in detail gaan maar ik zou zeggen dat bepaalde belangrijke cycli in juli waren vervuld, en wij begonnen gewoon aan een nieuwe, en er was een sterke doorbraak op de niet-fysieke lagen van de sluier. het was echter niet een volledige doorbraak, maar het was een eerste krachtige indicator die een nieuwe fase heeft getriggerd die zal worden gecompleteerd op het moment van de Event. Dus als wij naar de basis kijken hebben wij scheuren in de matrix van de sluier. Deze technologie is niet langer 100% waterproof. En het zal langzaam beginnen te desintegreren en als het begint te desintegreren zijn wij heel nabij.

LOUISA– Zullen wij een gevoel hebben dat er iets aan komt? Of gaat het ons werkelijk bij verrassing nemen?

COBRA– Op een manier zal het ons bij verrassing nemen want wanneer dingen beginnen te gebeuren zullen zij heel, heel snel accelereren. Mensen zullen niet in staat zijn om plannen te maken wanneer er dingen beginnen te gebeuren. Het zal heel, heel snel zijn. Maar er zullen vooraf signalen zijn en er zijn al wat signalen, maar wanneer wij spreken over de feitelijke doorbraak zal het een verrassing zijn, want wanneer de finale doorbraak plaatsvindt zal het een verwijderen zijn van alle obstakels in één keer. Het zal niet een geleidelijk proces zijn.

LOUISA– Fantastisch. Dit klinkt gewoon te mooi om waar te zijn. Sorry dat ik klink als een New Yorker, maar je weet wanneer iets klinkt als te mooi om waar te zijn is een New Yorker, weet je, wij zijn wat sceptisch en moeten het met onze eigen ogen zien om het te geloven.

COBRA– Ok, wanneer de Event plaatsvindt zullen de New Yorkers niet meer zo blasé zijn. Het zal voor hen ook een shock zijn.

LOUISA– Daar ben ik zeker van. Ik weet het. En ik zie Alfred daar naar mij lachen omdat hij weet waar ik het over heb aangezien hij ook in New York City heeft gewoond … het is een moeilijke plaats om te gedijen. Maar ik wil nu naar de Ambassador gaan, hij heeft zo geduldig gewacht, maar ik zou iedereen willen uitnodigen om in de conversatie te springen want ik weet dat ik vragen aan bepaalde mensen stel maar ik weet ook dat jullie allemaal wat te zeggen hebben over de verschillende onderwerpen waar wij het over hebben, dus voel je vrij om erin te springen. Maar Ambassador, wij hebben het over zoveel onderwerpen hier gehad en zoals ik zei, je hebt zo geduldig gewacht, is er iets dat je wilt toevoegen aan alles wat langs is gekomen? Was er iets dat je vandaag wilt bespreken en wat nog niet voorbij is gekomen?

RD AMBASSADOR– Ja, feitelijk wil ik gewoon een paar dingen bevestigen. Ik was vorige week ook bijgesproken en ik weet dat de zaken heel snel vooruit gaan en ik geloof dat wellicht in de komende zes maanden je iets zult zien dat wij nog nooit eerder hebben gezien. Dus ik denk dat dit type van disclosure steeds dichterbij komt maar tegelijkertijd is de wereld steeds idioter aan het worden zoals wij kunnen zien met alle zogenaamde terroristische aanvallen, het racisme, en de onwetendheid, en alle types van emoties die naar buiten komen. Ik denk dat het belangrijk is om je te realiseren dat het grootste deel van waarover wij spreken over geloofsystemen, met wat er aan staat te komen in de nabije toekomst hen tot grote hoogte zal traumatiseren. Ik denk dat veel mensen zullen zijn teneergeslagen en getraumatiseerd. Ik geloof dat het belangrijk is voor mensen om in hun mind set te zijn voorbereid, en onderscheidingsvermogen te gebruiken voor wat juist is en wat niet. Ik spreek voor mijzelf, ik keek van buiten van een buitenaards ras naar beneden naar de mensheid, het is geen prettig gezicht. Het ziet er wellicht uit als een kanker die zich over een gezond lichaam verspreidt. Dus ik denk dat wij onszelf moeten veranderen en dieper in ons eigen begrip van de schepper moeten gaan, en het een met hem zijn, en ook een groter begrip hebben van de wereld. En dat is waarom ik denk dat het nu belangrijker is dan ooit om een oorlog tegen onwetendheid te voeren.

En ik denk ook dat wij in de komende volgende dagen verder bewegen naar een bepaalde datum in september, na september zullen wij veel escalaties zien van de desinformatie, en wij hebben al heel veel desinformatie agenten die werken in de propagandamachines als CNN, NBC, BBC en FOX nieuws, en al deze verschillende organisaties. En ook in de vrije media en de vrijheidsvechters hebben wij sommige waanzinnige mensen, compulsieve leugenaars, en sommige desinformatie agenten, dus ik denk dat het in deze dagen heel belangrijk is dat wanneer al deze dingen gaan escaleren, en wanneer alle vallen naar de bevolking worden uitgezet, dat zij bewust zullen zijn en hun onderscheidingsvermogen gebruiken zodat zij niet beschadigd raken.

En ik bid en hoop dat wij op een betere manier door elk type van transformatie zullen komen, en ik denk dat de wereld nu meer dan ooit verenigd moeten zijn in plaats van verdeeld. En ik denk dat het belangrijk is om sommige organisaties die niets anders hebben gedaan dan deze planeet schade toe te brengen gedurende zo’n lange tijd hun macht te ontnemen. En wij zijn de enigen die dat kunnen doen, niemand doet dat voor ons. En ik denk dat dit hetgeen is waarmee ik vandaag mijn statement wil eindigen. Dat wij onszelf moeten bevrijden en wij moeten onszelf redden en samenwerken. Daarmee denk ik dat wij alles aankunnen.

LOUISA– Alright Ambassador, dank je wel. Wij zijn nu anderhalf uur bezig en het is zo snel gegaan en ik weet dat Cobra er vandoor moet dus ik ga nu om afsluitende commentaren vragen.

Cobra, wij willen ons focussen op het manifesteren van onze nieuwe gemeenschap vandaag en ik weet dat jij je wekelijkse meditatie hebt waar ik ook aan mee doe. Er was vandaag een artikel over hoe klassieke muziek feitelijk een hoger dimensioneel rijk bezet, maar voor mensen die componist zijn en schrijvers is het de daad van het creëren van muziek, waarvan ik persoonlijk vind dat het hologrammen creëert in deze hogere dimensie. Wij kunnen allemaal manifesteren, gebruik makend van verschillende technieken en stijlen, maar dit alles tegelijkertijd doen en het combineren met onze energie en intentie van oorzakelijkheid, is een heel krachtig middel van manifestatie. Cobra, welke boodschap kun jij achterlaten aan onze kijkers vandaag over hoe wij samen onze nieuwe gemeenschap kunnen manifesteren?

COBRA– Een van de meest belangrijke dingen is om de visie voor ogen te houden. Iedereen heeft een zeker begrip, of gevoel, of intuïtie, of zeker innerlijk weten over de komende veranderingen, over de nieuwe eeuw, over de nieuwe cyclus, over de nieuwe realiteit. En als wij deze in het collectief houden creëren wij een resonantieveld om het te manifesteren. En dit is een van de redenen dat ik deze massa meditaties uitvaardig, om dat resonantieveld sterker te creëren en om het sneller te manifesteren. Ik weet dat er veel vertragingen zijn geweest, niemand verwachtte dat dit zo lang zou duren, maar wij moeten de focus houden. 

Dit is mijn boodschap. De controlerende machten hebben gedurende eeuwen hun focus weten te houden, en dit is waarom zij zo’n succes hebben gehad in het de mensheid in slavernij nemen; ongeacht hun verschillen en hun conflicten zijn zij in staat om hun krachten te verenigen tegen ons. Maar nu moeten wij onze krachten uitlijnen om onze visie te houden en -ongeacht onze kleine verschillen- om de visie voor onze nieuwe realiteit voor deze planeet vast te houden, voor de bevrijding, voor de nieuwe gemeenschap, voor de nieuwe geavanceerde technologie, voor veel vermiste mensen, voor het eerste contact, voor dit alles moeten wij de visie vasthouden. Ongeacht wat dan ook, wij zullen het vasthouden zolang als het nodig is. En dit is waarom wij succes zullen hebben dus ik zou iedereen willen bedanken en ik hoop dat jullie deze bijeenkomst hebben gewaardeerd.

LOUISA– Cobra dank je wel dat je erbij was. Dit is jouw tweede keer als een gast op onze GoldFish Report RoundTable en wij zijn je dankbaar dat je meedeed. En dat was een hele krachtige boodschap die je ons zojuist gaf, en wij kunnen niet onderschatten hoe belangrijk de boodschap is, want, zoals je zei, de duistere krachten combineren hun energie, hun intentie om zich zo lang ons te verzetten, en dat het zo machtig is geweest, en als mensen gewoon begrijpen dat wij hetzelfde vermogen hebben maar dat wij het allemaal collectief moeten doen, zeg jij dat het de Event zal versnellen?

COBRA– Ja, natuurlijk.

LOUISA– Dat klinkt goed. Ik wil je nog vragen of je nog een keer bij ons op GoldFish Report wilt komen?

COBRA– Ja dat wil ik.

LOUISA– Fantastisch. En wij hopen dat Simon Parkes, die er vandaag ook bij zou zijn geweest, bij een van de komende RoundTable discussies zal zijn. En wij willen zeggen: Overwinning van het Licht. Dank je zeer dat je er vandaag bij was Cobra.

COBRA– Bedankt voor het luisteren

LOUISA– Max, ik wil nu naar jou gaan. Wat zou jij vandaag tegen onze kijkers willen zeggen? Wat zou de meest belangrijke boodschap zijn die je bij onze kijkers achterlaat over het manifesteren van onze nieuwe gemeenschap?

MAX– Ik zou willen zeggen dat zo’n anderhalve maand geleden mijn galactische familie in hun ruimtevoertuig daar… wij verwijderden verschillende leylijnen die tegen de mensheid werden gebruikt om de onderbewuste geest en ons bewustzijn te controleren. Wij verwijderden dat allemaal en het betekent dat de tijdlijnen waar jullie allemaal in leven, dat het nu aan jullie is om te creëren en te manifesteren wat je ook maar wilt. De tijdlijn in jouw matrix is verwijderd dus nu kun je doen wat je ook wilt maar probeer iets voor de mensheid te creëren en te manifesteren, dat is nu het belangrijkste doel om de mensheid op de planeet te helpen. Mijn boodschap is dat je de vrijheid hebt om dit te doen en te creëren en te manifesteren wat je maar wilt. Ga niet in op de mind controle die gaande is. Luister niet naar de desinfo op YouTube die daar moedwillig is gezet om ons af te leiden van de realiteit die wij nu proberen te creëren. Vrede, Liefde en Harmonie.

LOUISA– Dank je Max. Dat is ook een hele krachtige boodschap. Vrede, Liefde en Harmonie. En het lijkt, nogmaals, dat deze tijd zo snel voorbij is gegaan en wij hebben zo veel onderwerpen te bestrijken en wij zullen een andere RoundTable gaan doen aangezien wij zoveel onderwerpen te bespreken hebben met onze gewaardeerde gasten. Ik ben daar blij mee en ik waardeer dat je er vandaag bij was Max, en ik weet dat jouw partner Nicole met ons is en ik weet niet zeker of zij iets heeft dat ze wilde zeggen of toevoegen aan de conversatie, maar spring erin alsjeblieft en geef jouw commentaar op wat wij vandaag bespraken?

NICOLE– Ik denk dat wat iedereen zei fantastisch was. Ik weet zeker dat er een andere RoundTable of twee of drie of vier nodig zijn. En als wij meer mensen erbij betrokken konden krijgen, ook omdat het krijgen van verschillende perspectieven werkelijk helpt voor wie dan ook die luistert naar deze boodschappen. Ik denk dat dit een echte fantastische RoundTable was die wij nu hadden en ik wil je bedanken dat ik er deel van mocht uitmaken en hopelijk nog wat meer in de toekomst.

LOUISA– Jullie zijn allemaal welkom, en ik denk dat je het helemaal goed hebt Nicole dat wij meer van deze RoundTable moeten hebben, en ik denk dat er een doorgaande dialoog moet zijn, en ik denk in de geest van waarover Alfred sprak om een council samen te stellen. Breng een groep mensen bij elkaar die al klaar zijn om te leiden. Mensen als Alfred, de Ambassador, Cobra, ikzelf, die deze moeilijke weg hebben gelopen. Mensen die zijn ontwaakt en door de matrix heen kijken en dit is wat ik heb geprobeerd te doen met deze RoundTables. En zoals jij zei Max, iedereen moet een kans hebben om iets te zeggen en met het aantal mensen in deze RoundTables willen wij de uitwisseling van perspectieven mogelijk maken en natuurlijk, iedereen redelijke tijd geven om te spreken.

NICOLE– Ik denk dat de tijd is gekomen waar wij meer oplossingen aan moeten dragen, en terwijl wij deze samenkomsten hebben, meer proactief zijn zoals jij ons wilt hebben. om te creëren en te manifesteren in het moment, en ik denk dat het zeker iets is om toekomstige groepen op roepen, waar wij in staat zijn dat te doen, niet alleen maar erover praten, maar laten wij beginnen het te doen.

LOUISA– Wel, dat is wat ik dacht dat wij vandaag deden. Door erover te praten op de manier dat wij dat deden waren wij het ook collectief aan het manifesteren. Klopt dat Alfred, zijn wij werkelijk aan het manifesteren … dit is de sleutel om dit te doen, om het te denken, om het te voelen, om erover te praten met intentie en oorzakelijkheid. Alfred, ik hoop dat je terug zult komen en doorgaat met deze conversatie met ons op GoldFish Report. En Alfred, ik wil je vragen om iets waar je onze kijkers mee wilt achterlaten.

ALFRED– Oh, zeker, graag.

LOUISA– Alfred, wat wil je bij onze kijkers vandaag achterlaten in de geest van het manifesteren van onze nieuwe gemeenschap en de geest van het creëren van de goddelijke plaats op deze planeet waar wij zijn geboren om er te zijn, wij zijn geboren om het te hebben. Wat is jouw boodschap voor onze kijkers?

ALFRED– Wel, al die mooie punten herhalen die onze collega’s zojuist hebben gezegd, terwijl wij gaan door wat ik noem een afbraak, doorbraak proces, wat is hoe complexe systemen naar het volgende niveau gaan, dat is om constant, zowel door je perceptie en door wat je vertelt aan anderen in gesprekken, in je schrijven, hoe je de wereld ziet, hoe je spreekt tegen de wereld, wat je post. Focus op doorbraken en niet de afbraken. Want je zou kunnen rondlopen met, heb je deze afbraak gehoord, of kijk naar die afbraak, of dat is de grootste afbraak ooit. En de mensen focussen niet op de doorbraken. En zo, het uitzoeken van de doorbraken en het bekrachtigen van de doorbraken en ze te posten, en erover praten, en ze in je hoofd te houden, is niet alleen hoe wij de toekomst bouwen, maar wij manifesteren het en maken het werkelijk. Dat is wat ik zou willen zeggen. focus op de doorbraken, manifesteer doorbraken, en vergeet over de afbraken, de vuilnismannen zullen daar zijn om ze weg te halen morgen, of vandaag, of gelijk in deze snelle wereld.

LOUISA– Precies, ik denk dat wij eindigen waar wij begonnen met de titel van de boodschap van deze video van Charlie Chaplin’s “Message to Humanity” van de film The Great Dictator. En de reden dat ik die in het begin afspeelde was niet om negativiteit te creëren maar juist het tegenovergestelde, om motivatie bij ons allen te creëren, om te worden geraakt in onze harten door wat wij zagen en hoorden, en als wat Alfred noemde de afbraak. Wij zagen kinderen die gewond en gedood waren, wij zagen hun bloed op de grond en de Ambassador is helder bewust van dit lijden van de mensheid en het is wat ons motiveert, het maakt ons verdrietig in onze harten … het is NIET als mensen zijn. Zoals de boodschap zei: “Wij willen van een ander houden, wij willen een ander helpen, wij hebben de liefde voor de mensen in onze harten … dit is hoe onze natuur is, wij willen focussen op houden van elkaar en de Ambassador heeft dit gedaan met zijn missie, en wil je een laatste commentaar hierop Ambassador?

RD AMBASSASDOR– Ik wil deze discussie eindigen met te zeggen dat ik blij ben om te zien dat al deze geweldige geesten samenkwamen om dit programma te doen en wij kunnen hier zitten en hebben een geciviliseerde open discussie met elkaar en dat wij werken voor hetzelfde doel en dat is beter voor deze planeet, en beter voor de mensheid, en ik denk dat wij een weg moeten proberen te vinden hoe wij ons kunnen verenigen en samenwerken en niet alleen maar deze vijandige menselijke frequentie hebben die wij zo veel in de wereld zien. En om rond deze tafel te komen en samen te spreken en oplossingen te vinden is volgens mij een fantastisch platform. En dat is waarom wij ook de symposia hebben in Global Mission of Peace waar mensen samenkomen en uitwisselen en samen oplossingen vinden. Dus ik wil iedereen bedanken voor bij het programma te zijn en ik hoop jullie allemaal snel weer te zien.

LOUISA– Wel, dank je Ambassador voor het beschikbaar stellen van dit platform voor iedereen en wetend hoe belangrijk het is dat wij samenkomen collectief, onze geesten samen brengen en onze harten en onze zielen om dit te doen. En zoals in het werk dat je doet, wij doen het allemaal een beetje anders maar ik denk dat onze harten allemaal op de goede plaats zitten en ik zou alleen willen zeggen wij willen iedereen bedanken die hier vandaag was.

Hier komt een transcript van en een digitale stemkopie op de GoldFish Report.

Vertaald door Veronica