Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zondag 14 augustus 2016

Remote viewers: een nieuwe 9/11 in augustus? /14 augustus 2016 / Irma Schiffers


Remote viewers: een nieuwe 9/11 in augustus?
14 augustus 2016 / Irma Schiffers

Dick Algire
In 2014 heb ik een paar artikelen geschreven over ‘s werelds beste remote viewers Daz Smith en Dick Algire die voor het Farsight Institute werken voor wetenschapper Dr. Courtney Brown. Degenen die niet weten wat ‘remote viewing’ inhoudt zou ik willen adviseren om dit eerdere artikel even te lezen: beide heren hebben onder gecontroleerde omstandigheden onder andere ‘gekeken’ naar de totstandkoming van de piramide van Gizeh. Het is namelijk schier onmogelijk -zeker in die tijd-  om enorme blokken steen bovenop een steeds hoger wordende piramide te stapelen.

Hun bevindingen zijn uitermate fascinerend.

Om kort te gaan: remote viewing is een oude techniek die al heel lang in het leger wordt gebruikt voor spionage doeleinden. Mensen die daar goed in zijn zoomen volgens een zeer strikt wetenschappelijk protocol in op een plaats, op mensen, op wapenuitrustingen, etc. zodat ze geplande strategieën kunnen achterhalen, dingen op afstand kunnen bekijken, en zelfs kunnen ‘horen’ wat mensen aan de aan de andere kant van de wereld bespreken of hebben besproken. Zie verder ook dit eerdere artikel (over het remote viewen van 9/11) waarin ik voorbeelden geef hoe e.e.a. in zijn werk gaat. Het is als het ware een gestructureerde vorm van ‘helderziendheid’ in zijn breedste vorm.


Courtney brown
Courtney Brown
Helderziende gaven iedereen, ware het niet dat we -zoals we al zo vaak hebben geschreven in de alternatieve media- bewust worden afgeleid, geridiculiseerd, klein gehouden, in angst worden gehouden om onze ‘grootsheid’ niet te ontdekken. Hetgeen overigens nu gelukkig bij velen steeds meer gebeurt.

Courtney Brown is met zijn team, inmiddels uitgebreid met een dame -Princess Jeaneé- een paar maanden geleden begonnen aan een nieuw experiment. Live remote viewen voor de camera, maar dan in de nabije toekomst: om precies te zijn, het belangrijkste nieuwsfeit in de komende maand. Tot nog toe slagen ze daar gedrieën heel erg goed in, ze komen allemaal afzonderlijk met accurate informatie.

Maar wat ze nu beschrijven, dat het wereldwijde nieuws van augustus zal domineren, is dermate heftig dat ik deze sessie vannacht en vandaag in een razend tempo heb vertaald; het is op dit moment namelijk nog niet gebeurd. Er wordt onder andere gesproken over een toespraak van de president die door vrijwel iedereen wordt bekeken; ook al zal hij informatie achterhouden en niet de volledige waarheid spreken. Maar what’s new, kunnen we dan zeggen.

Dick Algire spreekt de oprechte hoop uit dat hij er dit keer helemaal naast zit. Dat dit niet gaat gebeuren. Hij neemt graag de schuld op zich, zo zegt hij, als hij verstrikt geraakt is in de verbeelding. Princess Jeaneé, -zwanger zo te zien- weet niet goed wat ze ermee aan moet.

Het is voor remote viewers -net als overigens voor helderzienden- altijd heel pittig om op iets in te zoomen en te voelen en zeker niet altijd prettig. Maar wat te doen als het in de nabije toekomst ligt en drie verschillende remote viewers zonder enig contact, verspreid over de wereld, krijgen dezelfde beelden en informatie…?

Hopelijk komt er meer aandacht voor dit fenomeen; het ontkennen van dergelijke gaven is een strijd die al vanuit de oudheid wordt gevoerd, terwijl we deze feitelijk allemaal hebben. Remote viewing is te leren; helderziendheid ontwikkelen ook, maar de kern van die gaven zit ‘m in het bewust worden en aanvaarden van jezelf in alle facetten, een gezond reflectievermogen en een open mind en hart, zodat je elk moment naar de waarheid kunt luisteren.

Zie hier deze video, opgenomen op 16 juli voor deze maand -augustus- vertaald en ondertiteld. Als dit werkelijk gebeurt, ben je in ieder geval voorbereid. (De video duurt 1 uur en 6 minuten)

https://www.youtube.com/watch?v=siU7GE1a8qw

© Irma Schiffers

Alle artikelen op deze site worden belangeloos geschreven ten bate van ‘hue-manity’ en mogen gerepubliceerd worden, mits de bronnen worden gerespecteerd.