Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


dinsdag 23 augustus 2016

Quan Yin ~ Eis je Soevereiniteit weer op /19 August 19 2016 by Jenny Schiltz

Quan Yin ~
Eis je Soevereiniteit weer op
19 August 19 2016 by Jenny Schiltz

Quan Yin:

We komen vandaag weer bij je om te praten over een belangrijk onderwerp. Het is het begrijpen van je ware macht en het veranderen van je waarnemen. We begrijpen dat dit proces moeilijk is geweest en velen van jullie hebben er jaren lang voor gezwoegd. Wat jullie diep in je wezen moeten weten is dat je niet langer meer je achter houdt om vrede in je zelf te bereiken waar je zo wanhopig om smeekt. Jullie zijn het die nu alles moeten veranderen waarvoor je bent gekomen om dat te weten en geloven.

Het ontwakingsproces is geen gemakkelijke omdat ieder van jullie moest komen voor de realisatie dat het leven niet was wat het scheen te zijn. Het is alsof je uit een mist bent gekomen om je te realiseren dat alles niet is wat je dacht. Je keek om je heen naar je wereld en treurde om mensen, dieren en de aarde. Je was geschokt te ontdekken dat de mensheid zo uit balans was gekomen dat geld alles beheerst. Je was geschokt te weten dat er met je voedsel, je lucht en water was geknoeid door de zelfde mensen van wie je geloofde dat die je zouden beschermen. Je treurde en was woedend en werd ook bang. Je wilde wanhopig verandering en voelde je vaak misleid omdat je niet in staat bent om de verandering te zien weerspiegeld in de buitenste wereld. Dat heeft gevoel hulpeloos gemaakt en ellendig. Deze emoties zijn deel van het proces maar welke je nu achter je moet laten.

Het is tijd voor ieder van jullie om je soevereiniteit/onafhankelijkheid opnieuw op te eisen, je macht, je schepping. Ieder van jullie is in staat om meer licht vast te houden dan je ooit eerder deed. Dit is een belangrijk onderscheid omdat dit licht uit de bron komt die je wezen verlicht en je macht is. Begrijp dat dit licht uit de bron je ziel is. Je bent niet afgescheiden van de bron, dat ben je nooit geweest en het was alleen de illusie die je bracht om dat te geloven. Deze illusie heeft je goed gediend, je ziel was in staat om aan leren deel te nemen dat nergens anders in het multiversum kon worden geleerd. Velen van jullie hebben talloze levens op Aarde doorgebracht ondergedoken in de sluier van vergetelheid, alle aspecten onderzoekend van dualiteit en van alles dat je bent en wat je niet bent. Jullie hebben goed geleerd uit al die ervaringen. Die tijd is nu aan zijn eind gekomen, het is nu tijd om terug naar huis te komen in jezelf.

Het werk dat je gedaan hebt om negativisme en sluiers op te ruimen heeft ruimte geschapen voor je licht, je ziel, om nog meer volledig in je te wonen. Het is belangrijk voor je om je de intense veranderingen te realiseren die in je hebben plaats gehad. Nu is het tijd om volle verantwoordelijkheid te nemen voor het licht dat je nu vast hebt. Het is nu in je bereik om het hologram totaal te veranderen dat je geschapen hebt. Je kunt nu alle dingen om je heen veranderen door eenvoudig je licht te schijnen op wat ook maar in je zicht is. In plaats van te schelden tegen wat je voelt dat je niet kunt veranderen, in plaats van nu alle dingen in hun hoogst potentiële licht te zien en ze te laten veranderen als reactie. De dingen en mensen in je leven die niet in staat zijn om op te rijzen naar het hoogst mogelijke licht waar in je ze vast houdt zullen uit het veld gaan totdat ze klaar zijn om het wel te doen. Maar, velen zullen naar de gelegenheid oprijzen voor de gelegenheid en hun eigen transformaties beginnen. Indien je vrijelijk je licht uitbreidt naar iedereen zonder oordeel of verwachting zorg je voor ruimte waarin wonderen gebeuren. Er zijn veel verhalen van mystici en healers over jullie wereld die wonderbaarlijke healingen hebben uitgevoerd. Het is niet dat deze wezens een ander heelden, het is dat ze elk mens zagen als heel en heelden hen en alleen dit al zorgde voor de wonderen om plaats te vinden. Ieder van jullie heeft dit vermogen. Het is gewoon onvoorwaardelijke liefde in actie. Zie alles als het volmaakte voorbeeld van zichzelf en zie hoeveel er in jullie verandert en in jullie werkelijkheid als geheel.

Door dit proces leerde je hoe belangrijk je gedachten zijn over jullie werkelijkheid. Het is niet elke individuele gedachte die de frequentie verandert waarin je jullie werkelijkheid schept, maar de overwegende emoties die geschapen werden door jullie gedachten. Het is om deze reden dat we zo vaak gesproken hebben over de noodzaak om vreugde in je leven te hebben. Het woord joy/vreugde is voor zo velen een niet verkrijgbaar concept. Toch vragen we je om naar je leven te kijken en naar de keren dat je gelachen hebt, je ontspande, in ontzag was, of gewoon eenvoudige tevredenheid had. Dit is vreugde. Als je dit in momenten breekt, zul je ontdekken dat je heel vaak in je leven vreugde gevoeld hebt en in de momenten waarop je een verandering van binnen ervoer. Deze verandering voert je naar een frequentie je als een magneet meer blije gelegenheden brengt.

Jullie zijn buiten mate machtig maar jij bent het die moet geloven dat je dat bent. Jij bent het die alles kan veranderen dat plaats vindt in je leven door je eenvoudig te focussen op wat je vreugde brengt. Elk van jullie bijdragen zijn nodig in het collectief. Ieder van jullie die bekrachtigd staat, zal de koers helpen veranderen voor iedereen. Het is tijd om de meester te zijn van je eigen werkelijkheid.

Met Liefde en respect,

Quan Yin

Conversatie met Quan Yin:

Ik: Toen je sprak over het feit dat er niets in onze weg staat om vol bekrachtigd door te lopen, was het dat ik een plaatje zag van een olifant die op zijn plek werd gehouden door een ketting. De ketting werd gebruikt toen de olifant een kleine baby was en te klein was om zich los te breken. Ook al groeide de olifant, hij realiseerde zich niet dat de ketting hem niet meer kon vast houden en verzette zich er niet tegen.

Quan Yin: Ja, de olifant werd geconditioneerd te geloven dat hij krachteloos was om zijn lot te veranderen. Dit kun je vergelijken met de mens die door de sluiers van vergetelheid geconditioneerd werd te geloven dat hij krachteloos was om hun directe werkelijkheid te veranderen. Het is deze conditionering waarvoor we iedereen vragen om er doorheen te zien.

Ik: Ik heb een cliënt die naar een kruidenier gaat en het fruit en de groentes ziet als heel en volmaakt, die ze zegent en met haar bedoeling weet dat dit gezond zal zijn voor degenen die dat eet ondanks de organische/niet organische gmo/non gmo.

Quan Yin: Dat is het precies. Het is begrijpen dat je de frequentie kunt veranderen van al je voedsel, je water en je lucht en degenen om je heen door ze gewoon in het hoogste licht te houden. Hoe meer licht je in staat bent om in je wezen vast te houden, hoe hoger de frequentie zal zijn waartoe je in staat bent om te transmuteren.

Ik: Het concept om van vreugde te zijn is een moeilijke. Toen ik voor het eerst ontwaakte was ik zo bekommerd, bang, boos en voelde me krachteloos. Ik kon niet snappen hoe mensen konden rondlopen alsof er niets verkeerd was. Ik vond het zelfs zonde en vond voetbal fans slapende dwazen. Begrepen zij niet dat de hemel naar beneden viel? Wat ik nu aan het begrijpen ben is dat die voetbalfans aan het genieten waren. Ze kwamen samen met vrienden en vierden het leven terwijl ik degenen was die negatief was en ongelukkig. Op die momenten van plezier waren zij het die meer licht vasthielden. Kijkend nu naar de Olympics kan ik zien hoe veel mijn gedachten zijn veranderd. Ik zie de deelnemers nu als mensen die dit leven ervaren zoals zij dat ook wilden en op hun eigen manier breken zij de beperkingen af.

Quan Yin: (lachend) Dat is best een verandering, niet? Zie je, je bent nu in staat om ieder mens zijn pad te eren, elke bijdrage van iemand en dat je ziet dat het volmaakt voor hen is. Met het vermogen om veel levens en werkelijkheden te ervaren, waarom zou je dan niet kiezen om alles wat je maar kan te beleven?

Het is belangrijk voor ieder mens om te zien welke definities en beperkingen ze om de term vreugde hebben gezet. Ik geef de voorkeur aan de Vreugde als de staat om aanwezig te zijn, open en in ontzag.

Ik: De vasovagal zenuw wordt nu door velen geactiveerd. Ze beleven hoofdpijnen, nekpijnen, hart kloppingen en maag pijnen. Ik begrijp dat dit ook correleert met de Bron van Dromen Chakra achterop het hoofd.

Quan Yin: Je hele brein wordt veranderd door de energieën. Niet langer zul je links of rechts georiënteerd zijn in je hersenen maar zul je het vermogen hebben om tot alle delen toegang te krijgen. Dit correleert ook met het Goddelijke mannelijke en vrouwelijke. Ook dit zal in evenwicht komen in elk persoon. Als het chakra in de basis van je schedel wordt geactiveerd zal het een grotere toegang maken voor de ongeziene rijken. Als die zich opent, kan het ook opgekropte angst en ongerustheid laten toenemen totdat het volledig is gebalanceerd en functioneel is.

Ik: Wat kunnen mensen doen om deze ongerustheid te verzachten?

Quan Yin: Observeer wat er opkomt en zie waar de oorzaak ligt. Bij sommige dingen word je in actie geroepen, om te veranderen wat de vrees reactie voortbrengt. Bij anderen zul je merken dat ze irrationeel zijn en weinig te maken hebben met je huidige situatie. Het handhaven van je huidige focus en het beoordelen van je huidige situatie op elk moment zal je helpen om je te realiseren dat de meeste ongerustheid wordt gecreëerd door het in een werkelijkheid te projecteren die nog niet bestaat. Daarom is ademhalen essentieel om door ongerustheid heen te gaan. Het laat je aanwezig zijn in het lichaam en helpt je perspectief te veranderen.

Bij de ontvangst van deze channeling was er een soort van drang van groot belang. Ik vroeg haar ernaar en ze zei dat besluiten werden gemaakt op een individueel zielen niveau die het collectieve bewustzijn als geheel zou beïnvloeden. Ik drong niet verder aan maar voor het publiceren zag ik een artikel dat gepost werd door Sandra Walter die me echt hielp begrijpen om die drang te begrijpen. Ik heb een link hierbij gezet zodat je dat ook kunt lezen. http://www.sandrawalter.com/preparing-for-the-third-wave-and-timeline-shift/
(wordt nog vertaald, komt er aan, later)

Ik hoop dat mijn vragen hebben geholpen en dat dit blog je ‘wel’ vindt. Ik waardeer echt iedereen die dit blog deelt en dit werk ondersteunt.  Ik stuur jullie alle liefde en vreugde waar we mee om kunnen gaan.

Jenny