Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 20 augustus 2016

Ontwaken begint met een glimlach / 20 augustus 2016 / Lilian Ferru


Ontwaken begint met een glimlach
20 augustus 2016 / Lilian Ferru

Lieve mensen,

Wat hou ik van de zomer, van de zon, van buiten zitten, een briesje door mijn haar, naar de sterren kijken. Met vrienden lachen, me verbinden, wetend dat jij een andere ik ben.

Om in eenheid te leven moet je eerst in verbinding met jezelf zijn. Ik voer de zelfliefde naar grotere hoogte, waardoor de kracht van vreugde steeds meer door mij heen kan stromen. Vreugde is een roep om ontwaken tot wat je innerlijk niet verloren hebt. Ontwaken is blij zijn. Er is een groeiende groep die verder kijkt dan de oude concepten van schuld en oordeel. Door voorbij tijd en ruimte te reiken, ben je in staat om te ontwaken en om de gelukzaligheid van eenheid te leren kennen. Dit is de grenzeloze staat, de ervaring van wakker Zijn. Een Cursus in Wonderen zegt er dit over:

‘Iedereen heeft wel eens iets ervaren wat hij een gevoel zou kunnen noem alsof hij boven zichzelf werd uitgetild. Dit gevoel van bevrijding is daadwerkelijk het ontsnappen aan de beperkingen. Als je eens bedenkt wat dit uitgetild zijn werkelijk inhoudt zul je inzien dat het een plotselinge afwezigheid van lichaamsbewustzijn is, een verbinding van jezelf met iets anders waarin jouw denkgeest zich verruimt om het te omvatten.’


adem2

Er is er een krachtige overgang naar een nieuw bewustzijn gaande. Jij bent deel van een groter bewustzijn en verschuift naar een meer harmonieuzer staat. Deze beweging gaat met zowel onrust alsook euforie gepaard. We moeten leren met de nieuwe energieën om te gaan. In het proces van ontwaken wordt het voor steeds meer mensen mogelijk om hogere staten van bewustzijn te bereiken. Hoe doe je dat? Hoe kun je ontwaken in jouw Ware Zelf?

kleuren ontwaken2

Het duurt nog wel even, maar noteer het alvast in je agenda. Op zondagmiddag 13 november is het ‘Galactisch Wake Up Symposium’ waar je geïnspireerd wordt om je grootsheid in eigendom te nemen. Verandering komt met inzicht, maar er is ook hulp van onze Galactische Vrienden die oude imprints deleten. We openen met een korte presentatie van mijn tweede boek. Het is een uit het leven gegrepen verhaal in het proces van ontwaken. Hoe zou jij reageren als je partner, je geliefde, je schatje, jouw knappe, stoere, en sportieve vent, opeens volledig toegang heeft tot de geheimen van het Universum, contact heeft met Galactische Lichtwezens, en plotseling een groot healer blijkt te zijn? Kruip je verschrikt in een hoekje of ga je op onderzoek? Ik heb het opgeschreven. Na de presentatie is er een toneeluitvoering met de Wonderzusters, die zich een weg banen naar Wonderland. Het land waar de zoektocht is voltooid, een cyclus is afgerond, en waar grote pracht is gelegen. Voordat je daar bent, zijn er strubbelingen, beproevingen, en lijkt het doel soms lichtjaren verwijderd.

tom de kok

Na de pauze is het woord aan Tom de Kok, auteur van ‘Wakker zijn in een slapende wereld’. Hij is diep verbonden met zijn wezenlijke Zelf in verschillende lagen, waaronder de 5e Dimensie. Vanuit deze Dimensie zal hij communiceren over wat verlichting, ofwel Wakker Zijn werkelijk betekent. Een volledig nieuwe beschaving komt er aan die wordt gekenmerkt door eenheid, liefde, en vrijheid. We besluiten de middag met een healing van Paul en zijn Galactische Vrienden. Waar je eerst een inkijkje krijgt in de wereld van de Wonderzusters, vervolgens meegenomen wordt voorbij de slapende wereld, zal Paul je optillen naar dimensies van Licht. Een Alliantie, ver voorbij dit sterrenstelsel, zal ons bijstaan in het ontwaken. Het is geen spontaan ontwaken, het is een proces. Het zijn de pioniers die anderen inspireren. Dit Symposium is een oproep aan de pioniers om samen te komen. Meer informatie is te vinden op www.degoednieuwskrant.nl bij de agenda.

Paul hart symposium 3

Maar eerst is het nog genieten van de zomer en van bruisende evenementen, zoals het Spiriosafestival dat op 27 en 28 augustus in het Loreto klooster plaatsvindt in Simpelveld. Vorig jaar heb ik me super geamuseerd en veel bekenden ontmoet. www.spiriosafestival.com

Op zondagochtend 4 september is een groepshealing met Paul in Heerlen Noord. Dit doen we voor een kleinere groep. We geven geen privé healings meer, behalve als het om kinderen gaat. We hebben een aantal indrukwekkende sessies met kinderen gedaan. Wat er dan gebeurt is zo mooi en intens, wow.

Op dit moment wordt de website: www.jijbenteenwonder.nl geheel vernieuwd. Webmaster Martien Kooy is er volop mee bezig. Neem binnenkort een kijkje. Ik verwacht dat de website komende week online is. Ook toe aan een nieuwe website? www.mypc-it.nl Stichting ‘Jij bent een Wonder’ heeft als missie een platform te bieden voor bewustwording en verbinding en het versterken van de Eenheid met de Bron. Wat je ook doet, waar je ook bent, hou van jezelf. Ben blij en gelukkig, want in de vreugde ben je verbonden met de Bron. Ontwaken begint met een glimlach en weten wie je bent. Met het licht aan wordt alles anders.

Veel liefs, Lilian