Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


donderdag 4 augustus 2016

Moeder Mary: Het Licht van de Mensheid Straalt Voort / 3 Augustus 2016 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana


Moeder Mary
Het Licht van de Mensheid Straalt Voort
3 Augustus 2016
Marlene Swetlishoff/Tsu-tana
  
Geliefden,

Ik wens met jullie te spreken over de ongelooflijke prachtige nieuwe energieën die neergutsen op de Aarde in deze tijd, en ik zou daaraan toe kunnen voegen doorheen een ieder van de Geliefde Lichtwerkers die zichzelf vrijwillig aangeboden hebben om de omvormers te zijn, om deze energie veilig verankerd in het Aarde vlak te brengen, wat op diens beurt het veilig distribueert over jullie gehele wereld heen en in/naar de harten van de gehele Mensheid. Terwijl jullie dit doen, Geliefden, verandert de volledige atmosfeer op de Aarde.  

Er is een subtiele, niettemin zeer krachtige verandering welke binnenin de harten van de gehele Mensheid aan het gebeuren is. Het is niet direct duidelijk in jullie dagelijkse levens in deze tijd, omdat jullie nieuwsmedia verteld wordt om de opname en rapportering van dergelijke gebeurtenissen niet door te brengen, maar als jullie in jullie buurten en jullie gemeenschappen om je heen kijken, Dierbaren, zullen jullie een verschil opmerken in hoe jullie buren en gemeenschapsleden met elkaar omgaan.

Er is een grotere Liefde, een groter Respect, er is meer Integriteit van ieder persoon hetgeen nu gemanifesteerd wordt, en dit fenomeen zal doorgaan te groeien en uit te breiden en voordat jullie het weten, zal de Aarde gevuld zijn met de uitstraling en de vibratie van Liefde, Vrede en Harmonie. Als dit zich voordoet, zal er in de hele wereld een grotere samenwerking zijn tussen alle zusters en broeders, zal er goede wil  getoond worden, zal er de bereidheid zijn om oplossingen te creëren in plaats van problemen, zal er een grote samenwerking zijn welke zal plaatsvinden tussen de Mensheid dwars over de volledige lengte en breedte van de planeet Aarde.

Dit is nu in diens kinderstadium, maar deze energie, dit gevoel binnenin de harten van de gehele Mensheid zal doorgaan te groeien en uit te breiden en het zal hun zusters en broeders om hen heen aansteken, en ga zo maar verder … en dit is hoe positieve, vreedzame, liefdevolle veranderingen op de Aarde gebeuren. Dit is hoe de vreedzame strijders de zege voor de Aarde, de gehele Mensheid, en alle Koninkrijken van de natuur op Aarde bereiken. Dit is hoe jullie en de inspanningen die jullie iedere dag maken, en jullie bereidheid om op deze manier dienst te verlenen, de prachtige verandering creëren die aan het plaatsvinden zijn.

Er zijn vele nieuwe opwindende kansen en mogelijkheden voor jullie. Jullie hoeven er maar aan te denken en het te vragen, en jullie zullen geholpen worden om het aldus te laten gebeuren. Er zijn zoveel Wezens van Licht gereed, bereid en die klaarstaan om gevraagd te worden om te helpen, om nieuwe technologieën door te brengen, nieuwe ideeën, nieuwe genezingsmodaliteiten, nieuwe vormen van kunst. Het gehele volledige Universum is in een nieuwe ruimte, de ruimte die zich opent voor al jullie prachtige, originele creaties en voor die technologieën en ideeën die van jullie zusters en broeders van de Sterren Naties komen.

Er is veel magie gaande in deze tijd en jullie hoeven er slechts in te geloven met jullie gehele hart en het te visualiseren en het te laten gebeuren. Jullie, de Geliefde Lichtwerkers, zijn de patroonmakers voor deze tijden. Jullie zijn het die jullie Nieuwe Wereld creëren. Alles dat door jullie heen komt werd gezegend door de Legioenen van het Licht, de Familie van het Licht en de Hemelse Wezens van het Licht, door de wezens in vele Universums die toekijken en de Aarde en allen op Haar toejuichen. Aangezien jullie verder gaan op het Pad van Licht dat jullie gekozen hebben, is de transformatie zich nu aan het voordoen.

Wij moeten eraan toevoegen, Dierbaren, dat deze energieën in intensiteit/kracht en frequentie omhoog gebracht zullen worden, en dus wordt het zeer, zeer belangrijk voor een ieder van jullie om door te gaan met het uitvoeren van gezond verstand activiteiten die jullie zullen helpen deze energieën met gratie en gemak te assimileren en te transmuteren, en natuurlijk, sommige van deze zijn het drinken van overvloedig veel water, het nemen van heel veel momenten om buiten in de natuur te zijn en met de Aarde te communiceren. 

Vergeet niet om jezelf iedere ochtend te aarden in het centrum van de Aarde, want dit is uitermate waardevol en belangrijk, niet alleen om je eigen energieën te aarden maar ook voor de stabiliteit van de Aarde, en door dat aldus te doen, de stabiliteit van iedereen op de Aarde. 

Er zijn veel weerspatronen die over jullie planeet heen vegen en jullie hebben de bekwaamheid om je aan te passen, jullie zijn voorbereid, en waar het ook is dat jullie verblijven, creëren jullie stabiliteit in dat gebied en zelfs voor kilometers om jullie heen. Jullie Licht straalt uit over dergelijke afstanden, Geliefden. Als dit doorgaat, zal er een tijd komen wanneer al deze uitstralingen zich als Eén zullen verbinden. Jullie energiegebieden zullen elkaar aanraken dwars over de gehele planeet heen en dit zal prachtig zijn om te zien vanuit onze uitkijkpost. Er zijn steeds grotere hoeveelheden van Licht die uitgezonden worden vanaf het oppervlak van de Aarde naar buiten het Universum in.

Overal waar wij kijken, straalt het Licht erdoorheen, en er zal een tijd komen wanneer de Lichten die jullie aan het creëren zijn in iedere richting duizendvoudig zullen vergroten, en de Aarde zal stralend zijn met het Licht van de Gehele Mensheid en binnenin diens kern. Er is een grote verandering dat zich zelfs nu voordoet binnenin de Aarde, het Licht is aan het groeien en uitbreiden. Het is Haar Licht, het is Haar dichtheid dat een stralende Ster aan het worden is, een Licht in het Universum.

Er zijn zoveel prachtige en geweldige veranderingen en transformaties die in deze tijd aan het gebeuren zijn - wij van de hogere rijken verheugen ons bij het zien wat er zich aan het ontvouwen is binnenin een ieder van jullie en binnenin de Mensheid. De Lichten van de Mensheid beginnen voort te stralen, de wil van de Mensheid om een betere wereld te ervaren komt in sterkte, kracht en verlangen naar voren. Het is de stille en vreedzame revolutie van de mensen van de wereld en het kan alleen maar doorgaan totdat de zege bereikt wordt.

Geliefden, ga door ijverig te werken, ga door in jullie Licht te staan, ga door om het Licht te ZIJN, om de Liefde te ZIJN op deze wereld, om de Ambassadeurs en Afgezanten van het Licht te ZIJN op de Aarde. Er is geen groter doel dan in deze tijd gediend kan worden dan deze dienstverlening die jullie nu uitvoeren. Laat jullie Lichten uit- en voort stralen in alles dat jullie doen.

Weet dat er voorbij iedere maatstaf van jullie gehouden wordt. Jullie zijn in ieder moment van iedere dag gezegend. Elkeen van jullie is omringd door Legioenen van Engelen die met jullie werken, die jullie energiegebieden uitbreiden. Allen werken als één in eenheid samen om de grote taak van de Ascentie van de Planeet Aarde en allen op Haar te volbrengen. Sta rechtop, sta sterk, straal jullie Lichten uit, Geliefden.

IK BEN Moeder Mary  

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/

2009-2016© Marlene Swetlishoff/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace
Permission is given to share this message as long as the message is posted in its entirety and nothing has been changed, or altered in any way and Scribe's credit, copyright and website is included.  www.therainbowscribe.com