Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


donderdag 25 augustus 2016

Merlijns Boodschap De magie van Beweging / 24 augustus 2016 van Allison James

Merlijns Boodschap
De magie van Beweging 
24 augustus 2016 van Allison James

Hallo Geliefden,
Zoals het spreekwoord zegt, het is de reis en niet de bestemming die telt. Het leven is niet statisch op Aarde, noch in het Universum. De groei en de evolutie van de mensheid en materie zijn voortdurend in beweging. Wat als perfectie kan worden waargenomen in een bepaald moment wordt overschaduwd in een knipoog.

Als jouw hart klopt, kan ook jij  verschuiven en veranderen, en wat eens aantrekkelijk  en tekenend was voor jou, afgezaagd en  passé wordt. Het handhaven van een openheid voor het veranderen van horizons houdt je op de been en het leren in de Universiteit van het Leven. Binnen het  Multiversum, melkwegstelsels, sterrenbeelden, zonnen en planeten is constante beweging.  Hun oneindige structuur houdt de kracht en de inhoud van de toekomst vast, een steeds groeiende wereld van schepping en expressie van de Schepper, net als jullie.

Ook jij ondergaat een enorme beweging en verandering . Jouw wereld zal nooit meer hetzelfde zijn, niet aan de buitenkant, noch aan de binnenkant van jou. Het is jullie bestemming te ascenderen met Moeder Aarde binnen haar zonnestelsel en voor jullie om jullie plaats te vinden binnen de kosmos. Gecodeerde lichtvormen en sterk geladen energieën uit bronnen van andere werelden zijn afgedaald naar jullie om verandering , ten goede, teweeg te brengen. De energieën van de Orions (hier afgebeeld) assisteren bij jullie bekrachtiging.De nieuwe niveaus van bewustzijn die jullie harten bereiken, impregneren jullie met de wens om de nieuwe wereld waarvan jullie dromen te bouwen. Zo snel is doet jullie persoonlijke evolutie zich voor, dat je achteraf moet terugkijken om te zien waar je vandaan komt en om te zien waar je nu bent beland. Het maakt niet uit hoe dingen kunnen verschijnen of worden aangeboden, jullie hart kent de waarheid.

Jullie innerlijke transformatie is ophanden en jullie gaan er goed mee om, ondanks de uitdagingen  van onvoorziene verandering. De Spirituele Hiërarchie zorgt voor al jullie creaties en manifestaties met liefde en steun.

Wij zeggen danken voor jullie versnelling en toewijding aan jullie Ascentieproces. Wat je doet voor jezelf, doe je ook voor anderen. Er zijn magische verschuivingen op komst voor het komende tot bloei komen van het Goddelijk Plan voor de mensheid en Moeder Aarde.

Liefde en dank aan jullie,
Meester Merlijn


Vertaald: wakkeremensen.blogspot.nl