Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


maandag 8 augustus 2016

M U S H A B A De kabal is verslagen. / Juli 28 2016

M U S H A B A
De kabal is verslagen.
Juli 28 2016

Samenvatting van informatie Bob T met boodschappen van Anakhanda, Ohmnipure, Porda, Sofia en Nancy.

Prachtig nieuws de kabal is 28-7-2016 verslagen!
Ter uwe info 9 juli 2016 kreeg Nancy een persoonlijk bericht van Ohmnipure, Een Mushaba wezen vertelde ons dat een verregaande elite/kabal verwijderingsoperatie bezig was. En dat bij tijde van het bericht 98% van het verwijderen al gedaan is.

Vandaag hebben we toestemming gekregen dit originele bericht te delen. En dat op het moment dat dit te lezen is de operatie compleet is afgerond.

Ohmnipure  9-7-2016.

Ik ben hier vandaag om een stuk nieuws te over te brengen. Er is een stilstand in de het geldsysteem gekomen door een onderbreking van de cash flow fondsen aan de basis van de kabal zoals zij hun posities behielden en deden wat ze deden bedoeld om de fondsen met hen mee te nemen als ze mee genomen zouden worden van de planeet.

Dit gaat niet gebeuren, terwijl ik spreek worden ze allen vast gehouden door de Galactischen, en herplaatsen ze de fondsen van de verstop plekken die ze gemaakt hebben. Het is tijd voor ieder van jullie te zien wat er plaats vindt en te weten dat we er boven op zitten en maatregelen nemen die nodig zijn om de fondsen terug te brengen naar de juiste plaatsen op de planeet. En dan de leden van de kabal te verwijderen die hierin zijn betrokken. Dit zal dan de vrijheid inluiden van de fondsen en de assistentie waar we klaar voor zijn jullie te geven in het verdelen er van.

We zien dat er zo velen van jullie zijn die afstand genomen hebben van het idee dat de fondsen verdeeld gaan worden. We wensen jullie te informeren dat we alle nodige maatregelen nemen dat deze onderneming doorgaat en er niet langer iemand van de kabal op de planeet zal zijn om dit wederom te verstoren.

Wat gebeurde is dat we ontdekte dat sommige leden van de kabal schuilde in ondergrondse plaatsen, zij onlangs naar voren kwamen en de geplande verstoring begonnen. In een grondig opsporen met bijstand in het uitvoeren van hen die in inner en holle aarde zijn. Van wat we als noodzakelijk zien. Tot nu toe is de onderneming 98% gedaan. Er komt een aankondiging in de komende tijd  van wat er gebeurd is en waarom er voortgaande vertraging geweest is.

Dat is al wat ik nu kan delen en vraag je dit te delen met enkel een paar in je nabijheid. Het zal met een dag of twee zijn dat we een actueel berichtgeving hebben om de wereld te verkondigen. We vragen dat dit niet verkondigt word tot de situatie opgelost en kompleet veilig is.

Ik ben Ohmnipure en ik zal terug komen.

Eind van de 9-7 boodschap.

bericht van Anne:
Ben niet in staat de volgende tekst te paragraferen sorry het blijft geklusterd terug komen.

**************************

Op de morgen van 27 juli poste een gewaardeerde lichtwerker vriend een gechannelde boodschap van iemand genaamd “Sophia” in zijn nieuwsbericht (die boodschap is onderaan ter referentie in blauw gezet).

Na het bericht gelezen te hebben van Sophia en herinnerend wat Ohmnipure zei in de 9 juli boodschap, vroeg ik onze gewaardeerde vriend Anakhanda Mushaba te kijken welke hier op volgende boodschappen hij kon brengen. Om te zien waar we op dit moment aangaande het verwijderen van de kabal en andere zaken staan. Hier is wat hij zond in twee delen.

Anakhandaś Boodschap.
27 juli 2016

Originele Boodschap als reactie op Bob zijn e-mail. Woensdag 27 juli 2016.
Ik veronderstel dat er zeker waarheid zit in wat gedeeld is. Het is benoemd door Ohmnipure en anderen in de recente paar maanden. De 98% verwijderde bevatte ook hen die berouw toonde en besloten mee te werken aan de verandering en het licht. De andere 2% waar we van spraken waren de behoudende, maar net onder 1% van hen gingen ook richting het licht.

De overige 1% of iets meer, zijn degene die geen mogelijkheid tot veranderen hebben, moeten terug gebracht worden tot de bron. Ze zullen wat wij noemen de 2e dood ervaren. In het algemeen is dit het finale moment waar ze al hun bewustzijn verliezen van hun bestaan. En weer ondergedompeld worden terug in de bron energie om opnieuw te beginnen  met een geheel nieuw bewustzijn, nimmer wetende wat ze ooit geweest zijn. Er gaat nog meer komen over dit.

Ik ben Porda
Volgende boodschap op de woensdag 27 juli 2016 6pm

Ik kom terug zoals ik al zei om een wat meer informatie te geven over wat ik al gedeeld heb. Ik ben Porda en ik wil je vertellen dat de 2% waar we eerst over sproken waar nog naar om gekeken moest worden enige activiteit vergde om naar het punt te brengen waar het nu zo goed als klaar is. Zoals ik zei in mijn eerste korte boodschap aan jullie, dat bijna 1% van de originele halsstarrige van de kabal kozen om tot het licht te komen en berouw te hebben. De overige 1% vervolgde al te doen wat ze kunnen om totale controle te houden en schade aan te brengen op aarde waar ze kunnen. Zij hadden hele goed uitgewerkte verschansingen die ze ook voor reizen gebruikte. We hebben uiteindelijk al hun vluchtplaatsen overgenomen, ze hadden nergens meer een plek om te vluchten. Een paar van de overgebleven 1% deelde alles met ons en we waren in staat die informatie te gebruiken om de laatste slag toe te brengen, ze in te kunnen rekenen. Die 1% is volhardend en kan en wil niet veranderen in geen enkele situatie. Dit is waarom ze de tweede dood moeten ervaren, wat een totaal eind is, voor zoals zij zich zelf kennen.

Wat dit betekent is dat de eerste dood is als je het lichaam los laat en over gaat naar de andere kant van het leven; maar je leeft nog, je hebt nog steeds een notie en bewustzijn. Je kunt berouw tonen, zuiveren. En je leven terugblikken en welke dan ook aan noodzakelijke veranderingen aanbrengen om goed te maken van wat je gedaan hebt.

De 2e dood is funest, de geest houd op te bestaan bij hun weten. Niet langer hebben ze enige notie of bewustzijn aangaande hun bestaan. Ze zijn terug opgenomen in de Bron om opnieuw te beginnen. Hoe hun reis zal worden bepaalt de Bron. We kwamen allemaal van de Bron ooit, we kende niets buiten de Bron, we hadden geen individualiteit. Dit is hoe het weer zal zijn voor die 1% waar ik over spreek.

Jij in je aarde rijk zou het begin kunnen zien van sommige significante en positieve veranderingen wat betreft je wereld die veranderd. Je zou de tendens van het binnenkort vrijkomen van de GCR/RV op de wereld kunnen zien. Je zult verandering van regering en leiderschap zien.

Het is en was een lange tijd op komst, ik weet het, maar welkom thuis! Het is tijd je zelf te verwelkomen aan je nieuwe begin en je nieuwe wijze van zijn, die veel grootser is dan je had vermoed. Leven veranderd voor je op onvoorziene wijze of zo als je nooit gedacht had. Je bewustzijn laat simpelweg zo veel los dat je mee gedragen hebt. Sommige delen van wat je  hebt gedragen liggen zo diep dat je nog miljoen levens bezig bent om mee om te kunnen gaan.

Het is dankzij de genade die jullie allen verdiend hebben, dat deze diepe kern wonden en trauma's bijna in een ogenblik opgelost worden. Je zult een heel fijn licht voelen in je wezen, je lichaam. Je zult je voelen alsof tonnen aan gewicht van je geest en emotie gehaald zijn. Je zult een energie in en om je heen voelen waar je geen woorden voor hebt; echter, als je in elkaars ogen kijkt zul je weten dat ieder het zelfde voelt.

Jullie denkpatronen zullen in grote mate veranderen. En je zult simpel en eenvoudig en in het geheel je goed voelen. Je zult in de spiegel kijken en zien dat jaren veroudering in je gezicht verdwenen zijn. Je zult deze golf van jeugd op je wezen af voelen komen bewegend door je zijn!

 Ik zie er naar uit om terug te komen in mijn huidig lichaam en te verenigen met de liefde van mijn leven, mijn vrouw Min‘imah, Die we mama kracht noemen, en ook te verenigen met mijn familie en vrienden.

Jullie zullen allemaal verenigd worden met geliefde en vrienden die de reis voor jullie/gegaan zijn. Jullie zullen je ogen niet geloven ziende dat ze van de schepen stappen om jullie te omhelzen met hun liefde.

Laat niet langer de kabal een doorn in je oog zijn, omhels je nieuwe werkelijkheid, de werkelijkheid die jullie gemaakt hebben. Vrijheid en bekrachtiging is voor jullie te omhelzen!

Dit is de boodschap van Mushaba: Vrijheid; Bekrachtiging; liefde en eenheid!
Ik dank U en begroet U met de groeten van Mushaba zegeningen.

Zegeningen van vrijheid en bekrachtiging!

Ik ben Porda (Papa Mushaba)

Einde van Anakhandaś boodschap

Ter referentie, hier is de gechannelde boodschap van Sophia Anakhanda.

Hier onder is een channeling die vandaag in de e-mail van Russ Michael zat. a.u.b. lees en als je tijd hebt kijk of je enige verificatie hebt van wat hier gezegd is. Het lijkt er op informatie te hebben door Ohmnipure gegeven een paar weken geleden over het verwijderen van de elite.
1)

Profetie vervult:
Telepathisch gechanneld nieuws over het
fysieke einde van de elite kabal
27 juli 2016

***Laat ons allen hopen dat dit waar is! De tijd zal het leren. Bedankt voor een goede dag van onze geachte lichtwerker, team editer, Marilyn, leeft nu in Italië. Zorgt voor een interessant schrijven. Zie verdere beschrijvingen van Sophia in de tekst!!! AL is goed, WIJ zijn EEN.

Wat volgt is een verbaal verslag van wat 23 juli 2016 gebeurde. Mij was op voorhand verteld over deze gebeurtenis. Daarom vroeg ik verduidelijking.
Deze conversatie vond plaats in twee delen. De 1ste begon 3:33 PM de 23ste. Voor de 2e werd ik gewekt om ongeveer 2:00 AM op 24 Juli

Sophia vroeg:
“Is daar iemand die connectie wil maken die me kan ophelderen over wat er nu plaats vind? Met One? Met de Zon?

ONE spreekt:
JA Sophia ik ben het, het is One.
Je hebt de roep beantwoord vanwege de belangrijkheid van het moment. Dit moment, dit moment dat je nu leeft, is het zelfde moment waar het experiment eindigt.

Die wezens die weigeren tot overgave, of om enkel te stoppen, worden/zijn in het proces fysiek uitgeschakeld.

Dit plan, de Ene die een manipulatie van een ras toestond is tot het eindspel gekomen.

Die wezens die geleerd hebben de macht, kracht te verkrijgen met anderen commanderen, zo dat het ten koste en misbruiken van anderen is. Zijn tot het eindspel gekomen - de eind datum van hun spel.

Er is hun verteld dat er een einde zou komen, dat het zou komen op een laatste astrologisch ultiem moment.

De Zon had andere plannen, evenals Gaia, en de plannen van hen die de planeet runnen zijn versneld. Ze kwamen op een punt waar massieve inspanningen zouden worden uitgebreid wat uiteindelijk vele mensen zou doden of vangen met reductie van jullie als bedoeling en om angst in te brengen dat jullie handelbaarder maakt, die plannen zijn niet toegestaan.

De waarschuwingen hebben deze globale agenda niet gestopt, en ze zijn nu terug gezet tot Bron.

Het is gedaan.
Dit zo als je zult achter komen is de Dag des Oordeels als voorspelt.

Niet langer zullen deze wezens met een agenda van bezit en macht toegestaan worden herrie te schoppen zonder angst van vergelding of eliminatie.
Het experiment heeft zijn loop gelopen.

Degene die het werk doen van bezitten, oorlog voeren en elimineren of een functie er op dit moment in hebben. Wees verzekerd deze dag zal niet eindigen tot ieder laatste wezen participerend in het bezit/slavernij spel geëlimineerd is.

Ze hadden vele kansen zich over te geven, zelfs om te assisteren in de herstructurering. Sommige namen die kans. Velen deden dat niet en het zijn die wezens die opgezocht zijn in dit nu moment voor een eind en terugkeer.

Er is geen behoefte voor spijt of wroeging aan het eind van zo’n wezen - of voor ieder wezen eigenlijk. We zijn alle naar keuze. De route was door hen gekozen met de ogen wijd open, met bereidheid die te gaan - allemaal voor persoonlijk vermaak, verheerlijking, plezier en vooral macht. Uiteindelijk is het de lust voor macht dat leid tot de vernietiging van de ziel.

Doch realiseer, vernietiging is niet mogelijk in de creatie. Al het leven, alle vormen, zal zijn vonk transformeren tot een nieuwe vonk na voltooiing.
Deze zielen zijn corrupt en blijven zo.

Er is geen bewerken aan hen -niet in de vorm die ze nu bezitten.
De componenten van leven, van de Ene, ieder moet samenwerken om het leven te verbeteren en te bevorderen - al het leven.
De corrupte hebben een scheve schaats gereden - er was een over proportie van hebzucht en vernietiging in de schepping zelf - op aarde in het bijzonder. Deze onbalans zal zichzelf corrigeren, balans hersteld.

Niet ieder lid van deze groep is terug gekeerd, enkel degene die niet in staat zijn te herstellen, degene niet te rehabiliteren.

Tenslotte leven is balans, dit is noodzakelijk  voor groei en evolutie, balans moet behouden blijven. Dit is een trieste tevens voorziene, niet onverwachte wending, gebeurtenis vandaag.

Jullie kunnen makkelijker rusten nu, wetende dat jullie wensen voor een verandering in een nieuwe wereld versneld zijn. Dit is door het verlangen en de inspanningen van jullie ras.

Het einde was nooit duidelijk zichtbaar - het moest natuurlijk gebeuren. Dit eindigen van de wezens vooraf aan de ultieme eindtijd kan gezien worden als goed nieuws.

Dingen kunnen nu, met het gaan van deze wezens, verlegd worden in de handen van de mensen.

Er is veel werk om te doen.

Sophia: Mag ik een vraag stellen?

One: Dat mag je Sophia.

Sophia: Hoe zit het met de voorspelde aarde veranderingen?

One: Ze kunnen nog steeds komen, maar de waarschijnlijkheid van hen is niet duidelijk of zeker. Gaia zal nog definitief spreken en ze kan dat binnenkort doen. Dit is het einde van een zeer lange en zware tijd het heeft bezinking nodig.

Bedankt.

NANCY TATE

Nog een boodschap voor het sluiten van dit geposte.
Afgelopen avond balspelend met de hond, Cassie, Nancy kreeg oorsuizingen wat altijd aankondigt dat iemand een boodschap heeft. Afstemmende ontving ze het volgende wat ik samenvat omdat het niet opgenomen of neergeschreven was, omdat ze buiten was.

“refererend aan de humanitaire en andere fondsen, Er zal een korte pauze zijn, dan zal alles losbarsten en aankomen.”

[mijn interpretatie van deze verklaring is voor de zekerheid een paar laatste testen en andere belangrijke testen zullen gedaan worden en dan zal het vrijgeven komen. Misschien zal Augustus onze maand van wonderen zijn].
---------------------------------------------------------------------------------------------
Graag deze informatie mailen aan je vrienden en je maillijsten als je dat wil doen. Het is mijn hoop dat deze informatie grote vreugde en vertrouwen brengt. Dat we allen in goede handen zijn op deze prachtige blauw groene planeet en alles is in goddelijke eenheid.

Bob, Nancy en Anakhanda

Nancy Tate

Je bent zo waardevol voor anderen en het meeste voor jezelf,
door waardevol te zijn voor jezelf ben je dat voor anderen.

Vertaling voor wakkeremensen: Timon O.