Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zondag 7 augustus 2016

Live Kryon Channeling 171: In Verbinding Komen. Deel 2 - 3 / 10 april 2016 /Lee Carroll / Geplaatst: 7 augustus 2016

Live Kryon Channeling 171:
In Verbinding Komen. Deel 2 - 3
Deze live channeling werd gehouden in Columbus, Ohio, Maine.
10 april 2016 /Lee Carroll
Geplaatst: 7 augustus 2016
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Zullen jullie je Akasha toestaan om dingen naar voren te brengen?

Laten wij Wo achterlaten bij zijn ouders en naar een ander voorbeeld kijken. Jullie hoger bewustzijn als oude ziel kan mogelijk ook de engel in de hoek zien. Misschien komt die voor jullie tot leven en misschien kunnen jullie feitelijk in staat zijn om te communiceren – niet met een geest en niet met een spook – maar met datgene dat de liefde van de Schepper vertegenwoordigt. Deze magische vriend die jullie als kind gehad kunnen hebben komt weer tot leven!

Laat mij jullie dit vragen: Zullen jullie dit toelaten of is het te laat? Zitten jullie te diep in de doos om te veranderen? Als jullie uit je Akasha herinneringen gaan krijgen en mogelijkheden van wie jullie werkelijk zijn, wat zullen jullie dan doen?

Misschien zal het zijn in levende dromen die jullie de pracht proberen te laten zien van jullie doel op Aarde. Zullen jullie dit behandelen als een droom, als een fantasie of misschien als een griezelig ding? Zullen jullie het vergeten en de deur dicht doen en niemand erover vertellen? Of zullen jullie het uitschreeuwen tegen degenen die willen luisteren en het geloven en het vieren? Jullie zien: het kan verkeren.
Meer lezen >>>