Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


vrijdag 5 augustus 2016

Live Kryon Channeling 171: In Verbinding Komen. Deel 2 - 1 /10 april 2016 /Lee Carroll / Geplaatst: 5 augustus 2016

Live Kryon Channeling 171:
In Verbinding Komen. Deel 2 - 1
Deze live channeling werd gehouden in Columbus, Ohio, Maine.
10 april 2016 /Lee Carroll
Geplaatst: 5 augustus 2016
Vertaald uit het Engels door Henk Steur. 

Om de lezer te helpen is deze channeling bewerkt (door Lee en Kryon) om een nog helderder begrip te kunnen krijgen. Soms zit er energie in de live channeling die door woorden op papier niet tot uitdrukking kan worden gebracht. Veel plezier met deze verbeterde boodschap die werd gebracht in Columbus, Ohio.

Gegroetgeliefden, Ik Ben Kryon van de magnetische dienst.

De Groep is nog steeds hier en de luisteraars van de toekomst zijn ook hier. Lieve luisteraar en lezer van de toekomst, is het niet interessant dat het voor sommigen nu het verleden is? Maar op de een of andere manier zijn wij allemaal samen in het “nu!”

De lering van deze dag is, door ontwerp, dat de mens elk jaar weer een beetje meer multidimensionaal wordt. De processen van jullie realiteit en jullie leven kan op die manier omhooggaan, omdat de nieuwe gereedschappen een deel van jullie normale, bewuste leven worden. De menselijke natuur zal beginnen te veranderen en er komt een verhoging van jullie bewustzijn aan. Dit alles zal jullie helpen om te gaan met de oude gewoonten en de oude manieren van leven, als jullie dit willen.