Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


maandag 15 augustus 2016

Lichtwerkers ~ Wegwijzers ~ Poortopzichters “Wat Is Het Dat Wij Hier Doen en Hier Brengen?” / via Méline Portia Lafont


Lichtwerkers ~ Wegwijzers ~ Poortopzichters
“Wat Is Het Dat Wij Hier Doen en Hier Brengen?”
Zoals Uitgelegd door Aartsengel Metatron ~
Naar jullie toe gebracht via Méline Portia Lafont
Wat zijn Lichtwerkers?
De Lichtwerkers die op de Aarde aanwezig zijn om de energieën te aarden en die functioneren als een kanaal tijdens dit proces, mogen de meest intense energieën verwachten om hen door te geven aan het Menselijke Collectief en aan Moeder Aarde. Zij zijn de dragers van de nieuwe energieën en dat is hun missie. Voor hen is het uitermate belangrijk dat zij zichzelf openstellen voor de energieën en dat zij hen accepteren: dat is waar zij aan moeten werken en op moeten focussen.
Wat zijn Wegwijzers?
Diegenen van jullie die hier zijn om de weg vrij te maken, de zogenoemde Wegwijzers onder jullie, zullen de eerste harde energetische uitbarstingen nemen die deze dualiteit aan gruzelementen zal smijten. Zij moeten buitengewoon in evenwicht zijn en innerlijke vrede tentoonspreiden, anderszins zou het een moeilijke uitdaging kunnen worden. Zij zijn hier op Aarde om de weg uit deze dualiteit vrij te maken, wat vaak omvat het aarden van deze veranderlijke energieën. Dus in een notendop, zij zijn niet slechts een kanaal voor deze energieën maar ook in bepaalde gevallen de uitvoerder.
Wat zijn Poortwachters/opzichters?

De poortwachters/opzichters onder jullie zijn diegenen die door zware tijden heengaan, omdat zij niet alleen in deze frequenties verblijven, maar vaak ook aanwezig zijn, met hun fysieke aspect, in de hogere werelden alsook in deze dualiteit tegelijkertijd. Zij reizen onophoudelijk heen en weer, ofwel bewust of niet, om alles naar dit Aardse vlak te brengen, het te aarden maar ook om deze energieën te verschuiven/veranderen.
Zij houden toezicht op waar en door wie deze hogere frequenties geïmplementeerd kunnen worden en zij helpen ook gedurende de Ascentie processen van anderen op de Aarde die door moeilijke transformaties heengaan. Zij representeren de multidimensionale aspecten en de spreekwoordelijke “duizendpoot” verblijvend op de Aarde om met de hogere frequenties te werken en zijn vaak zeer uitgeput vanwege dit multidimensionale werk. Voor hen is het zeer belangrijk om overvloedig veel rust te krijgen, te aarden en om op een regelmatige basis te mediteren om een constant evenwicht en constante frequentie te handhaven, wat hun werk vergemakkelijkt en verbetert.
Wat is het dat we Allemaal Doen doorheen ons Wezen?
Iedereen draagt op de één of andere manier bij aan het proces van Ascentie, maar nu zal alles een paar kepen omhoog gebracht worden, het allemaal intensiverend, en mogelijk dat het nogal ondraaglijk wordt als je niet stevig in je schoenen staat of als je geen innerlijk evenwicht bereikt hebt als een resultaat van het vermengen met je Hogere Zelf en met het Gechristende Bewustzijn. De stap omhoog is verschuldigd aan het feit dat Gaia’s frequentie gedurende een behoorlijke tijd al in een hoger bewustzijn vibreert, waardoor alles een meer verfijnde energie bevat waaraan de dualiteit en de materiële wereld niet langer meer kunnen resoneren. Deze dualiteit, deze materiële wereld zal letterlijk vervagen en vermengen met de nieuwe hogere frequenties, omdat het teruggenomen zal worden in/naar energie = hogere frequentie.
Dat is waarom het belangrijk is mee te groeien in dit proces en jullie lichamen voor te bereiden op de vermenging met de nieuwe etherische frequentie, aangezien jullie fysieke lichamen niet langer meer de materialistische vormen aan zullen nemen wanneer jullie aan het einde van deze rit arriveren. Dus ben in evenwicht, en een innerlijke verbinding te hebben is zeer belangrijk, want jullie zullen doorgaan steeds meer in/naar dit nieuwe Kristallijnen lichaam te groeien en jullie zullen door het alchemistische proces heengaan van de disintegratie van het materialistische in/naar het meer etherische niveau, wat de zuivere essentie van jullie wezen representeert.
Etherisch betekent niet altijd zuiver energetisch, maar verwijst ook naar de innerlijke reflectie in jullie omgeving en in jullie werkelijkheid. Deze innerlijke reflectie is een frequentie en een gedachteloze wereld zonder ego of gedachten, waar alles gewoon IS. Het menselijke brein wil alles begrijpen en wil het met woorden schetsen. Wel dan, dit zal steeds minder gebeuren omdat jullie gewoonweg steeds meer gaan ZIJN, en niets anders. Een constant stromen in het Nu/Heden, zonder wat voor gedachten dan ook, noch vragen. In diens plaats komt het innerlijke weten, de acceptatie en het Zijn, en dit is een constante staat.
 Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
Universal created gift 2012-2016 ©. We co-create together and share with Love. Méline Portia Lafontwww.melinelafont.com