Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


vrijdag 26 augustus 2016

Kryon: Vraag en Antwoord 736: Ascensie en Dualiteit./26 augustus2016 / Lee Carroll


736: Ascensie en Dualiteit.
26 augustus2016 / Lee Carroll
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

VRAAG: Lieve Kryon, in de channeling met de titel “mede-scheppen uitgelegd” heb jij verteld dat wij in dualiteit zijn en dit ook altijd zullen zijn. Ik ben al een tijdje nogal in verwarring over het feit dat dit altijd zo zal zijn. Als wij de ascensiestatus behalen zijn wij dan niet eindelijk verlost van de dualiteit waar wij nu al zolang in zitten?

ANTWOORD: Lieverd, wees niet verward over wat jij denkt dat “ascensie” is. Volledige ascensie zou inhouden dat jij de Aarde verlaat en terugkeert naar huis. Wat jullie hebben is toestemming voor een ascensie-vibratie die jullie naar de mogelijkheid brengt om het volgende leven te scheppen terwijl jullie in hetzelfde lichaam blijven.

Jullie zijn dan nog steeds in de dualiteit maar dan wel in een lichtere dualiteit, een soort dualiteit die gepaard gaat met een groter bewustzijn. Ga eens terug en lees het verhaal van Michael Thomas in het parabelboek: De Reis naar Huis.

Dit is het echte verhaal van de ascensie zoals wij jullie dit vandaag de dag leren.

Er wordt heel innig van jullie gehouden.

Kryon