Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


maandag 22 augustus 2016

Kryon: Vraag en Antwoord 734: Waarom Kryon of Lee nooit in de Art Bell Show? / 22 augustus 2016 / Lee Carroll


734: Waarom Kryon of Lee nooit in de Art Bell Show? 
22 augustus 2016 / Lee Carroll
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

VRAAG: Lieve Kryon. Hoe komt het dat Lee of Kryon nooit zijn verschenen in het praatprogramma van Art Bell? Zijn boodschap zou er ook een van Licht en Liefde zijn en dat dan voor een groot publiek. Het zou kunnen helpen om de kritieke massa van de planeet op een positieve manier te verhogen. Vele lichtwerkers gebruiken deze manier om de boodschap voor wereldvrede over te brengen.

ANTWOORD: Van Lee: Dank je wel voor deze vraag. Art houdt niet zo van channelaars en dit houdt mij bij hem vandaan. Hij heeft ook een hang naar het dramatische, het sensationele, en vaak onderwerpen over kommer en kwel. 

Hij had Mark Hazelwood, de auteur van "Blindsided" (Planeet X-informatie over hoe wij er in de toekomst allemaal aan toe zullen zijn) op zijn minst drie keer in zijn show. Maar een boodschap van hoop en vrede, hoeveel waarde die ook kan hebben, schijnt de adverteerders en reclamemensen en degenen die drama willen, niet te bevredigen.

Ik vind dit ook jammer. Het lijkt mij dat als de Verenigde Naties mij driekeer hebben gevraagd, Art dit ook best wel had kunnen doen.

Kryon