Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


dinsdag 16 augustus 2016

Kryon: Vraag en Antwoord 730: Wie is “Met Ons?” / 16 augustus 2016 / Lee Carroll


730: Wie is “Met Ons?” 
16 augustus 2016 / Lee Carroll
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

VRAAG: Lieve Kryon, In een eerdere channeling op de website vertelde jij  dat als een familielid overlijdt hij of zij een deel wordt van hun kinderen. Als dit kind overlijdt wordt hij of zij weer een deel van zijn of haar kinderen…… enzovoorts, enzovoorts. Mijn vraag is tweedelig: Eerst: wat gebeurt er als iemands kind overlijdt zonder kinderen te hebben? Wordt die persoon een onderdeel van zijn of haar broers en zusters, of gaat hij ergen anders heen? Ten tweede: wat is de dynamiek als een ouder overlijdt en een deel wordt van zijn of haar kind, maar als de ouder in dit leven heel anders was dan het kind, het misbruikte etc.?  Gaat het kind zelf nu ook een deel krijgen dat oorlog gaat voeren met zijn/haar andere delen?

ANTWOORD: Lieverd, stop ermee om deze inter-dimensionale concepten is 4D-doosjes te willen stoppen. Het zal nooit bevredigend zijn. Deze hele channeling ging over het concept dat jullie een groep vormen. Deze groep houdt zich op rondom jouw directe karmische groepen en als jij vertrekt blijft een deel van jou actief.