Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


maandag 15 augustus 2016

Kryon: Vraag en Antwoord 729: Wie is God? /15 augustus 2016 / Lee Carroll


729: Wie is God?  
15 augustus 2016 / Lee Carroll
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

VRAAG: Lieve Kryon, ik ben net begonnen met het lezen van boek negen. Heel veel dingen komen overeen met wat ik heb gevoeld of gedacht. Toch, hoewel ik Joods ben opgevoed, breng ik dit niet in praktijk en heb ik mij altijd afgevraagd of God wel of niet echt bestaat. Ik voel mij altijd ongemakkelijk als mensen gaan praten over “hun” God. Ik geloof niet in het gaan naar een tempel of een kerk. Ik weet niet goed wat ik daarvan moet denken ook al zijn er heel veel dingen waarover jij spreekt waarvan ik geloof dat zij waar zijn. Help mij alsjeblieft te begrijpen wat jij bedoelt met “God.”

ANTWOORD: Weet allereerst dit: Jij wordt geëerd door wat jij verkiest te geloven. Er is geen oordeel over jouw wens om je van God te distantiëren. Maar waarom weerklinkt de Kryon-informatie in jou? Ben jij er klaar voor om toe te geven dat er misschien meer is dan gezien kan worden? Het antwoord is JA (zoals jij weet). Wat is nu dit onzichtbare? Zou het kunnen zijn dat jij hier eerder bent geweest? Als dit zo is, was er dan een plan? Als dat er was, wie heeft dit dan ontworpen?