Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


woensdag 10 augustus 2016

Kryon: Vraag en Antwoord 725: Wanneer begint het leven? /10 augustus 2016 / Lee Carroll


725: Wanneer begint het leven?
10 augustus 2016 / Lee Carroll
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

VRAAG: Lieve Kryon, dank je wel voor de vele boodschappen die jij ons hebt geschonken. Zij zijn op vele manieren verlichtend geweest. Ik hoop dat dit geen onbeleefde vraag is, maar dit gaat over een onderwerp dat ik nog niet ben tegengekomen tussen de vragen en antwoorden. Ik wil graag weten: Wat is de moraal met betrekking tot het stoppen van iemands nieuwe leven in een menselijk lichaam, door abortus. En wat is het karma voor de persoon die erbij helpt om abortus te plegen? Ik denk dat dit afhangt van het moment waarop een menselijk leven begint. Het moment waarop het leven begint is heel belangrijk voor degenen die tegen abortus zijn en voor degenen die zeggen dat dit toegestaan dient te worden.

Heb jij een beslissend antwoord om degenen te leiden die jouw woorden ontvangen?

ANTWOORD: 
[van Lee Carroll] Wij hebben vaak geprobeerd om Kryon hieromtrent in het nauw te drijven omdat dit een heel belangrijke zaak is in onze samenleving. Kryon zegt dit: “Het menselijk leven begint feitelijk met de intentie van de betrokken entiteiten die plannen om dit leven te scheppen.” Het is geen biologisch antwoord en het zal de beide kampen ook niet aanspreken.