Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


vrijdag 19 augustus 2016

Kosmische onthullingen seizoen 5 - aflevering 10:SSP / Vrijdag, 5 augustus 2016 / geplaatst 19 augustus 2016

Kosmische onthullingen 
seizoen 5 - aflevering 10:SSP

Verklaringen met William Tompkins - Overzicht en Analyse | Corey Goode en David Wilcock

Vrijdag, 5 augustus 2016 / geplaatst 19 augustus 2016

William Tompkins is een 94 jarige klokkenluider en voormalig betrokkene die zegt onder andere meegewerkt te hebben in de ontwikkeling van anti-zwaartekracht ruimteschepen in het vroegere geheime Amerikaanse ruimte programma (SSP).
Veel van zijn verklaring is in overeenstemming met verklaringen van Corey Goode en andere betrokkenen die naar voren zijn gekomen om het bestaan van geavanceerde lucht-en ruimtevaart projecten in het geheim ontwikkeld tijdens de 20e eeuw te openbaren.

Corey Goode en David Wilcock bespreken Tompkins’ verklaring en discuteren over hoe deze in relatie staat met andere informatie in deze aflevering van Kosmische Onthullingen.

Tompkins verhaal begon toen hij een tiener was met een passie voor het maken van modellen. Als kind had hij al een bijzonder ruimtelijk inzicht dat hem in staat stelde om erg waarheidsgetrouwe modellen te bouwen simpelweg door te observeren wat hij zag. Hij was erg geïnteresseerd in Marine schepen van alle types. (fregatten, jagers en vliegdekschepen) Hij kon ze zonder veel moeite erg nauwkeurig schetsen.