Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


vrijdag 5 augustus 2016

Kosmische Disclosure special met David Wilcock en Corey Goode. / 27 juli 2016

Kosmische Disclosure special met David Wilcock en Corey Goode.
27 juli 2016

Sluit je aan bij David Wilcock en Corey Goode voor een feestelijke herinnering aan de reis om de geheime geschiedenis van de mensheid te ontdekken in de ruimte. Waag je buiten onze aardse oorsprong en ontdek de ongekende waarheden doorheen de hele kosmos.

Stem je af op de voortdurende, wekelijkse serie Kosmische Disclosure terwijl David Wilcock insiders interviewt over de details van het Geheime Ruimtevaart Programma.

In deze jubileum special, kijken we terug naar de hoogtepunten van die reis en denken na over hoe ver we zijn gekomen met het begrijpen van de clandestiene inspanningen om florerende menselijke beschavingen te vestigen doorheen de hele kosmos. Gedurende deze tijd, zijn er veel geheimen onthuld over de omvang van de technologische uitbouw van ons zonnestelsel, de buitenaardse rassen die bij onze vooruitgang hebben geholpen, en de organisaties die verantwoordelijk zijn voor deze ontwikkelingen.