Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


dinsdag 23 augustus 2016

Je Ruimtepak Verwijderen / 22 Augustus 2016 / Brenda Hoffman


Je Ruimtepak Verwijderen
22 Augustus 2016 / Brenda Hoffman
Dierbaren,
Velen van jullie ervaren ongewone symptomen met de recente toevloed van Universele Liefde energieën. Jullie zijn, in essentie, jullie huid aan het afschudden, hetgeen klinkt alsof jullie deel uitmaken van een science fiction horror film. Iets dergelijks is helemaal niet wat er aan het gebeuren is, want jullie hebben gedurende eonen op deze tijd geanticipeerd.
Jullie zijn je niet bewust van jullie fysieke verschuivingen, omdat veel van wat jullie afschudden gebeurt tijdens jullie slaap of dagdromen. Jullie huid en jullie ingewanden, zo je wilt, worden losgelaten aldus nieuwe kristallijnen stukjes jullie systeem kunnen infiltreren.
Jullie voelen je zelfs vreugdevoller terwijl deze fysieke overgang doorgaat, ondanks perioden van ongemak.
De puberteit zou een geschikte analogie zijn. Hoewel je stem, lichaam en gewaarwordingen verschuiven - niet altijd op een comfortabele manier - was je verrukt met de verandering want het gaf aan dat je bezig was een 3D volwassene te worden.

Aldus is het dat sommige van de nieuwe stukjes/veranderingen waar je nu mee geconfronteerd wordt niet plezierig zijn - niettemin, ben je niet heel erg bezorgd. Wij spreken niet tegen diegenen met serieuze doorgaande kwalen, maar in plaats daarvan tegen diegenen van jullie met gevoelens van misselijkheid, hoofdpijnen, temperatuur fluctuaties en gelijkaardige kwalen die naar eigen goeddunken schijnen te komen en gaan. Hoewel je weet dat zij niet serieus zijn, geven deze kwalen en pijnen aan dat je lichaam iets ondergaat dat niet gemakkelijk in 3D termen te verklaren is.
Aldus is het ook met je gewaarwordingen. Net zoals het waar was in de puberteit, hoewel je gewaarwordingen meer volwassen worden dan voorafgaand aan deze recente toevloed van energieën waar was, zijn zij nog niet van een volgroeide, 5D volwassene.
Hoewel je doorgaat risico’s te nemen met je gedachten en woorden, zijn deze gedachten en woorden meer liefdevol dan zelfs maar twee maanden geleden waar was.
En je zult steeds minder vinden om je zorgen over te maken als je volwassen wordt. Net zoals voor de puberteit, je misschien bezorgd was over je tuin of de buurt te verlaten door de toegewezen beperkingen van je ouders - beperkingen die opgeheven werden toen je meer volwassen werd.
Aldus is het dat jij je wereld waarneemt op een meer volwassen 5D manier, zodat deze stukjes, die jou eens angst aanjoegen of ontoegankelijk toeschenen, een gemakkelijk geaccepteerd deel van je bestaan aan het worden zijn.
Misschien voelde je eens de behoefte om de wereld te redden op iedere manier waarop dat concept tegen jou sprak - dat jij de verlosser voor iedereen was of op z’n minst diegenen waarvan je geloofde die het meest in behoefte waren van jouw dienstverleningen. Terwijl je volwassen wordt, focus jij je op vreugde in plaats van het verlosserschap. Gelijkaardige resultaten mogen zich voordoen, maar je focus is meer volwassen - van het redden van de wereld zoals opgedragen van buitenaf jezelf, naar het redden van wat het ook maar is dat je wenst omdat het jou vreugde geeft om dat aldus te doen.
Resulterend in nochtans een andere volwassen benadering die je misschien noodzakelijkerwijs niet opgemerkt hebt binnenin jezelf. Terwijl je volwassen wordt, verschuift je vreugde. Toen je een kleuter was, was een ratel een prachtig, vreugdevol stukje van je leven. Maar een tiener vind geen vreugde in datzelfde speelgoed.
Aldus is het nu voor jullie. Dat wat jullie zelfs dagen geleden vreugdevol vonden, bezit vandaag niet meer dezelfde waarde. Hetzelfde zal morgen waar zijn als je verder verhuist in/naar de Zelf-Liefde energieën die jou en alle Aarde wezens nu bombarderen.
Misschien stel je de noodzaak voor een snelle verschuiving in vraag. Waarom niet in jaren of decennia verschuiven? In waarheid, gebeurde jullie verschuiving eonen geleden. Het is gewoon dat nu jullie fysieke, emotionele en spirituele wezen sterk genoeg is in de 3D/5D energieën van de Aarde zodat jullie volwassen kunnen worden zoals jullie wensten toen jullie in het begin de Aarde creëerden.
Op een bepaalde manier, moesten jullie iets gelijkaardigs dragen in overeenstemming met een lastig ruimtepak toen jullie voor het eerst op de Aarde eonen geleden arriveerden, jullie bekwaamheid reducerend om items en opties te onderzoeken. Jullie hebben eindelijk een omgeving gecreëerd, welke jullie toestaat om dat ruimtepak af te danken en al jullie vaardigheden te gebruiken om wat het ook maar is dat jullie wensen te onderzoeken.
Jullie zijn aan het ontdekken dat jullie grootste wens in deze tijd Zelf-Liefde is.
Hoewel het jullie focus nu is, Zelf-Liefde zal niet altijd jullie focus zijn.
Wanneer jullie eenmaal grondig Zelf-Liefde onderzocht en geaccepteerd hebben, zal jullie nieuwe 5D volwassenheid - een natuurlijke vooruitgang van Zelf-Liefde - jullie aanmoedigen om andere stukjes van jullie Aarde leven te onderzoeken zoals relaties en het milieu.
Misschien geloof je dat je volledig je relaties onderzocht hebt, en ben je toegewijd aan het redden van het milieu - wat goed en wel was toen jullie ruimtepak jullie belaste. Nu dat jullie ruimtepak afgedankt is, zullen jullie nuances in jullie leven en bestaan ontdekken, die geheel anders zijn dan dat wat jullie eens waarnamen.
Zou jij je niet voor kunnen stellen dat iemand van een kristallijnen natuur het leven anders zou onderzoeken dan de 3D wensen die zij gedurende eonen geweest zijn? Iets dergelijks is precies wat er met jou en al diegenen die wensen deel uit te maken van deze overgang aan het gebeuren is.  
Maar, net zoals waar is in de puberteit, wordt niet iedereen op het gelijke tijdstip of op dezelfde manier volwassen. Aldus is het dat je anderen toestaat om hun eigen koers te vinden, net zoals jij dat deed in de puberteit toen je probeerde om je vrienden of jezelf gerust te stellen dat allen uiteindelijk een diepere stem of borsten zou krijgen.
Deze fase, net zoals waar was in de puberteit, is een uniek pad voor een ieder van jullie. De resultaten, zoals ook waar was in de puberteit, zijn, dat je een unieke volwassene zult worden met unieke behoeften en interesses. Het verschil is dat deze behoeften en interesses niet langer meer door iemand buiten jou gecreëerd worden. Jij bent je ouders, je goeroe en je god.
Jij bent schitterend jij - dagelijks volgroeiend in/naar een unieke kristallijnen volwassene die de Aarde en alles dat de Aarde aanraakt zal veranderen door gewoon jij te zijn.
Zo zij het. Amen.
Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
Copyright © 2009-2016, Brenda Hoffman. All rights reserved. http://www.LifeTapestryCreations.com. Feel free to share this content with others, post on your blog, add to your newsletter, etc. But please keep this article’s integrity by including the author: Brenda Hoffman & source website link:http://www.LifeTapestryCreations.com