Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


woensdag 3 augustus 2016

Je Bent een 5D Super Kind 1 Augustus 2016 / Brenda Hoffman


Je Bent een 5D Super Kind
1 Augustus 2016 / Brenda Hoffman
Dierbaren,
De nieuwe energieën die rondzweven zijn zachter dan wat voor energieën dan ook die jullie voorheen ervaren hebben. Jullie zullen het effect van deze energieën in zachtmoedige wisselwerkingen opmerken met diegenen waar jullie van houden en die jullie ontmoeten. Want jullie 3D korst van ontkenning was zo diep, dat de bombarderende energieën nodig waren totdat de korst oploste.
Het is niet van belang of allen deze zachtere energieën ervaren - zij zullen dat mettertijd, want energieën die naar de Aarde losgelaten worden, worden nooit verwijderd maar in plaats daarvan wordt daaraan toegevoegd.
Jullie zijn deze nieuwe, zachtere energieën aan het internaliseren want jullie zijn van de 5D en op de voorgrond van deze overgang.
Misschien voel jij je klem zitten of heb je een paar aanwijzingen dat je anders bent, want je gaat door met in hetzelfde bed te slapen en omgang te hebben met heel veel dezelfde wezens. Wat je niet opgemerkt hebt, omdat het een natuurlijke expressie geworden is, is dat je zachter, zachtaardiger bent.

Je ervaart nu iets dat jou dagen geleden angst aanjaagde of kwaad maakte, en je bespeurt het grotere plaatje - je weet dat het goed zal zijn. Maar als iemand je zou vragen hoe je weet dat alles goed is, zal je noodzakelijkerwijs niet de woorden hebben om aan hen je gevoelens van correctheid uit te leggen.
Natuurlijk, je kunt historische zienswijzen van gelijkaardige schijnbare wonderen doorgeven. Of het gewoon weten, zonder te weten waarom je het weet. Maar al met al, schijnt jouw toekomst en de toekomst van diegenen waar je van houdt helderder en plezieriger dan dat zelfs vorige maand waar was.  
Jullie zijn voorbij gegaan aan het zware werk van het verwijderen van 3D angsten. Jullie zijn nu in de Liefde en Vreugde van 5D.
Iets dergelijks betekent niet dat jullie nooit geen angst meer zullen hebben - of dat sommige van jullie voormalige triggerpunten niet geactiveerd zullen worden - want jullie beginnen nog maar net het leven te ervaren zonder jullie dikke korst van angst. Ongeveer zoals iemand die leert lezen zal struikelen over nieuwe woorden.
Maar over het algemeen, hebben jullie het moeilijke stukje voltooid van jullie zelf te ontdoen van jullie dikke korst. Iets dat jullie kunnen vieren. Want jullie weg heeft eindeloos en meer ontmoedigend toegeschenen dan jullie ooit geloofden dat mogelijk was toen jullie je vrijwillig aangemeld hadden voor deze overgang voorafgaand aan jullie 3D geboorte in dit leven.
Misschien voel jij je alsof je niets hebt om over te juichen. Je hoofd is nevelig, en je fysieke wezen is uitgeput. Deze fysieke stukjes zullen weldra voorbijgaan. Want deze laatste duw is meer belastend geweest op jullie fysieke wezen dan zelfs wij voor ogen hadden.
Als het overgaan naar 5D een geboorteproces is, waren jullie eerdere 30 tot 60 dagen van de aardse tijd de feitelijke geboorte. Uitputtend, doch opwindend wanneer teruggekeken wordt naar het resultaat van de fysieke effecten, vragend, en angst hebbend, dat vanzelfsprekend naar velen komt tijdens de zwangerschap en de geboorte. “Ben ik de juiste persoon om dit prachtige wezen dat binnenin mij zit op te voeden?” naar, “Ik wil dit kind nu uit mij vandaan hebben!” naar, “Het is ieder beetje van ongemak waard geweest om deze prachtige baby in mijn armen te houden.” Aldus is het nu voor jullie.
Jij produceerde deze prachtige Nieuwe jij. En je bent overgegaan van een zwangere moeder naar een pasgeboren kind die dagelijks nieuwe ervaringen internaliseert.
Heb je niet geleerd dat je een kind van de Universums bent? Aldus is het dat je dat bent. Je ogen stralen, en je gelach is gemakkelijk als je de Nieuwe Jij als een kind begint te ervaren. Je zult eindelijk begrijpen waar wij maandenlang naar refereerden. Net zoals je leerde dat Zelf-Liefde een leerervaring is in plaats van dat het van de ene op de andere dag gebeurt.
Want jullie waren volwassen 3D volwassenen. Nu beginnen jullie een nieuw leven in een nieuw lichaam, wat evenzeer waar was toen jullie de Aarde betraden in jullie fysieke lichaam in dit leven. Je zult verbaast zijn, aangezien nieuwe ervaringen dagelijks schijnen te gebeuren. Je zult net zo zien en voelen als een kind doet dat geboren is op de 3D Aarde. Het verschil is dat je een Aarde ondersteuningsteam hebt dat met jou communiceert, aangezien zij ook hun 5D minderjarigheid en uiteindelijke volwassenheid ervaren. Je bent niet alleen.
Toegegeven, dat Aarde ondersteuningsteam zou kunnen zijn via jullie diverse elektronische communicatie systemen, maar je zult anderen hebben met wie je deze wonderbaarlijke 5D minderjarigheid kunt delen.
Een 3D minderjarigheid gaat over het omlaag brengen van het intellectuele niveau van 5D of daaraan voorbij bij het betreden van de Aarde. Je nieuwe minderjarigheid gaat over te weten dat je 3D verwachtingen en acties kunt hebben als je dat aldus wenst, maar ook aldus veel ervaringen ver voorbij de 3D. Op een bepaalde manier, ben je een super kind.
Diegenen die volgen liggen niet ver achterop. Dus het verschil dat je zult ervaren als een 5D kind zal weldra alledaags zijn. Net zoals waar geweest is sinds de aanvang van je/jullie overgang; diegenen die volgen zullen 5D kinderen worden zonder veel trauma - hoewel zij jou/jullie zullen smeken je mening te veranderen - dan waar was voor jou/jullie en daarom, in een kortere periode. Jullie stelden het tempo en de richting in. Zij hoeven slechts beide te ontdekken, en zij zullen van de 5D zijn.
Jullie zijn inderdaad dappere hopmeesters en Lichtbakens. Veel dapperder dan jullie je ooit zullen realiseren. In die zin, totdat jullie overgaan vanaf de Aarde in dit leven.
Eer aan jullie vanuit de Universums voor jullie doorgaande dapperheid ondanks de 3D betrokken pijn en angst met dat aldus te doen. Jullie hebben de Nieuwe Jij geboren laten worden. Het is tijd om te spelen.
Zo zij het. Amen.
*****
Vandaag een Enorme Stijging van de Liefdesenergie!


Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
Copyright © 2009-2016, Brenda Hoffman. All rights reserved. http://www.LifeTapestryCreations.com. Feel free to share this content with others, post on your blog, add to your newsletter, etc. But please keep this article’s integrity by including the author: Brenda Hoffman & source website link:http://www.LifeTapestryCreations.com