Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


donderdag 4 augustus 2016

Benjamin Fulford: “Israël, Saoedi-Arabië, Maleisië, Frankrijk, Italië en Duitsland zijn de volgende op de lijst van Landen om bevrijd te Worden van de Khazariaanse mafia” / 1 augustus 2016

“Israël, Saoedi-Arabië, Maleisië, Frankrijk, Italië en Duitsland zijn de volgende op de lijst van Landen om bevrijd te Worden van de Khazariaanse mafia”
Benjamin Fulford - 1 augustus 2016

De strijd om de mensheid te bevrijden uit de greep van de genocidale Khazariaanse maffia verloopt goed met grote overwinningen op meerdere fronten te midden van toenemende wereldwijde chaos terwijl de naoorlogse wereldorde verder instort.

De grootste bewegingen vinden nu plaats in het Midden-Oosten, waar, nu Turkije  de Khazariaanse (Sabbatean) mafia regel heeft afgeworpen, Russische, Pentagon, Syrische, Turkse, Iraanse en Egyptische alliantie zich voorbereid om het volk van Israël, Irak en Saoedi-Arabië te bevrijden. Dit zal alle leveringen van het Midden-Oosten oliegeld naar de Bush / Rockefeller / Clinton factie van de Khazariaanse maffia, afsnijden.

De andere plaats waar enorme ontwikkelingen plaats vinden is Europa. Hun ambtenaren, in Duitsland, Frankrijk en Italië roepen nu openlijk op tot een militaire alliantie met Rusland om Europa te bevrijden uit de greep van de Bush / Clinton / Rockefeller (BCR) factie van de Khazariaanse maffia die nog steeds Washington DC en New York beheerst. De Europese bewegingen vinden plaats ter voorbereiding van een ineenstorting van het banksysteem,  dat zichtbaar voor iedereen, vroeg deze maand zou kunnen openbreken.


Er is ook een grote veldslag die plaatsvindt tussen dieven in Maleisië omdat BCR agenten probeerde om fondsen te verduisteren van de Maleisische mensen door Rothschild flunky Maleisische premier Najib Razak (zie hieronder voor details).

Dan blijft natuurlijk de strijd om de Verenigde Staten van Amerika doorgaan omdat BCR kandidaat Hillary Clinton schaamteloos de Democratische Partij presidentiële nominatie heeft gestolen vorige week in een beweging die fataal haar reputatie geruïneerd heeft en die van de Khazariaanse maffia die haar steunde. Deze strijd is pas begonnen en zal toenemen in de richting van november met de zeer reële mogelijkheid dat er een open burgeroorlog uitbreekt in de Verenigde Staten, meerdere bronnen zijn het hier mee eens.


Laten we beginnen met een nadere blik op de situatie in Turkije waar top Generaal Joseph Dunford van de Amerikanen op 31 juli heen vloog voor een spoedvergadering met zijn Turkse collega's. De bijeenkomst vond plaats toen Turkse regeringsfunctionarissen openlijk de VS beschuldigde van het proberen om de regering omver te werpen en Turkse troepen het nucleair bewapend US Incirlik Airbase omsingelden. Tijdens de vergadering, volgens Pentagon bronnen, vertelde Dunford de Turken dat de poging tot omverwerping van de Turkse regering werd uitgevoerd door CIA-agenten van de Khazariaanse CBR factie die werken onder de dekking van de Jamestown Foundation. Dunford vertelde zijn collega's dat het afsnijden van de stroming van Afghaanse heroïne en drugsgelden die door Incirlik gaan, zou helpen in de strijd om de Verenigde Staten en Israël te bevrijden van Khazariaanse maffia controle, hebben de bronnen gezegd. Dunford had geen andere keus dan verzoenend te zijn omdat de laatste opiniepeilingen zeggen dat slechts 17% van de Turken voorstander zijn van een Amerikaanse aanwezigheid in hun land.


Dunford legde ook uit aan zijn Turkse collega's dat het Pentagon zelf  een alliantie aan zal gaan met de Russen om de Verenigde Staten en de rest van de wereld van de Khazarianen te bevrijden, hebben Pentagon bronnen gezegd. Als bewijs hiervan, verordonneerde het Pentagon een, state of the art, Amerikaans spionagevliegtuig om te landen in Centraal-Rusland, hebben bronnen gezegd. Ze staan ook Russische spionage vliegtuigen toe te vliegen over het grondgebied van de VS om te bevestigen dat de VS geen militaire bewegingen of preventieve nucleaire aanval tegen Rusland plannen.

De Russen, die nu de overhand hebben in het Midden-Oosten, vertelde de Turken alle olie-inkomsten naar Israël af te snijden als een onderdeel van een grote beweging tegen deze schurkenstaat. Andere bewegingen met inbegrip van leveringen aan de state of the art grondaanval vliegtuigen en andere geavanceerde wapens aan Syrië, Iran en Hezbollah plus het leveren van S-300 luchtverdediging raketten aan Iran. Rusland stuurt ook Drones om gedetailleerde inlichtingen van de Israëlische militaire disposities te krijgen. Er zijn ook intensieve Syrische beschietingen geweest langs de Golan Hoogten grens met Israël, zeggen Israëlische inlichtingen bronnen.


Dit is allemaal een prelude om illegaal grondgebied in te nemen wat illegaal bezet wordt door de Israëlische schurkenstaat, zeggen Pentagon bronnen. Het eindspel voor Israël is dat Israël een Joodse autonome zone wordt binnen een hersteld  gematigd soefi / soennitisch / Shia kalifaat, zeggen White Dragon Society bronnen. De pseudo-islamitische Satan aanbiddende salafistische ketters zullen geen plaats hebben in deze losse confederatie van islamitische landen, zeggen ze.

Sprekend over salafistische ketters, de situatie in de pseudo-moslim Khazariaanse kolonie van Saoedi-Arabië wordt ook steeds kritischer. Het meest recente bewijs hiervan is dat India voedselhulp heeft verstrekt aan 10.000 uitgehongerde Indiase burgers die gestrand zijn in het failliete Saoedi-Arabië.


Het zal niet lang meer duren voordat de Saoedi's zullen vragen om voedselhulp voor hun eigen hongerende burgers, tenzij het regime daar capituleert. Er zijn ook meldingen van Saoedische Prinsessen die worden aangeboden als seksslavinnen aan Israëlische regerings agenten.


Deze verslagen komen overeen met verklaringen van een Italiaanse vrouw die zegt dat ze was gedrogeerd en ontvoerd door een Saoedische prins en gedwongen werd om een seksslavin te zijn voor het plezier van Paul Wolfowitz en Donald Rumsfeld. De Italiaanse vrouw, die vluchtte na 10 jaar als seksslavin in Saoedi-Arabië, is nu onder de bescherming van het Vaticaan.

De Saoedi's hebben bijna geen geld meer, omdat hun fondsen allemaal zijn doorgesluisd naar de BCR-campagne om onder controle in de Verenigde Staten te blijven.

Dit is ook wat blijkbaar achter de recente poging zit van het ministerie van Justitie om de Amerikaanse bezittingen van de Maleisische premier Najib Razak te grijpen. Loretta Lynch, de Amerikaanse procureur-generaal die weigerde om Hitlery Clinton aan te klagen, is vrijwel zeker niet van plan om ook maar iets van de activa van Najib die zij hem heeft afgenomen terug te geven aan de mensen van Maleisië, volgens CIA-bronnen in Oost-Azië. In plaats daarvan, is het slechts een onderdeel van een poging van de BCR (Bush / Clinton / Rockefeller) factie van de Khazariaanse maffia om hun Rothschild rivalen te beschuldigen en beslag leggen op de activa van de Rothschilds en hun knechten in de VS en Zuidoost-Azië. Dit is wat ze al bereikt hebben in Libië, waar ze ongeveer $ 150 miljard van het Libische volk afnamen na het omverwerpen van Muammar Gaddafi, zeggen de bronnen.

Zoals gemeld door ons in een nieuwsflits op 31 juli, is Najib nu aan het onderhandelen om ten minste een deel van zijn fortuin te kunnen behouden en voor het krijgen van bescherming tegen de Khazariaanse huurmoordenaars in ruil voor een getuigenis over Malaysian Airlines vlucht 370 en andere dingen, zeggen de Aziatische CIA bronnen. In ieder geval is de situatie in Maleisië zeker steeds turbulenter aan het worden nu de BRC vechten met de Rothschilds om dat land te plunderen.

Er is ook een ongewone situatie ontstaan in Thailand, volgens een CIA bron daar. De Thaise regering heeft zojuist verordend om alle werkzaamheden in buitenlandse (westerse) in eigendom zijnde goudmijnen in het land te staken, zegt hij. "De economie in heel Thailand ligt in puin ... Zelfs de lokale Thaise verkoop van producten op de markt klagen dat het bedrijfsleven bijna tot stilstand is gekomen", zegt de bron. De stap om de buitenlandse goud activiteiten stil te leggen kan deel uitmaken van een doorlopend beweging om ervoor te zorgen de Khazariaanse maffia wordt afgesneden van eventuele fysieke ondersteuning van hun fiat Amerikaanse dollar en euro munten. 

De Indonesische en Filippijnse regeringen nemen vergelijkbare maatregelen door aan Khazariaanse maffia verbonden goudtransacties af te sluiten, verschillende bronnen zijn het hier mee eens.

In wat vrijwel zeker een hiermee samenhangende beweging is, de Tokyo Commodity Exchange handel is begonnen in goud te handelen voor de fysieke levering in combinatie met de Shanghai Gold Exchange.


Het ander teken dat er een soort van grote verandering op handen is kwam van Europa waar de Monte Paschi Bank net een 5 miljard euro reddingsoperatie kreeg,  met een waarde van 5,6 keer de gehele marktkapitalisatie. Dit betekent dat het niet de eerste dominosteen was geworden die de Italiaanse en daarna de Franse banksystemen met zich mee zou nemen.

Het is geen toeval dat in combinatie met de reddingsoperatie, een groep Franse wetgevers een bezoek brachten aan het Krim-schiereiland en daar spraken om de annexatie van het schiereiland door Rusland te ondersteunen.


Het is ook zeker geen toeval dat een Franse generaal publiekelijk opriep voor een Franse alliantie met Rusland en een einde aan de NAVO.


Veel invloedrijke Duitsers roepen ook op voor een Europese alliantie met Rusland om de crimineel gedegenereerde NAVO te vervangen.


Het is dan ook geen wonder dat de Khazariaanse Nazi staatsgreep regering in Oekraïne schijnbaar in de problemen is. Er heeft een enorme vredesdemonstratie plaatsgevonden die door de Russische en Oekraïense orthodoxe kerken was georganiseerd in samenwerking met de katholieke kerk, deze vond plaats toen de meeste leiders van de nazi-Oekraïense regering het land hadden verlaten.Aangezien het ministerie van Justitie de aanklachten die waren ingediend tegen haar niet ondersteunde, is het nu de IRS en de FBI die het onderzoek naar de criminele activiteiten van de Clinton Foundation aan het doen zijn.

Toen Hillary en haar medewerkers probeerde om de "Russen" de schuld te geven van het hacken van de Democratische Partij e-mails, was het niemand minder dan directeur van de National Intelligence James Clapper, die de Intelligence Committee Senaat vertelde dat hij "onthutst" was door de "hyperventilatie" over Rusland.


Het zijn niet de Russen, maar in plaats daarvan de patriottische Amerikanen die de Bush / Clinton / Rockefeller criminelen hacken.

Als we een stapje terug doen om naar het grotere plaatje te kijken, vertegenwoordigd, zelfs zonder de Europese bondgenoten, de BRICS-alliantie nu 85% van de wereldbevolking, 60% van het BBP en 80% van economische groei. Een vertegenwoordiger van de White Dragon Society vertelde onlangs een Asian secret society representatieve dat de Khazariaanse maffia was als een stervende leeuw en dat in plaats van te kiezen voor een gevecht ermee, het beste beleid zou zijn om gewoon uit de buurt te blijven en te wachten tot de natuur zijn loop neemt.


Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl