Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


dinsdag 2 augustus 2016

Hilarion: “Volg Je Innerlijke Begeleiding en Aansturing met Niet-Aflatend Vertrouwen en Vastberadenheid” 31 Juli 2016 / Marlene Swetlishoff/Tsu-tanaHilarion
“Volg Je Innerlijke Begeleiding en Aansturing met Niet-Aflatend Vertrouwen en Vastberadenheid”
31 Juli 2016 / Marlene Swetlishoff/Tsu-tana
De energieën gaan door met hun intensiteit te versterken. Velen van jullie nemen vrije tijd om van de wonderen van de natuur te genieten en deze verbinding maakt de ervaring van eenheid mogelijk met alles dat jullie omringt. Jullie weten dat er een reden en doel is voor jullie aanwezigheid op deze wereld, terwijl jullie doorgaan twee samenkomende werkelijkheden te overbruggen. Het is het geschenk dat jullie naar jullie wereld brengen. Jullie hebben de kracht binnenin jullie om op een vreedzame, bewuste en opzettelijke manier te lopen, wetende dat alles dat in jullie wereld gebeurt in het stromen is van het Goddelijke doel dat door jullie heen beweegt. Jullie voelen de opwinding van het creatieve potentieel en de creatieve mogelijkheid als jullie een nieuwe fase van het leven binnengaan en oude energieën opgeruimd worden en van jullie afgetild worden. De voormalige inzichten en keuzes die jullie gemaakt hebben brengen nu een grotere groei, groter besef en grotere uitbreiding.

Deze genezing van binnenuit brengt her/erkenning dat jullie, als een soevereine ziel, de vrijheid hebben om te doen en te zijn wat het ook maar is dat jullie willen. Claim jullie recht om te reiken naar de immer uitbreidende hoogtes, claim jullie recht om jullie leven vanuit een hogere niveau van bestaan/zijn te manifesteren. Maak die verplichting voor jullie eigen uitbreiding en ervaring en weet dat alles dat je ooit nodig zult zijn gegeven is, en wat gegeven is moet met anderen gedeeld worden op een manier die in harmonie is met jullie eigen persoonlijke leven en ritme. Voel de vreugde als het leven om jullie heen zich tot volle bloei ontplooit, voel het gevoel van vernieuwing en regeneratie, de hergeboorte die in jullie lichaam, geest en spirit plaatsvindt als jullie naar de wereld waar jullie in leven vanuit een nieuwe heelheid en besef van de eenheid binnenin jullie bekijken. Ga voorwaarts met vertrouwen, wetend dat de puzzelstukjes van het leven in het fysieke nu samenkomen.
Als jij je focust op het samenkomen en het vastmaken van alle losse eindjes van je leven, wordt je gewaar dat de enige beperkingen deze zijn die je op jezelf instelt. Jij bent Meester van alles dat plaatsvindt en je wordt je eigen grootste bondgenoot in dit leven, door de beperkingen te verwijderen terwijl je voorwaarts gaat. Je hebt volledige verantwoordelijkheid en controle over je leven en over in welke richting je wilt dat het gaat. Dit is vrijheid, de vrijheid om iedere gedachte, ieder woord, en iedere actie te dirigeren en te kiezen om jou te leiden op het pad van grotere uitbreiding. Ongeacht waar je leeft of wat daar gebeurt, jij bent degene die controle heeft over je eigen acties, reacties en keuzes. Niemand anders kan de keuzes voor jou maken, jij alleen bezit de macht, jij bent het die de structuur creëert als je ernaar streeft om het potentieel te manifesteren dat binnenin jou ontwaakt is. Volg je innerlijke begeleiding en aansturing met niet-aflatend vertrouwen en vastberadenheid, terwijl je in/naar het rijk van eindeloze verfijning van de pure expressie verhuist.
De oude structuren zijn aan het wegvallen terwijl nieuwe in/naar het bestaan komen door jullie individuele en collectieve inspanningen. Dit roept voor een hernieuwde inspanning van toewijding, gefocust energie en een grotere duidelijkheid van doel. Spirituele concepten geven jullie een groter begrip van de beweging van het evolutionaire pad dat immer voor jullie ligt. Er zijn immer grotere niveaus en dimensies om te bereizen en je meester te maken. Dit is wat het leven op Aarde probeert om jullie te onderwijzen, dat jullie huidige obstakels en uitdagingen niets anders zijn dan staptegels naar het meesterschap van vaardigheden en talenten die je Ziel wenst te ervaren, bezitten en belichamen. Het sleutelwoord hier is ‘ervaring’, want om meesterschap te verkrijgen in wat voor gebied dan ook van het spirituele begrip, moet je in feite deel ervan uitmaken, zodat je die verkregen groei en het begrip kunt nemen en toe kunt passen op de grotere eenwording van jouw diverse aspecten van het Goddelijke Zelf in totaliteit. Dit is de waarheid van jullie ontwikkeling in/naar het grotere besef.
Als je evolueert breng je balans, harmonie en vrede binnenin, hetgeen genezing, loslating/bevrijding en een nieuwe heelheid brengt naar de verenigde aspecten binnenin je grotere potentieel. Je stijgt uit boven de alledaagse frustraties en transcendeert hen als je de lessen begrijpt die zij bezitten en om hulp vraagt bij het transformeren van jezelf. Je wordt een meester die waargenomen zwakte omkeert in/naar kracht door het Licht te gebruiken en aan te sturen dat je in een grotere expressie van je Ziel bent. Voor diegenen van jullie die nog steeds aan het spartelen zijn proberend om je richting te vinden, raden wij The Total Energy Clearing oefening aan (Engelstalig), totdat evenwichtigheid herkregen is. Weet dat binnenin iedere ervaring en ontmoeting, de integratie van al je aspecten aan het plaatsvinden is en dat alles goed en alles perfect is.
Tot Volgende Week…
IK BEN Hilarion
*****
De Energieën gaan door met hun Intensiteit te Versterken!Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
2009-2016© Marlene Swetlishoff/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of GracePermission is given to share this message as long as the message is posted in its entirety and nothing has been changed, or altered in any way and Scribe's credit, copyright and website is included.   www.therainbowscribe.com