Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


woensdag 31 augustus 2016

Heavenletter 5758: Al de Elementen van de Aarde, / 31 Augustus 2016

Al de Elementen van de Aarde,
Brief uit de Hemel
31 Augustus 2016


God zei:

Het universum roept naar jou. Denk je dat het niet doet? Jouw impulsen komen ergens vandaan. Terwijl je op Aarde bent, ben je op aanroep, geliefde. Er is geen moment dat Ik niet bij je ben. Ik ben je altijd aan het omarmen. Het universum verlangt net zo goed naar jou.

Sterren knipperen/flikkeren inderdaad naar jou. Winden schuieren langs je heen. Vogels zingen en de vogels zingen voor jou. Harten roepen om jou. Al de elementen van de Aarde verbinden zich met jou. En jij verbindt je met al de elementen. Niemand op Aarde is apart.

Naar Éénheid kan op vele manieren worden gerefereerd.
Natuur is natuurlijk duurzaam. De natuur ondersteunt jou en jij ondersteunt de natuur. Alles is wederkerig. De lucht die je ademt omcirkelt de wereld. Er is niets wat niet is verbonden. Zielen, ja, natuurlijk en het fysieke en al de dimensies, gekend en ongekend, ook.

Water stroomt. Het water wat je drinkt komt van vele perspectieven en van duizenden mijlen ver. Millenniums van mijlen ver. Oh, ja, de Aarde is je planeet en het wordt van voeding voorzien door de sterren en het wordt van voeding voorzien door andere planeten en ook door planten. Alles is samenhangend. Er zijn geen uitzonderingen.

Je bent gemaakt van essentie van iedereen en iedereen is ook gemaakt van essentie van jou. Je handelt met atomen en moleculen met alle anderen, verleden en heden. Geen mens is een eiland vele betekenissen te boven gaand. Jij bent onmetelijkheid. En jij bent Oneindigheid. Ja, harten raken. Alle niveaus van bestaan raken.

Er is meer in de Hemel en op Aarde dan van gedroomd is of geuit. Jouw hartslag beïnvloedt een andere trilling (slag). Jouw gedachten beïnvloeden de gedachten van anderen. Wie ben je? Je bent iedereen op hetzelfde moment zoals er niemand anders is als jij in de wereld.

Je bent veel groter dan je jezelf toeschrijft. En je bent niet jezelf alleen. Je bent verwondering. Je bent de zoeker die zichzelf zoekt en iedereen terwijl je toch bezig bent.
De verste ster ben jij en zo bij je. Het heeft jou bereikt en jij hebt het bereikt.

Er is niets wat niet mogelijk is. Er is niets wat nog niet is geweest of zal zijn. Er is nergens waar je niet ben geweest. Je bent overal en alles. Je hebt een idee van dit. Je hebt jezelf ergens eerder gezien of meegemaakt.

Je draagt een duizend namen. Iedereen die ooit was is ook jou. Niemand is eenzaam. Iedereen is publiek domein. Iedereen is verwant en allen zijn Één. Er is niemand die je nog niet hebt ontmoet.

Wat je hebt vergeten, zal je herinneren. Wat je herinnert, zal je vergeten. Je zal hier zijn en je zal daar zijn. En, toch, je bent nergens. Je ontmoet jezelf overal. Je vergeet jezelf  overal. Overal is op Aarde, Ik praat over jou. Je weet dat er iets meer is in de Hemel.

Jouw stem draagt (draagt mee). Het keert naar je terug. Jouw stem zingt voor de vogels. Je bent het gebrul van een leeuw. Ieder wezen helpt andere wezens vooruit. Zelfs het Onbekende is gekend.

Ik ken jou. Ik heb je altijd gekend. Jij kent Mij ook. Op een heldere dag, ken je Mij als jezelf.
Het leven is onderbouwd en het leven is magisch. Jij bent magisch en betoverend. Je warrelt rond in het universum dat jou aan roept.

Je vraagt, “Wat gebeurt er?”. Jij gebeurt geliefde. Leven gebeurt. Liefde gebeurt. Liefde komt alles te boven. Jij bent liefde of je er nu bewust van bent of niet. Wat je ook van jezelf mag denken, maakt niet uit wat, ongeacht wanneer, je bent liefde fluisterend naar liefde.

Liefde is meer dan je denkt of kan geloven. Liefde is Éénheid. Wat anders is er te zeggen?
Waar je heen gaat en waar je geweest bent? Waar kom je vandaan en wat ben je aan het doen? Wat ga je er aan doen en wanneer? Wanneer erken je jezelf en snel je van hart naar hart? Wanneer ken je jezelf en wanneer doe je het niet? Wanneer ken je Mij niet? Nooit.

Wanneer ontvlucht je? En wanneer spreek je? En wanneer ben je stil? En wanneer ben je voor het eerst te voorschijn gekomen? En nu laat je het nooit achter. Hallo, Mijzelf.

Vertaler: Anja