Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


donderdag 18 augustus 2016

Heavenletter 5745: Hanteer het Toverstokje van Wonderbaarlijkheid / 17 augustus 2016

Hanteer het Toverstokje van Wonderbaarlijkheid
Brief uit de Hemel
17 augustus 2016


God zei:

Denk niet dat Ik je vertel de wereld te laten gaan.
Ik breng je in vervoering om van de wereld te houden.
Maak niet gewoonweg van de wereld jouw God. Vereer geen Wereld Paleizen.
Geef de wereld geen macht over jou.

Gehoorzaam de wetten en wees eerlijk tegen jouw Zelf. Eerlijk tegen jouw Zelf, dan ben je eerlijk tegen Mij. Met het Zelf, bedoel Ik jouw Echte Zelf.
Ik bedoel niet je persoonlijkheid. Geniet van je persoonlijkheid, maar wordt er niet door voorbijgestreefd.

Omdat je niet weet wat het leven je kan brengen, weet je niet welke wonderen je nog kunt verrichten. Natuurlijk, het is eigenlijk niet dat je wonderen verricht. Jij/jullie ZIJN de wonderen. Jij/jullie hanteren het toverstokje van wonderbaarlijkheid. Er zijn schatten binnenin je waar je geen idee van hebt. Deze schatten maken jou bescheiden niet hoogmoedig.

Schatten kunnen uit je handen vallen. Ze kunnen van je tong rollen.
Jij bent een Boodschapper van God. De schatten kunnen stil zijn. Ze kunnen als onzichtbaar verschijnen. Nu, zijn de meeste van deze juwelen in jouw bezit, onzichtbaar voor jou. Het is alsof je jouw ogen hebt dichtgeknepen.

De juwelen van jou zullen tevoorschijn komen. Robijnen en diamanten zullen uit eigen beweging vanuit jouw liefde vallen. Zij weten wanneer en waar.
Dat hoef jij niet te weten. Jij bent een instrument van Mijn Liefde en Wil.

Dit alles hebt Ik in je geplant. Bloesem weet wanneer te bloeien. Volgens hun seizoen, weten vruchten wanneer te verschijnen en het is prachtig.
De wereld is prachtig. Het leven is prachtig. Jij bent prachtig.
Schoonheid is gemaakt van liefde.

Weet dat je mooi bent, zelfs wanneer je niet weet wat Ik bedoel als Ik het zeg – neem het in ieder geval ter harte. Voel Mijn woorden als manna vanuit de Hemel. Dit is wat wordt bedoeld met jouw waarde te kennen. Neem wat Ik tegen je zeg voor lief.

Je bent nu op een hoogtepunt van jouw leven. Doet er niet toe als je denkt dat je op een dieptepunt bent.

Ik vertel je dit: Je zult grotere hoogtepunten gaan kennen. Dit zal je niet overmatig raken. Je zult niet zoeken naar persoonlijk waarde, noch zul je er al  te veel bezorgd om zijn, want je zult gelukkig zijn in Mijn licht.

Je zult jezelf vinden, ingesloten in vrijheid (binnen de muren van een tovercel). Niet langer zullen daar muren of omheiningen zijn om je terug te houden. De wereld waarin je leeft is binnenin jou. Jouw ketens die nooit echt waren, zullen worden achtergelaten. Je bent nu op een ander traject.

Je bent om in onbeperktheid te leven. Alle grenzen zijn weg. Gereed of niet, je bent stromend als zwemmend in het Universum.

Je hebt nooit grenzen nodig gehad. Je dacht dat je dat wel nodig had. Gooi de wandelstokken en relingen weg waar je je aan hebt vastgehouden.

Niet langer hoef je de wereld door de ogen van anderen te zien. Dat is nooit nodig geweest. Je werd in de luren gelegd door je te laten te geloven dat je dat deed.

Je hoeft niets. Jij bent alles. Jij bent de mogelijkheden van een mensenleven. Er is niet iets dat je niet kunt doen zelfs wanneer je het nog niet kunt manifesteren.

Jij bent nu Onmetelijkheid. Jij bent Eindeloos. Ik Ben in de Holte van Jouw Hart. Die je op elk moment kunt bereiken wanneer je wilt. Ik ben er altijd geweest – hier – er is geen daar – maar…., je was te druk bezig.
Ik ben nooit te druk om jouw hart te vullen. Laat Mij erin.

Dat wat van Mijn hart komt, keert terug naar Mijn hart. De joker is dat je nooit Mijn hart hebt verlaten. Je dacht dat, maar het enige ding dat onmogelijk is voor jou op Aarde, is overal te zijn behalve in Mijn hart.

Zal ik jou verwelkomen in waar je altijd bent geweest? Wel, Ik zal je verwelkomen in Mijn Hart. Hier zijn Wij samen. Hoe voelt dat samenzijn aan? Voelt het je nu meer vertrouwd aan?

Vertaler: Anja