Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


woensdag 17 augustus 2016

Heavenletter 5744: Dienstbaarheid / 16 augustus 2016

Dienstbaarheid
Brief uit de Hemel
16 augustus  2016


God zei:

Zeker, ego kan je naar succes toe motiveren. Tegelijkertijd, een groot ego maakt je niet groot. Grote resultaten zijn fijn, erg fijn, erg gewild en erg welkom, maar resultaten ondersteunen jou niet. Al het succes in de wereld ondersteunt jou niet. Al het geld in de wereld is mooi, leuk, erg aardig, erg welkom maar toch, zoals je hebt gehoord, je kunt er geen geluk mee kopen. Succes is geen externe aangelegenheid.

Evenals het geheim van geluk en net zoals ongelukkigheid binnenin ligt,
geldt hetzelfde geheim voor succes, natuurlijk, ongeacht wat je zegt het kwalificeert jouw voor succes.

In geen geval zeg ik, dat je moet spotten met succes. Succes is waardig.
Alle soorten van succes zijn waardig. Wees welgesteld. Wees een filmster. Schrijf een geweldige roman. Wees beroemd. Vind iets prachtig uit voor de mensheid.

Echter, vroeger of later, slijt succes in de wereld. Het is niet eeuwigdurend. Het is gewoon niet genoeg voor jou. Zelfs wanneer deze wereld voor je buigt, is het gewoon niet genoeg voor jou. Laat liefde over ego, jouw motiveren.

Er is geen wezen, die de aller mooiste is, zoals de koningin in een sprookje dat iedere dag wilde horen. Dat is het ego. Vroeger of later, laat het ego je in de steek. Dat is de natuur van het ego.

Heb plezier met roem, succes, bulken in geld enz., maar hou je hoofd er bij. Laat niet het succes van de wereld je naar het hoofd stijgen.

Oh, ja, de wereld heeft de neiging om je te zien als meer belangrijk met dat succes, dan hoe het jou zag voor jouw succes. Toch is het idee van belangrijkheid alleen een idee. Jouw belangrijkheid gaat dieper dat wat de wereld succes noemt. Wat de wereld succes noemt is een druppel op een gloeiende plaat. Het is niet genoeg om jou te steunen.

Succes is niet alles. Het kan worden gezegd dat succes helemaal niets is.

Desondanks, ga voor succes en hou je voeten op de grond.

Laat Mij je vertellen dat je succesvol was in je komst naar de Aarde.
Je bent ervoor geboren. Je bent geboren om op Aarde te leven. Je bent geboren om in de wereld te Leven. Iedereen die hier ooit op Aarde was, werd geboren naar de Aarde, op de Aarde.

Je begon op Aarde, belangrijk voor Mij. Je verlaat Aarde, belangrijk voor Mij. Het is belangrijk voor Mij dat je vrede en liefde vind op Aarde, vrede in jouw hart en liefde in jouw hart. Dat is succes.

Denk niet zozeer aan succes als dat het jou een “spil” (prominent) maakt.
Denk aan het maken van jezelf als dienstbaarheid aan de wereld.
Welke dienstbaarheid is er voor jou om te geven dat jouw hart vervult?

Je dient Mij en het Universum en dus ben jij dienstbaar. Composeer prachtige muziek. Wees de grote actrice/acteur van de eeuw. Doe dit in dienstbaarheid. Weet dat een ‘Award’ (prijs) jou niet meer maakt. Met of zonder medailles, ben je dienstbaar. Geniet van de erkenning van succes, laat je niet verleiden door succes. Succes creëert jou niet. Ik ben het die jou heeft gecreëerd. Er schuilt meer in jou dan het oog kan zien.

Kijk met jouw hart. Kijk door Mijn ogen verstrengeld met die van jou.
Kijk vanuit de diepten van jouw hart. Kijk vanuit de hoogtes van jouw hart. Kijk – Zie. Ben. Zie. Ben. ( zien en er zijn)

Ongeacht jouw uiterlijke verschijning, ben jij belangrijk.  Ongeacht status, ben jij belangrijk. Jij bent enorm belangrijk.  Het is jij die jouw belangrijkheid moet begrijpen. De wereld heeft geen enkele verplichting daartoe.

Het is een goed idee om van de wereld te houden en van iedereen die daarop leeft.
Tenslotte, jouw gift om te geven is Liefde. Kom, kijk door Mijn ogen en tref daar de belangrijkheid aan die jij voor Mij bent. Het was altijd zo.

Jij bent Mijn Goddelijkheid.

Vertaler: Anja