Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


donderdag 11 augustus 2016

Heavenletter 5739: Het Leven Gaat in Op Eigen Voorwaarden / 11 augustus 2016

Het Leven Gaat in Op Eigen Voorwaarden
Brief uit de Hemel
11 augustus 2016


God zei:

Geliefden, jullie realiseren je dat jullie op en neer gaan afhankelijk van jullie stemming? Jullie merken dit toch op, is het niet? Wat verandert er waardoor jullie zo snel, behalve deze moeilijk te beschrijven stemmingen, voelen die jou om hun kleine vinger wikkelen? Ze oefenen volledige controle over je uit. De ene minuut zijn jullie op de top van de wereld en de volgende, zijn jullie een hoopje op de vloer. Hoe jullie stemmingen fluctueren zonder zelfs om toestemming te vragen.

Het leven in de wereld veranderend steeds, toch betekent dat niet dat je beledigd bent geworden door het leven wanneer het verschijnt.

Je bent niet op Aarde geboren om in opstand te komen omdat je voelt dat iets kostbaar jou werd ontzegd of van je werd afgenomen, waarvan je zeker bent dat het niet had moeten zijn. Wendt je om te zien wat aan je is gegeven, je mag het niet meenemen in jouw pas, maar het is voor jou om te accepteren.

Jouw hart zakt pijlsnel wanneer jouw persoonlijke leven een ommekeer neemt die je niet leuk vindt.

Aangezien je hoe dan ook niet alle antwoorden weet op al jouw vragen, waarom probeer je dan te bepalen dat jouw leven of ieder ander zijn leven goed of slecht is, juist of fout? Je hoeft niet het gevoel te hebben dat je gekweld wordt door het leven. Je weet niet hoe, dat waarvan je zeker bent dat het onjuist moet zijn, hoe dat ten goede kan komen op manieren die je je niet kunt bedenken. Waarom zou je denken dat jouw leven juist beoordeeld is wanneer je het leven een lage waardering geeft?

Geliefden, jij, jullie zijn niet de toonaangevende figuren in de wereld.

Gooi je handen niet in de lucht (in vertwijfeling). Het maakt niet uit hoe je de waarde bekijkt van het aanzien van het leven, het leven brengt jou ergens. Je hoeft niet te weten waar naar toe. Je hoeft niet de hele handel en wandel te weten. Het leven leidt jouw. Het leven neemt je mee door smalle ondiepten. Het leven springt ook met jou over hoge gebouwen heen.

Als je hoe dan ook al de antwoorden niet weet, accepteer dat het leven jou voor anker laat gaan in Grootheid. Accepteer de giften van het leven welke je naar verkoelende wateren kunnen leiden.

Je wordt binnengeleidt in een nieuwe wereld. De wereld is zich aan het openen voor jou. Geef het leven het voordeel van de twijfel. De wateren waarin je zwemt zijn diep en jij bent aan het drijven. Goedheid regeert.

Er is meer in het leven dan wat je met jouw ogen ziet. Kijk door Mijn ogen. Ik ben niet kortzichtig. Zie hier de regenboog, hoe mooi het is.
Verdien je het niet om de regenboog te zien?

Welk lied speelt er nu door je hoofd? Als je niet van dit liedje houdt, denk aan een ander liedje en zing dat. Of verzin je eigen melodie. Schrijf jouw eigen liedje en zing dwars door en over de werelden.

Jouw leven is voortdurend. Jouw leven is bij lange na nog niet voorbij.
Er is zelfs tijd, dit is de illusionaire tijd op Aarde om meer aan te pakken dan dat je op dit moment doet.

Het is een goed idee om te blijven leren. Dat ga je doen. Je kunt alleen maar leren. Je kunt niet hetzelfde blijven. Vooruitgang bestaat. Zelfs wanneer je geketend ben aan het verleden, de verandering zal je vinden. Je ontwikkelt je. De verandering verandert jou.

Je kunt niet heel jouw leven slapen. Slaap heeft zijn plaats, ja. Wakker zijn heeft ook zijn plaats, maar je bent veel meer dan een plaats bezitter. Je bent ook een ontdekker. Ontdek je geluk. Leer nieuwe talen over begrip. Groei! Wanneer je hetzelfde blijft, protesteer je tegen groei.

Geliefde, het leven heeft voor jou niet de intentie om in hetzelfde holletje te blijven.

Maak ruimte voor het leven. Open de deuren wijd. Gewoon wanneer er een goed betoog voor jou is, ga zitten en bevoordeel (baten) jezelf met alles wat aan je is gegeven. Ontdek Wie je bent en wat je de wereld te bieden hebt zoals niemand anders dan jij dat kan.

Vertaler: Anja