Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


woensdag 3 augustus 2016

Heavenletter 5731:Tien Begrippen die God Heeft / 3 Augustus 2016

Tien Begrippen die God Heeft
Brief uit de Hemel
3 Augustus 2016


God zei:

Op elk moment, fluister Ik naar jou o zo zacht. Op het zelfde moment stel ik aan je voor dat je wordt aangetrokken tot de Dieptes van Stilte waar jij Mij voor jezelf kan horen.

Laat Mij wat van Mijn begrippen aan jou uiten. Je kan andere begrippen hebben. Deze zijn er een paar van Mij met betrekking tot jou vermogen om Mij daadwerkelijk te horen:

   1. Je hoeft niet op een bepaalde manier te zijn voordat je Mij kunt horen. Het heeft verlangen nodig om Mij voor jezelf te kennen.
Er zijn wat van jouw ideeën die jou in de weg kunnen staan.

   2.  Er is niets in leven dat moet zijn zoals jij het zegt. Niet alles moet zijn of   worden zoals jij het ziet. Wie zegt dat leven een ervaring van een  opzienbarende model moet zijn. Ik niet.


   3.  Het dieper gaan in Stilte gaat niet over controle.  Het gaat over toestaan. Een diepere  Staat van Stilte  behoort bij jou. Je laat het niet gebeuren. Je laat controle los. Je staat  jezelf toe om Mij te horen. Wees verrast wanneer je Mij hoort. Je hoeft me niet te instrueren over de wijze waarop je zal komen om Mij te horen.

   4.  Begin met een intentie. Jij kiest een intentie. Je probeert niet om een intentie af te dwingen. Een intentie kun je niet forceren, want dan heb je niet langer een intentie --- je hebt een poging tot een gewenst resultaat.

Je kunt noemen waar je op staat als een voorziene regel of wet. Inspannen voor Grote Stilte is geen ontspanning. In hemelsnaam, je weet toch wel beter dan opzettelijk tot het uiterste te gaan. Het is niet nodig om keihard je best te doen. Dit keihard je best doen, gaat je in de weg staan.

   5.  Als Ik een gebod zou schetsen, zou het zijn: Laat los!

   6.  Wat is Los laten behalve vrijheid? Je wilt Los laten, dus kun je hoger reiken. Vrijheid is hoger. Wees er zeker van dat We spreken over verantwoordelijke vrijheid. We praten niet over “alles mag”. Er zijn geen beperkingen, maar niet “alles mag”.

   7.  In de buiten wereld evenals in de binnenwereld, ben jij Één met alle anderen. In de bestaande wereld is het onnatuurlijk voor jou om je arm te bezeren of jezelf een mep in je gezicht te geven of je eigen lichaam pijn te doen op enigerlei wijze. Hetzelfde, is het onnatuurlijk voor jou om een ander op welk  niveau ook pijn te doen. Blokkeer niemand.

   8.  Als je er naar verlangt om Mij naar jou te horen fluisteren vanuit de diepten van Mijn hart en ziel, sedert Ik spreek in een diepte voor taal en aangezien Ik altijd aan het vibreren ben, kan Ik worden gehoord overal en op elk moment. Als iedereen Mij kan horen, kan jij Mij horen en kan je Mij horen overal en elk moment.

   9.  Ik veronderstel dat je zou kunnen zeggen dat ik op een virtueel niveau spreek, want Ik spreek dieper dan taal. Ik spreek vanuit de Dieptes van Mijzelf die binnen JOU vibreren. Ingebouwd tot Mijn Gift van Vibratie van de Harmonie van Mijn Wezen --- Mijn Liefde overbrengend aan jou via Mijn Hart --- overbrengend naar de Één van Ons, kan Ik gehoord worden en jij kan Mij horen.

Het is natuurlijk voor jou om Mijn stem te horen. Natuurlijk is Mijn Stem meer subtiel dan een bulderende stem. Mijn Stem is subtieler dan taal. Je vertaalt niet opeenvolgend vanuit dit niveau. Je hoort wat Ik zeg alsof alles ineens gezegd wordt, zelfs als je je dit niet kunt realiseren.

Je kan niet bewust zijn van deze stap. Hoe dan ook, Ik ga terug en herhaal Mijzelf meer langzaam.

Soms spreek Ik sneller of langzamer dan andere keren. Het is niet met jouw oren dat je Mijn hart hoort. Je bent diep in Mij, in iets op dezelfde manier als het zien van een vogel in een vlucht op afstand, toch de vogel en Ik zijn helemaal niet op een afstand.

  10.  Je bent Mijn Zijn hier en daar aldoor aan het oppakken geweest. Je bent geen vreemde voor Mijn Stem. Je bent gewend aan Mijn Stem, hoewel, natuurlijk, je hebt Mij ook overstemd. Evenzo, te midden van luide muziek, luide stemmen, beroering, ongerustheid, verstoring, benardheid, zielepijn, angst, gevaar, aanval, Ik kan worden gehoord en jij kan Mij horen. Ik spreek van de liefde. Liefde is Mijn taal.

Kun je Mij horen? Ik ben tegen jou aan het praten. Wordt stil. Luister.

Vertaler: Anja