Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


dinsdag 2 augustus 2016

Heavenletter 5730: Hoe de Wereld er voor Jou Uitziet / 2 Augustus 2016

Hoe de Wereld er voor Jou Uitziet
Brief uit de Hemel
2 Augustus  2016


God zei:

Geliefde, om mee te gaan in het leven volgens Mijn Wil, als je eens wist en Mijn Wil aanvaardde. Je bent niet zeker. Het ding is dat je veel vragen hebt. Je mag iets eens overwegen van wat je hoort en je kan een negatieve kijk nemen op het leven zoals het zich voor je uitspreid.

Je mag Mij in twijfel trekken. Het idee hierover is een beetje grappig, is het niet? Je kan daar zitten, en er zeker van zijn dat jij het beter weet dan God!

Ik bedoel, is dit niet een klein beetje lachwekkend? Zeker, jouw lippen vertonen zich met het begin van een lach. Ik weet niet hoe je jouw lachen kunt inhouden.

Het feit is dat je Mij helemaal niet kunt horen. Ik bedoel niet dat je genoeg hebt gehoord over Mij. Je hebt genoeg over mij gehoord uit de tweede hand. Je hebt de interpretaties van anderen gehoord over Mij en Mijn woorden. Doet er niet toe hoe goed bedoeld, wat je hebt gehoord als een gerucht over Mij, kan heel goed verkeerd worden begrepen.

Het kan heel goed het hele punt missen. Jij kunt het punt missen. Wat jij hoort kan zijn als het avondeten van afgelopen Zondag, opgewarmd voor vanavond.

Waarom luisteren naar naar gedachten uit de tweede hand wanneer jij het voor jezelf kunt horen vanuit de Bron van Alle Gedachten? Denk je dat Ik niet spreek en tegen jou spreek? Denk jij dat Ik niet zou willen dat je Mij direct hoort? Onzin natuurlijk, het is Mijn wens dat jij Mij hoort. Het is Mijn wens dat je Mijn woorden hoort en Mijn Liefde voelt voor jou en alle mensen.

Laten we het hebben over de Tien Geboden.

Ik hoef je de Tien Geboden niet op te dragen. Natuurlijk, zonder talmen, het gebruik van het woord (‘commendments’ ) geboden, is onnauwkeurig.

Ik gebied de Tien Geboden aan jou aan aangezien je anderen een kaart zou kunnen geven om hun weg te vinden. Beschouw dit als de Tien Aanbevelingen.

Wanneer Ik jou enige waardige aanbevelingen voor op weg zou geven, zou Ik je vertellen om op de maximum snelheid te letten. Ik zou je vertellen om je ogen op de weg gericht te houden. Ik zou je vertellen geen berichten te verzenden met je telefoon als je aan het rijden bent. Ik zou je richtlijnen geven. Ik zou je ruimte geven om te leren. Wees verzekerd dat ik je goede aanwijzingen geef. Dit is goed advies dat Ik aan jou geef.

Ik bied het je aan als regels voor de weg. Voor de hand liggend, het is jouw keuze om ze te volgen of niet.

In het leven, kun je reageren op advies om hoe het Leven te leven vanuit waar jij zitting hebt. Met dit bedoel Ik waar jouw bewustzijn is. Je bent waar je bent. Als je anders ziet en niet zo goed als Ik, kun je Mijn suggesties niet waar maken juist omdat ze voor jou niet goed voelen. Ze zitten niet met jouw op de zitting.

Laten we het zo zeggen: Laten we zeggen dat Ik instructies geef over hoe je een auto moet besturen. Er hangt veel af van jouw gezichtsvermogen. Wanneer je niet goed kunt zien, wanneer je geen bril hebt, of je draagt je bril niet en er is een boom voor je, kan je heel eenvoudig de boom niet zien en je zou er tegen aan kunnen botsen. Je moet de boom zelf zien teneinde hem te vermijden. Als je de boom niet kunt zien, kan je het niet zien.

Ik gebruik dit om te illustreren hoe een staat van bewustzijn zou kunnen zijn. Het is niet dat je met opzet Mijn leiding afwijst. Het is gewoon niet waar jij bent in een bijzondere situatie. Je ziet andere acties die meer logisch zijn voor jou, onder de omstandigheden zoals jij ze ziet.

Ik zou willen dat je Mijn goede advies volgt welke de wereld de Tien Geboden genoemd worden. Natuurlijk, ik zou graag willen dat je misleiding vermijdt.

Natuurlijk, adviseer Ik jouw graag, ik schreeuw geen orders tegen je, Ik ben geen sergeant in het leger.

In elk geval, weet Ik dat je van het Leven zelf zal leren. Het leven leert jou. Je ogen zullen opengaan en je zult in staat zijn Mijn advies te volgen omdat je het nu begrijpt. Nu begint wat Ik heb aanbevolen, zinvol te worden.

Je bent hier op Aarde om te leren. Je zult constant leren en Wij zullen heel natuurlijk op dezelfde bladzij zijn. Je zult het vanzelf allemaal gaan zien.

Vertaler: Anja