Zodra je je vasthoudt aan de gecreëerde ziekten en beperkingen die momenteel in de wereld spelen, en al jouw aandacht daaraan geeft, doe je precies wat het duister wil dat je doet. Het leid je af van hetgeen waarvoor je hier op Aarde bent gekomen, het verzwakt jouw Licht en jouw Liefde. Heb je er al eens bij stilgestaan hoeveel je oordeelt wanneer je je hier mee bezighoud? Het brengt jou in een lage 3D trilling, woede, frustratie en boosheid, dat is waar het duister van leeft, het is het denksysteem wat jouw zover gekregen heeft. Laat het los, het is niet jij. Wij alleen bepalen wanneer deze krankzinnige situatie stopt, als wij stoppen mee te gaan in deze spelletjes van het duister. Hou je bezig met het enige wat echt de wereld en de mensen kan helpen, Licht en Liefde. Straal je Licht en Liefde uit als nooit tevoren, naar iedereen, ja zelfs naar het duister. Vergeef jezelf en neem de volledige verantwoordelijkheid voor alles wat je zegt, doet en denkt.

Wanneer wij dit allemaal doen, laten we onze enorme KRACHT van EENHEID zien en is er morgen WERELDVREDE.

zaterdag 27 augustus 2016

Gearresteerd Mario Monti, het beleid schudt in Italië. / Door Marianne / Italië 26 augustus 2016

Gearresteerd Mario Monti, het beleid schudt in Italië.

Door Marianne / Italië 26 augustus 2016

 
 
Een ongelooflijke breaking news,  Mario Monti is gearresteerd wegens HOOGVERRAAD AAN DE ITALIAANSE STAAT, voor zijn betrekking als niet  door het volk verkozen ambst-periode als president van de Italiaanse regering.
Het nogal ingewikkeld onderzoek is nog niet bekend maar het is zeker een feit van het laatste nieuws, dat ook de arrestatie van Lodi PD omvatte. Mario Monti werd naar de gevangenis gevoerd voor verhoor, en toen terug naar huis gebracht, waar hij momenteel in hechtenis blijft, onder huisarrest.

Volgens getuigen namen er meer dan 2000 man aan deel, en de onderzoekers spreken over een ‘zieke en maffioze’ politiek, waarbinnen werkelijk niemand eerlijk is, of zich niet liet omkopen. Iedereen heeft een prijs, en een ieder is gekocht.

Het zijn zware woorden, en een ieder vraagt zich alleen af of deze beschuldiging van HOOG VERRAAD niet kan worden uitgebreid naar de regeringen die Mario Monti opvolgden. Een ding is zeker, er is iets aan het roeren in de Italiaanse politiek. Of heeft de corruptie misschien zo’n hoog punt bereikt dat niemand meer tussenbeide kan komen?.

Onderzoekers hebben al aangegeven dat de lijn van het onderzoek niet wordt gesloten, dat het nog steeds in beweging is over het gehele Italiaanse grondgebied, want er zijn veel samenzweringen, en veel personen die dingen te verbergen hebben, en dit zal het onderzoek vertragen.

Klik en Deel dit artikel op je favoriete social (face book), zodat ook je vrienden weten wat er gaande is in Italië!

Google Traduttore per il Business:Translator ToolkitTraduttore di siti webStrumento a supporto dell'export
Informazioni su Google TraduttoreCommunityPer cellulariTutto su GooglePrivacy e TerminiGuidaInvia commenti

Met dank aan Marianne