Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 27 augustus 2016

Gearresteerd Mario Monti, het beleid schudt in Italië. / Door Marianne / Italië 26 augustus 2016

Gearresteerd Mario Monti, het beleid schudt in Italië.

Door Marianne / Italië 26 augustus 2016

 
 
Een ongelooflijke breaking news,  Mario Monti is gearresteerd wegens HOOGVERRAAD AAN DE ITALIAANSE STAAT, voor zijn betrekking als niet  door het volk verkozen ambst-periode als president van de Italiaanse regering.
Het nogal ingewikkeld onderzoek is nog niet bekend maar het is zeker een feit van het laatste nieuws, dat ook de arrestatie van Lodi PD omvatte. Mario Monti werd naar de gevangenis gevoerd voor verhoor, en toen terug naar huis gebracht, waar hij momenteel in hechtenis blijft, onder huisarrest.

Volgens getuigen namen er meer dan 2000 man aan deel, en de onderzoekers spreken over een ‘zieke en maffioze’ politiek, waarbinnen werkelijk niemand eerlijk is, of zich niet liet omkopen. Iedereen heeft een prijs, en een ieder is gekocht.

Het zijn zware woorden, en een ieder vraagt zich alleen af of deze beschuldiging van HOOG VERRAAD niet kan worden uitgebreid naar de regeringen die Mario Monti opvolgden. Een ding is zeker, er is iets aan het roeren in de Italiaanse politiek. Of heeft de corruptie misschien zo’n hoog punt bereikt dat niemand meer tussenbeide kan komen?.

Onderzoekers hebben al aangegeven dat de lijn van het onderzoek niet wordt gesloten, dat het nog steeds in beweging is over het gehele Italiaanse grondgebied, want er zijn veel samenzweringen, en veel personen die dingen te verbergen hebben, en dit zal het onderzoek vertragen.

Klik en Deel dit artikel op je favoriete social (face book), zodat ook je vrienden weten wat er gaande is in Italië!

Google Traduttore per il Business:Translator ToolkitTraduttore di siti webStrumento a supporto dell'export
Informazioni su Google TraduttoreCommunityPer cellulariTutto su GooglePrivacy e TerminiGuidaInvia commenti

Met dank aan Marianne