Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


woensdag 3 augustus 2016

Energie Update Het Wegwassen van Onze Lagen 2 Augustus 2016 / Jenny Schiltz

Energie Update
Het Wegwassen van Onze Lagen
2 Augustus 2016 / Jenny Schiltz
Ik vroeg de gidsen om de energieën en waar de mensen doorheen gaan aan mij uit te leggen op een manier die zin voor mij maakt. Wat zij mij lieten zien was een sierlijk zandkasteel op het strand. De ene na de andere golf kwam eraan en toen zij het raakten nam het stukjes en beetjes van het zandkasteel en veranderden de volledige structuur. Wat er blootgelegd werd was de meest prachtige roze zeeschelp welke gloeide. Bij tijden namen de golven de stukjes volledig en spoelden hen weg. Andere keren leek het dat de stukjes vast bleven zitten, echter, niet langer meer in de vorm waarin zij waren. Dit lieten zij me zien is onze weerstand, het lijden … het blijven vasthouden aan wat niet in uitlijning is met onze zielen (de roze zeeschelp).

Dus hier gaan we door onze lagen heen. Nu is de tijd om te zien waar wij de hulp aan het tegenwerken zijn dat aan het proberen is om alles dat niet van Liefde is weg te spoelen. Kijk naar je gedachten die ronddraaien of opnieuw naar de oppervlakte komen, deze zijn je aanwijzingen. Nu is het tijd om alle rotzooi te laten vallen, en het is rotzooi dat ons tegenhoud van te zijn wie we werkelijk zijn. Laat je Ziel stralen, je Licht is nodig en je bent zeer geliefd.
Jenny♥♥♥        
Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
©2016 - Jenny Schiltz - Channeling the Masters - https://channelingthemasters.wordpress.com/
 If you repost, please maintain the integrity of this information by reprinting it exactly as you find it here, and including all the links above and the link to this original post. Thank you.
**As with all information we receive regarding the ascension process, discernment is necessary. If you read or hear something and it does not resonate, simply let it go and find what makes your soul say YES! **