Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


donderdag 4 augustus 2016

Een Kolossale Golf van Reinigend Licht Is aan het Binnen Gutsen! Boodschappen van de 2 Laatste Graancirkels / 4 Augustus 2016 / ¬Aluna Joy Yaxkin


Een Kolossale Golf van Reinigend Licht Is aan het Binnen Gutsen!
Boodschappen van de 2 Laatste Graancirkels
4 Augustus 2016 / ­Aluna Joy Yaxkin
Het Graancirkel seizoen van dit jaar gaat nog steeds door met ons in vervoering te brengen met vele Ster-achtige formaties. Dit seizoen wordt overstroomd met een thema van sterren en stellaire energie. Nu begrijpen we een beetje van de reden voor deze trend.
De graancirkel (die hieronder afgebeeld staat), die op 28 Juli verscheen, is een 8-bladige/puntige ster, het getal van perfecte harmonie. Ik zie ook dat elk van de acht bladen/punten verdeeld zijn direct omlaag van het centrum af. Dit herinnert mij aan het weinig bekende feit dat de grote piramide van Giza in feite een 8-zijdige structuur is; niet 4. In een bepaald licht, kan je de verdeling omlaag van de voorzijde van alle vier de zijden van de grote piramide zien. De grote piramide is een kolossale energie generator. Het is één van deze plaatsen dat ik zeer dankbaar ben dat ik er niet binnenin ben wanneer het in feite aangezet is.

Toen ik over deze formatie vragen stelde, ontving ik dat piramidale energie (in Aardse en stellaire formaties) aan het opladen is voor iets groots. Dit betekende noodzakelijkerwijs niet de grote piramides in Egypte, maar het zou kunnen. Deze piramidale energie komt uit de dimensie welke geregeerd wordt door heilige geometrie, of de Universele gemeenschappelijk taal van wiskunde. Het is een basis wet doorheen het Universum. Onze nu verfijnd afgestemde zenuwstelsels en vooruitgaande DNA zullen een grotere ontwaking ervaren van hun nog steeds semi-sluimerstand staat. We kunnen verwachten een versnelling te zien van de energie van de Aardse piramides en heilige knooppunten op de Aarde in de zeer nabije toekomst.

We werden vervolgens in vervoering gebracht toen een andere ongelooflijke formatie een paar dagen later verscheen op 30 Juli. Het was gecreëerd met 20 punten in een zeer ongebruikelijk omgekeerd sterrenpatroon. Ik vind het echt interessant dat de punten naar binnen naar de grote bol stralen. Ik voel dat de punten verbinden met de 20 heilige dagen (perspectieven - persoonlijkheden) van de Maya kalender. Deze 20 heilige dagen representeren de kern van onze programmering (routines en gewoontes), onze persoonlijkheid (hoe wij de wereld gewaarworden/waarnemen) en bestemming (ons ziel doel). Dus … vroeg ik hiernaar, en ik ontving een volgende korte boodschap. Aan mij werd getoond dat de bol onze Aarde was, en aan ons werd verteld dat het NU in het proces is van een gigantische en ongelooflijke toevoer van krachtige en transformerende energie en LICHT te ontvangen. Maar wat zelfs meer opwindend was is, dat aan mij getoond werd dat een krachtige binnenwaartse portaal gecreëerd werd (een wormgat in tijd en ruimte van de één of andere soort) waar doorheen de Aarde en de Mensheid zullen passeren. Dit is het begin van wat zou kunnen zijn een 180 graden verschuiving van waarop de massale populatie op vele manieren de dingen doet, en hoe zij de wereld om hen heen waarnemen/gewaarworden. Die mensen die het gevoel hebben dat hun taak voorbij en gedaan was, zouden heel goed nieuwe, geëvolueerde taak omschrijvingen en een nieuw boost kunnen krijgen richting zelfs hogere doelstellingen.
Deze boodschappen kwamen door met overvloedig veel vreedzame en positieve energie. Dit portaal is onderdeel van ons Goddelijke Plan. Alles is precies op schema en is in perfecte goddelijke timing. Geen creatie van wat voor soort dan ook welke uit de uitlijning is met de natuurlijke wet, zal toegestaan worden om door dit portaal heen te gaan. Laten we gewoon zeggen dat er heel veel noodzakelijke opschuddingen in de wereld zullen zijn, en mensen hun ogen geopend zullen hebben. De Ster Ouderen geven mij zelden tijdlijnen gebaseerd op wat voor kalender dan ook, maar ik krijg het gevoel van hen dat we er precies Nu mee beginnen door dit portaal heen te gaan. Het zal intensiveren met de twee verduisteringen in September, (wij zullen met Leylijnen aan het werk zijn in Engeland) en met November of in het begin van December, zullen wij meer beginnen te begrijpen over wat dit portaal representeert voor ons als een collectieve mensheid, en hoe het onze levens en onze hogere en ontwikkelde bekwaamheden zullen veranderen om te manifesteren en te creëren. Dan zal het tijd zijn voor enige ontspanning en feestviering als we ons rentree proces beginnen in een nieuw gebied van tijd en ruimte. Wij zullen in de Palenque piramides in Mexico zijn voor deze rentree aan de andere zijde van dit portaal.

Waar het op neerkomt met deze boodschap is … dat waar wij zijn, als het menselijke ras en Moeder Aarde, zeer positief aanvoelt ondanks het feit dat alles er kolossaal vervormd uitziet, wat grenst aan waanzinnigheid, met een massaal waandenkbeeld van afscheiding dat vergroot wordt, en de mensheid in het algemeen iedere vorm van gezond verstand verloren schijnt te hebben. (Dit is niet van toepassing op degenen die dit lezen. Droevig genoeg, degenen die dit moeten lezen doen het niet.) Al deze collectieve waanzin wordt naar de oppervlakte gespoeld om opgeruimd te worden voordat we door dit portaal heen gaan. Diegenen die nog steeds in de waanzin en onevenwichtigheden geloven als zijnde waarheid, zullen het enorm moeilijk hebben met de volgende paar maanden. Dit portaal zal diegenen toestaan die hier klaar zijn met hun werk om hun lichamen in een uitstraling van Licht gevuld met grote zegeningen te verlaten. Diegenen die de waarheid kunnen herkennen en de onevenwichtigheden en miscreaties kunnen zien, en die op de best mogelijke manier in harmonieuze richtingen werken, zullen de Aarde, jullie lichamen en het leven in het algemeen gewaarworden te beginnen op te lichten/te verlichten. Ik voel me al dankbaar!  
*************************
Liefdesenergie/Tsunami van Liefde/Eén
Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
Copyright Aluna Joy Yaxkin © 1995-2016 http://www.alunajoy.com/index.html