Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


dinsdag 23 augustus 2016

De Wezens van Venus Vanuit de Zetel van Liefde Manifesteren / 19 Augustus 2016 / Natalie Glasson


De Wezens van Venus
Vanuit de Zetel van Liefde Manifesteren
19 Augustus 2016 / Natalie Glasson
Wij, Wezens van Liefde van Venus komen naar voren om onze energie, ons Licht en begrip met jullie te delen. Wij zijn ons bewust dat grote/belangrijke verschuivingen nu plaatsvinden op de Aarde, welke de creatie van het Tijdperk van Liefde beïnvloeden. Wij zijn immens opgetogen, net zoals vele wezens van het Universum van de Schepper, terwijl een grote/belangrijke verschuiving betreffende het Christus Bewustzijn plaatsgevonden heeft, ondersteund en geholpen door Meester Jezus, talrijke Gechristende Wezens en Sterren Wezens. De Christus Bewustzijn vibratie wat in de Aarde verankerd werd tijdens de kruisiging, herrijzenis en ascentie van Jezus, werd getrokken vanuit een synthese van de Planetaire en Universele Niveaus van het Universum van de Schepper. Nu, verschuldigd aan de toename van het liefdesquotiënt van de Aarde, werd het Christus Bewustzijn opnieuw verankerd vanuit snellere frequentie niveaus van het Universum van de Schepper. Een synthese van het Christus Bewustzijn vanuit de Solar en Multi Universele  Niveaus aard zich nu in de Aarde en de Mensheid. Dit symboliseert een diepere voorbereiding, ontwaking en manifestatie van de actieve Liefde van de Schepper op de Aarde.
Om dit nieuwe opgewaardeerde Christus Bewustzijn te ervaren, doe eenvoudig een beroep op het Christus Bewustzijn Licht om door je wezen heen te stromen. Er is geen noodzaak een beroep te doen op de nieuwe download van het Christus Bewustzijn, aangezien het nu ontvangen en belichaamd wordt door allen die zich focussen op het Christus Bewustzijn. Laat jezelf dit hoge vibrationale Christus Bewustzijn ervaren. Met het eerst ontvangen van het Licht, is het immens genezend en verheffend, dan, als je mediteert op diens gelukzalige vibraties van Liefde kan jij jezelf toestaan te begrijpen en gewaar te worden hoe het wenst om jou te ondersteunen, en hoe meer verschuivingen het zal creëren hoe meer je focus zal zijn op het te belichamen, ondertussen ook je reden van het werken met het Christus Bewustzijn delend in je huidige belichaming. Er is veel dat de nieuwe energie van het Christus Bewustzijn binnenin jou wenst te inspireren en wil ontsteken.

Met de acceptatie van de Aarde van de nieuwe download van het Christus Bewustzijn, zijn wij, de Wezens van Venus, in staat om extra ondersteunende Liefde vibraties voor te brengen vanuit onze beschaving. Wij wensen om een zuiver turkooise en wit Licht in de Aarde, de mensheid en jullie wezen te verankeren. Vastgehouden binnenin het Licht is een krachtige energie van Vrede, hetgeen jullie zal ondersteunen bij het diep in/naar zuivere ruimtes van Liefde binnenin jullie wezen te gaan. Zoals golven over en doorheen jullie wezen spoelen, zal de energie een diep-gezetelde kalmte creëren wat voor sommigen aan mag voelen als een slaperig gevoel. De energie ontwaakt een krachtige vibratie en Lichtbron van binnenuit je wezen, een gevoel van tevredenheid voort dragend. De synthese van Vrede vanuit het Licht dat wij delen en de ontwaking van tevredenheid binnenin je, zal je verschuiven in/naar een krachtige staat waar projectie en manifestatie mogelijk zijn en bereikt kunnen worden met grote potentie.
Wij, de Wezens van Venus, nodigen jullie nu uit om te manifesteren vanuit de Zetel van Liefde binnenin jullie ziel. Het is tijd om jullie ziel diens Liefde toe te staan jullie volledige wezen en werkelijkheid met een grotere kracht te bezielen, terwijl jullie een staat van vrede en tevredenheid binnengaan, focussend op het projecteren van jullie Liefde vanuit jullie derde oog en hartchakra tegelijkertijd. Dit is een zeer krachtige projectie, omdat het geboren wordt vanuit jullie uitlijning in harmonie met de Schepper … en het begint als energie of eenvoudig als een gevoel/sensatie. Dan mag het zich opbouwen in/naar inzichten of wetendheid van dat wat je ziel kiest en wenst om te manifesteren om jouw geluk en ascentie te dienen, alsook de ascentie van de Aarde en de Mensheid. Soms mag je niet weten wat je aan het creëren bent, niettemin, zal de energie die door je wezen heen pulseert een doel hebben wat zich met goddelijke timing in je besef en werkelijkheid zal manifesteren.
Door deze zogenaamde persoonlijke projectie van je ziel diens Liefde, energie en wensen voor je werkelijkheid, zal je de vibratie van Liefde van de Aarde en de Mensheid verhogen. Je zult ook door beperkingen of grenzen heen breken en deze uitwissen die velen op hun werkelijkheid geplaatst hebben, zoals hun beperkingen op Liefde, hun onwaardigheid om alles te ontvangen hetgeen hun ziel met hen wenst te delen en hun onbekwaamheid te geloven dat hun werkelijkheid gelukkig en vreugdevol kan zijn geboren vanuit de Zetel van Liefde van hun zielen. Vele wereldwijde beperkingen, grenzen en blokkades kunnen uitgewist worden door jullie projectie van de Zetel van Liefde van jullie ziel, deze energie toestaand te vergroten en alles te manifesteren dat goddelijk begeleid is en vervullend is in jullie werkelijkheid voor jullie doorgaande ervaring. Hoe meer jullie jezelf toestaan om toegang te hebben tot jullie natuurlijke bekwaamheden en kracht, hoe meer jullie dat zullen zonder te beseffen dat jullie de negativiteit, angst en beperkingen uitwissen uit de levens van anderen. Jullie energie projecteert in de Aarde en het Universum van de Schepper, het is een actieve energie welke aanwezig is voor velen om waar te nemen en aan te onttrekken, het synthetiseert ook met andere energieën en versnelt de snelheid van het Licht waar het zich mee verbindt. Het Licht en het bewustzijn dat jullie gemakkelijk en eenvoudig vanuit jullie wezen projecteren, voegt onophoudelijk toe aan en helpt belangrijke/grote ascentie verschuivingen op de Aarde. Jullie zijn krachtiger dan jullie weten. Jullie hebben geen noodzaak om je op wereldvrede, ascentie of het sturen van genezende energie naar anderen te focussen, jullie projectie van de zetel van Liefde vanuit jullie ziel bereikt dat allemaal en meer, ondertussen vrede en tevredenheid in jullie werkelijkheid creërend. Vrede en tevredenheid in jullie werkelijkheid creëert voor jullie een werkelijkheid welke voorbij gaat aan jullie dromen en wensen, terwijl zij immens vervullend zijn.  
Om te manifesteren vanuit de Zetel van Liefde van je ziel:
Verbind je eerst met het Christus Bewustzijn dat zich nu verankert in de Aarde vanuit het Universum van de Schepper, het stromen van Gouden Licht voelend dat omlaag gutst over en doorheen je volledige wezen.
Ten tweede, vraag voor je volledige wezen om uitgelijnd te worden met de Lichtvibratie, welke wij, de Wezens van Venus, momenteel naar de Aarde uitstralen.
Verbeeld je, voel of erken het turkooise en witte Licht dat wij, de Wezens van Venus, in de Aarde verankeren dat nu over en doorheen jullie wezen stroomt, terwijl jij je focust op je inademing om de energie in/naar je wezen te trekken. Het turkooise en witte Licht draagt een krachtige energie van vrede en gidst je in/naar een staat van vrede.
Ten derde, verbeeld je, voel of erken dat een energie van tevredenheid ontsteekt van binnenuit je wezen. De sensatie van tevredenheid is zoals een brandend vuur binnenin jou en straalt uit om doorheen je volledige wezen te pulseren.
De energie van vrede, die wij, de Wezens van Venus met jullie delen, zal synthetiseren met je energie van tevredenheid, je gidsend in/naar een goddelijke staat van Zijn, waar je van kunt genieten en wat je kunt herkennen als een natuurlijke staat van jouw bestaan.
Nodig je aandacht uit om aangetrokken te worden naar de Zetel van Liefde van je ziel binnenin je wezen. Sta jezelf toe de Zetel van Liefde van je ziel waar te nemen. Het zal Liefde afscheiden en uitstralen in/naar je volledige wezen alsof je in een omhelzing van pure Liefde zit of verbonden bent met de fundering van de immense Liefde van je ziel.
Verbeeld je, voel of erken dat de krachtige vibratie van Liefde van de Zetel van Liefde van je ziel zich verbindt met je derde oog en hartchakra, het project van buitenwaarts uit je wezen beginnend. Observeer of gids de projectie, volg je intuïtie aangaande wat noodzakelijk voelt. Er is geen noodzaak om inzichten of ideeën te plaatsen, aangaande wat je wenst te ervaren in je werkelijkheid in je geestesoog. Focus eenvoudig op de energie die geprojecteerd wordt door je derde oog en hartchakra. Oberveer wat voor inzichten, ideeën of begrippen dan ook die opkomen; dit is de begeleiding van je ziel. Je ziel vanuit diens zetel van Liefde zal vrede, tevredenheid, Liefde en vervulling creëren. Je hoeft niet te weten hoe dit zich zal vormen, weet eenvoudig dat door je ervaring van de energie het op de meest gelukzalige en verrassende manier voor jou zal presenteren om te ervaren. Dit proces versterkt ook je vertrouwen voor je ziel, hetgeen je band met jezelf en de Schepper verbetert.   
Geniet van dit proces voor zolang als je dat wenst. Wanneer je voelt dat het proces compleet is, focus je eenvoudig op je Aarde Ster Chakra onder je voeten als je diverse keren diep uitademt.
Met Venus zegeningen en Liefde,
De Wezens van Venus.
Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.com