Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


vrijdag 29 juli 2016

De Wekelijkse Lichtstraal “Duidelijk Zijn” 29 Juli 2016 / Jamye Price


De Wekelijkse Lichtstraal
“Duidelijk Zijn”
29 Juli 2016 / Jamye Price
Gezegend Wezen, je vibrationale resonantie is een tijdloze, grote bibliotheek van informatie. Op vele manieren ben je deze grootsheid aan het ontdekken, terwijl je meer begint te wisselwerken met je subtiele brug - je mentale en emotionele data, je wensen/verlangens, je verleden, heden en toekomst.
Deze wisselwerking met je subtiele brug is bij tijden opwindend en bij tijden frustrerend. Je bent aan het leren om te “communiceren” met subtiele, ongedefinieerde informatie wat in afwachting is van de wisselwerking om werkelijk te vormen.
Het subtiele rijk heeft andere regels dan het fysieke rijk, terwijl er ook enige gelijkheid is. Er zijn uiteenlopende lagen binnenin elk rijk dat een andere beschikbaarheid van wisselwerking heeft gebaseerd  op jouw resonantie. Je werk in deze tijd is om je innerlijke actie en je wisselwerking met het subtiele rijk te ontdekken, dan te creëren met geïnspireerde actie in het fysieke rijk.

Je bent aan het leren om te onderscheiden tussen wat behulpzaam voor jou is in een moment, en wat niet. Je bent aan het leren om het rustige gefluister van je krachtige hart te horen, de passieve kracht van Liefde welke een dwingen aanbiedt in plaats van overheersing. Je bent aan het leren om de gedachten gerust te stellen in/naar het genezen van het “negatieve” en te focussen op nieuwe creatie (het “positieve”). Dit creëert bekrachtigde controle van je soevereine domein, wat je innerlijke wereld is, je subtiele brug.
Duidelijk Zijn is geen staat van volmaaktheid, het is een staat van richting.
Het is een bekrachtigde soeverein makende keuze in ieder moment dat reflecteert wat gevormd wordt met het krachtige hart/geest complex verenigd als een verbindingsbrug.
Duidelijk Zijn vereist niet dat je alle informatie kent, het is de duidelijkheid van je Zijnheid in een richting van beweging. Duidelijk Zijn heeft een momentum die voortstuwt, aangezien de informatie verenigd en direct is.
Het is niet van belang of de informatie behulpzaam of schadelijk is, het leven reageert zonder oordeel. Er is geen straf of beloning van het Leven. Er zijn louter regels en de consequentie van de wisselwerking binnenin de fysieke en subtiele rijken. Aan die Waarheid van onvoorwaardelijkheid wordt vaak voorbij gekeken, of wordt gevormd om een keuze (een oordeel) te rechtvaardigen.
Duidelijk Zijn betekent dat je niet onbewust reageert vanuit het verleden, de toekomst tegenwerkt, of het heden vermijdt. Als je dat doet, dan begrijpt iemand die Duidelijk is dat de krachtige intentie om te genezen en bekrachtigd te worden, alles dat nodig is op het passende tijdstip zal openbaren. Er is een opening voor de perfectie van alle ervaringen, zelfs in het onbekende. Er is een ingeworteld Vertrouwen in het Zelf en het Leven. Het is bekend dat Alles Goed is en vooruitgaat, want het leven creëert onvoorwaardelijk beweging en het stromen. Duidelijk Zijn staat dat stromen toe om voort op het pad te helpen en te informeren.
Hoe word ik duidelijk?
Pauzeer om een ademteug te nemen, herinner jezelf eraan dat Alles Goed en aan het veranderen is, want beweging is een constante in het Leven.
Pauzeer om een ademteug te nemen, herinner jezelf eraan dat Alles Goed en aan het verbeteren is, want Liefde is de verbindende draad van het Leven jou dwingend naar diens gratie.
Pauzeer om een ademteug te nemen, herinner jezelf eraan dat Alles Goed en creërend is, want je keuze in een richting dwingt het Leven om de toekomst te vormen in reactie op jouw intentie.  
Er zijn regels. Er zijn beperkingen. Er is tijd. Jouw Liefde overstijgt dit alles, want de regels van Liefde verblijven in het subtiele rijk, in afwachting van jouw besef om de toekomst te vormen.
Terwijl wij zitten om Duidelijk Zijn uit te stralen, houden wij een krachtige focus van een toekomst van Liefde vast, elk wezen toestaand om diens pad te kiezen. Wij ontspannen ons in ons liefdevolle hart, accepteren onze goddelijkheid als een waarheid welke creëert. Wij observeren onze gedachten, waarderen hun vindingrijke vernuft dat ons eraan herinnert om een richting binnenin ons soevereine domein te kiezen. Wij zijn sterk, liefdevol en gefocust; en overbruggen het onzichtbare in/naar het zichtbare terwijl wij Liefde naar de Aarde dwingen.
Straal het voort!
Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
Copyright: © 2005-2016 Jamye Price, www.CrystallineSoulHealing.com All Rights Reserved. You are free to share this work for non-commercial use in complete and unedited form with this copyright information displayed in its entirety.