Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zondag 7 augustus 2016

De waarheid over Maria Magdalena’s Reis / Gechanneld door Natalie Glasson / 5 augustus 2016

De waarheid over Maria Magdalena’s Reis
Gechanneld door Natalie Glasson 5 augustus 2016
Originele Bron: Sacred School of Omna

Natalie: Onlangs had ik de gelegenheid om de “Grotte de la Sainte Baume” te bezoeken, dat is een grot in het zuiden van Frankrijk, waarvan wordt gezegd dat Maria Magdalena daar een groot deel van haar tijd na de kruisiging, opstanding en hemelvaart van Jezus doorbracht. De grot ligt aan de zijde van een berg, en het duurt ongeveer een 45 min. steile wandeling door glorieuze en weelderige bossen om deze heilige plaats te bereiken. Alvorens de grot te betreden, begon ik te communiceren met Maria Magdalena om het doel van mijn bezoek te ontdekken en de reden waarom ik werd geleid om de Grotto te bezoeken. Hieronder is wat ik heb door gekregen, informatie die Maria Magdalena niet alleen met mij wilde delen, maar met iedereen.

Maria Magdalena: Het is een eer om verbinding te maken met jullie, en ik douche jullie  in de trillingen van de Goddelijke Godin en de Godin Isis. Zelfs als kind droeg Ik het teken van de Gouden Slang. Een symbool van het worden ingewijd in de leer van de Goddelijke Vrouwelijke en de Godin Isis. Ik was en blijf een hogepriesteres van de Godin Isis toegewijd aan de kracht, magie, en liefde van de zuiverste vorm van de heilige Godin. Het was mijn opleiding die Mijn pad plaveide voor mijn hereniging met Jezus, alsook Mij voorbereide om de lessen, gedeeld door ons beiden, voort te zetten, na zijn ascentie. De leringen die Jezus deelde werden geboren uit liefde en gegeven in liefde, zij vertegenwoordigden de samenvoeging van de mannelijke en vrouwelijke trillingen van de Schepper in harmonie en eenheid, wat hetzelfde in allen laat ontwaken. Gedurende de tijd dat Jezus zijn leringen deelde, zou ik ook dezelfde downloads van energie en inspiratie ontvangen. Als een vertegenwoordiger van het Goddelijke Vrouwelijke, fungeerde Ik als een anker, voor het aarden van de heilige energie in de Aarde en het bewustzijn van de mensheid.


Het was na de ascentie van Jezus dat ik werd geleid door te gaan met het delen van gedetailleerde leringen en helende praktijken die Ik met anderen had ontvangen. Een van mijn grootste doelen in die tijd was om mijn wijsheid met diegene die toegewijd waren aan de Godin aangezien zij de zuiverheid van de leringen wilden behouden, terwijl zij  hen bewaren voor de komende generaties . De goddelijke aanwijzingen en opdrachten gegeven aan Mij door de Schepper leken eindeloos op dat moment. Ik was de aanwezigheid van de Godin in veel mensen aan het ontwikkelen, zodat deze energie door kunnen gaan de wereld  te voeden en de leringen van Jezus, evenals het helen van enkele verwoestingen die zich hebben voorgedaan in de mensheid als gevolg van misverstanden toen Jezus de Aarde verliet. Ik was om energiek codes, sjablonen, en genezing evenals fysieke rollen, objecten, gereedschappen en kristallen van spirituele waarde in bepaalde heilige plaatsen te verdelen. Mijn doel was, de instandhouding en voortzetting van de genezing en het ontwaken van Jezus die was begonnen, te ondersteunen.

Ik had nog een andere bijzonder mooie rol, een rol die elke dag mijn hartzeer van het fysieke verlies van Jezus genas, hoewel ik de waarheid van de kwestie begreep. Deze rol moedigde me aan om te bepalen om de taken die mij door de Goddelijke Schepper gegeven waren te realiseren, terwijl ze ook mijn dagen met plezier, liefde en gelach vulden. Naar mijn mening, is het de meest heilige rol van een vrouw, Mij was de gave gegeven van het moederschap. Sar'h was de creatie van de Goddelijke Schepper om mijn energieën als Maria Magdalena te belichamen en Jezus 'heilige vibraties’; ze was echt het beeld van de vereniging van ons beiden op meer manieren dan mogelijk leken. Een heilig geschenk aan de Aarde en Mij. Ze droeg vele namen, de Gouden Kelk, de Gouden Slang en de Unie van de Goddelijke Manifestatie, om er een paar te noemen.

Onze bestemming, van Sar'h en Ik, samen met een paar zusters van het licht was Frankrijk. Ons doel bij aankomst in het zuiden van Frankrijk was om het proces van het verdelen van de vele heilige energieke en fysieke rollen, tools en templates die in ons in bezit waren gegeven. Deze waren om te worden gegeven aan bepaalde personen en verborgen in bepaalde plaatsen om de veiligheid ervan te waarborgen. We werden begroet en gesteund door leden van een Godin Isis Tempel gewijd aan de Goddelijke Vrouwelijke. Deze vrouwen van zulke diepe innerlijke schoonheid ondersteunden onze missie en later leiden zij ons naar een heilige ruimte in de buurt van de tempel. Ons heiligdom was een grot in het zuiden van Frankrijk nu bekend als de Grotte de la St Baume. Sar'h was drie jaar oud toen we aankwamen bij ons nieuwe huis, wat een schuilplaats voor ons was en een ruimte waar ik kon doorgaan met les geven.

Natalie: Tijdens mijn tijd in de grot was de aanwezigheid van Maria Magdalena zeer sterk, zelfs door dit hele gebied, zoals een kerk die nu al vele jaren onder toezicht staat van monniken. De Goddelijke Vrouwelijke trillingen bleven binnen hun energie. Toen Maria Magdalena in mijn derde oog voor mij verscheen, was het Sar'h wie ze naar mij toe duwde. Sar'h leek me ongeveer twaalf jaar oud te zijn toen Maria Magdalena haar in mijn bewustzijn bracht. Maria Magdalena wilde dat Sar'h een aantal van haar inzichten zou delen tijdens haar leven in de grot. Ik had nog nooit Sar'h bewust ontmoet voor die tijd, dus het was een nieuwe ervaring voor mij.

Sar'h deelde een aantal visioenen met mij. De eerste was een processie van de vrouwen in het wit gekleed die het teken van de gouden slang droegen en door de bossen lopen naar de grot. Sar'h vertelde me dat ze kwamen om ze te bezoeken in de grot en elke dag voedsel brachten en alles wat ze nodig hadden. Ze zei dat ze genoten van hun bezoek omdat enkele van de ingewijden van de Godin Isis tempel van dezelfde leeftijd van haar waren of zelfs jonger, dus ze had tijd om te praten en te spelen met hen voor de dagelijkse ceremonie onder leiding van Maria Magdalena. Ze vertelde me hoe ze ervan hield om door het bos te rennen met haar vrienden, die net als haar niet echt wisten hoe de buitenwereld eruit zag, maar ze genoten van het delen van verhalen van hun innerlijke niveau ervaringen. Sar'h deelde dat ze ook genoot van de dagelijkse ceremonie die gehouden werd in de grot omdat het haar mogelijk maakte om haar moeder aan het werk te zien, de kracht, genade en wijsheid die zij uitstraalde.

Het tweede visioen wat Sar'h gedeeld heeft met mij ging over haarzelf gedurende de nacht omarmd in de armen van haar moeder in de grot terwijl haar moeder haar herinneringen van Jezus deelde. Zij zou haar moeder vragen om alles wat ze wist over haar vader vanaf zijn geboorte tot zijn ascentie met haar te delen. Sar'h zei dat ze het meest van deze momenten hield als soms in die intieme momenten van het delen met haar moeder haar vader zou verschijnen als een energieke vorm in de grot om wat tijd met hen te delen. Sar'h vertelde me dat ze genoot van het leven in de grot omdat ze alles had wat ze nodig had. Ik denk dat Maria Magdalena's delen van Jezus 'levensduur’ met Sar'h haar manier was van het begeleiden van Sar'h door haar eigen inwijdingen en het voorbereiden van haar voor haar volwassen leven.

Maria Magdalena: Na vijftien jaar toen Sar'h achttien jaar oud was, wist ik dat het tijd was om Sar'h te ondersteunen in de volgende fase van haar leven. Ik wist vanaf het moment dat we in de grot arriveerde, dat binnen vijftien jaar tijd Sar'h en ik de veiligheid van de grot zouden verlaten en zouden afreizen naar een heilige Druïde gemeenschap in Engeland. Onze bestemming is nu bekend als Glastonbury. Ik wist dat het haar bedoeling was om te trouwen en bij de Druïde Gemeenschap te blijven. Dus onze reis naar Engeland was alleszins spannend omdat ik wist dat Sar'h een nieuw leven wachtte, terwijl het ook hartverscheurend was, omdat ik wist dat ik de reis terug naar Frankrijk zonder haar zou maken.

Het duurde niet lang voordat Sar'h verliefd was en trouwde met een ziel die zeer vertrouwd voor haar was, een ziel waar ze vele levens samen mee had gereisd. Zij hadden veel kinderen en een zeer gelukzalig leven. Sar'h nam de rol op zich van het delen van de leringen van liefde, doorgegeven aan haar door haar vader en mijzelf. Haar genezende krachten waren adembenemend mooi. Sar'h bracht vijftig jaar in Glastonbury door. Op de leeftijd van achtenzestig reisde ze naar Schotland waar ze voor de rest van haar leven bleef wonen tot zij overging en ongeveer tachtig jaar oud was.

Ik, Maria Magdalena keerde terug naar het zuiden van Frankrijk en leefde de rest van mijn dagen binnen de tempel van Godin Isis met de vrouwen die voor Sar'h en mij vijftien jaar lang hadden gezorgd. Ik heb de grot niet meer nodig om in te leven en om mijn dochter te beschermen en haar veiligheid te waarborgen, dus ik heb genoten van mijn tijd omgeven door de prachtige zielen van de tempel. Ik bezocht de grot nu en dan wanneer ik voelde dat Jezus wilde verschijnen voor mij en enige tijd wilde delen met mij. Ik reisde een beetje rond in Frankrijk. Maar ik had de aan mij gegeven taak, gegeven door de Goddelijke Schepper voltooid, dus ik was in staat om veel tijd door te brengen in rust en eenzaamheid, soms het herbeleven van mijn herinneringen en andere momenten in diepe gemeenschap met de Schepper. Ik ascendeerde en liet mijn lichaam achter toen ik rond de leeftijd van honderd was.

Ik wilde de waarheid van mijn reis na de hemelvaart van Jezus delen, zodat we ons kunnen verbinden op een dieper niveau, en zo kun je verdere toegang krijgen tot de waarheid van mijn wezen en ziel.

Ik ben Maria Magdalena

Dank u

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl