Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


maandag 29 augustus 2016

De Verlichten: De Versnelde Tijdlijn Werd Gekozen 25 Augustus 2016 / Andrew Martin


De Verlichten
De Versnelde Tijdlijn Werd Gekozen
25 Augustus 2016 / Andrew Martin
Andrew: Ik heb een boodschap gekregen van de TLO (The Lighted Ones / De Verlichten) gedurende de laatste paar dagen over een versnelde ascentie tijdlijn voor September. Het is vreemd, omdat gedurende de afgelopen paar weken, ik geprobeerd heb om in September te turen om te zien wat er energetisch gaande is, aldus ik mijn Energie Update video voor mijn YouTube kanaal kon voorbereiden. Ik houd van het doen van deze video’s voor jullie en dus toen ik niet de energieën van September kon zien, was ik een beetje verbouwereerd.
Een paar dagen geleden, toen ik de boodschap over de versnelling kreeg, was ik opgewonden en nieuwsgierig. Opgewonden over het idee van de versnelling en van eindelijk een onderwerp te hebben voor de September video en ook nieuwsgierig over wat dat precies betekende. De energieën begonnen een paar dagen geleden binnen te komen en zij zijn GIGANTISCH! De details kwamen langzaam binnen gedurende de afgelopen week.

Vanochtend, zat ik met mijn ochtend koffie, en checkte ik in om te zien wat er op de agenda stond. Ik bleef de info horen over September en was me aan het voorbereiden om mijn video op te nemen, hoewel September nog steeds een week weg is. Ik dacht dat het oké was dat ik een beetje vroeg kwam, aangezien zij sowieso non-stop gesproken hebben over de versnelling.
Gewoonlijk wanneer ik een video opneem, creëer ik een lijst van punten om mee te delen en speel het altijd klaar om een punt van verbinding te vinden van waar te beginnen. Deze keer, kwam het niet duidelijk door. Dus, besloot ik om te gaan zitten en naar Amar te schrijven en enige duidelijkheid te krijgen.
Voor diegenen van jullie die nieuw voor mijn werk zijn, De Verlichten zijn een multidimensionale raad van verscheidene honderd wezens en mijn Hogere Zelf, Amar spreekt voor hen. Ik noem hen mijn gidsen, maar zij zijn meer zoals een raad van adviseurs waar ik ook deel van uitmaak. Ongeveer iets zoals een Verenigde Naties, maar zonder de sinistere schaduw beïnvloeding. Het is een verbijsterende, “Beginnend”, “Interstellair” iets om te proberen en te begrijpen, dus in plaats van te proberen en een onderscheid te maken, noem ik hen gewoon Mijn Licht Team of Mijn/De Gidsen.
Hoe dan ook, ik ging zitten om enige intel van hen te krijgen, en het werd snel duidelijk dat dit een geschreven post zou gaan worden. Hoewel ik vandaag ECHT uitkeek naar het opnemen en bewerken van mijn eerste video op mijn nieuwe laptop!
In het begin, terug in 2012/2013 toen De Verlichten voor het eerst contact maakten, was de voornaamste manier van communiceren door het gechannelde schrijven. Dat ontwikkelde zich in/naar een korte periode dat ik bewuste channeling sessies en video’s deed nadat Amar zichzelf achter in 2014/vroeg in 2015 introduceerde; vergeef mij, de details van de gebeurtenissen zijn een beetje wazig door deze snelle uitbreiding. Welnu, het is zoals een live-stream verbinding met Amar sprekend voor De Verlichten en wanneer ik me verbindt om lezingen of video’s te doen is het in feite een gedachteversmelting en de vermenging van de informatie is naadloos. Er is geen onderscheid tussen wanneer ik spreek of wanneer Amar spreekt (in sessies of tijdens video’s) aangezien er geen afscheiding is. Ik deel deze achtergrond info omdat ik weet dat velen van jullie mij hebben leren kennen via mijn video’s, en dus hebben jullie misschien nooit een post van De Verlichten gelezen. Hoe dan ook, zonder verder commentaar van mij, hier is de laatste update aangaande wat er in het vat zit voor September!
*****
Amar: Jullie zijn momenteel in een corridor van voorbereiding. Het collectief heeft een versnelde tijdlijn gekozen en alles is verschoven/veranderd. Er zijn altijd heel veel waarschijnlijke tijdlijnen beschikbaar voor jullie in ieder moment. Er waren verscheidene potentiële tijdlijnen die in September beginnen die jullie doorheen de rest van het jaar zouden dragen. Het ging altijd een grote mijlpaal zijn in het ascentieproces, het was slechts een kwestie van hoe snel dit zich voor zou doen.
Het Leeuwenpoort Portaal van dit jaar was een testgrond, zogezegd. Diegenen van jullie die belast zijn met het in de gaten houden van de staat van de mensheid om te verzekeren dat dit proces zich in de meest mogelijke meedogende manier ontvouwt, waren wachtende om te zien hoe jullie planeet zou reageren op de energieën en op diens beurt het effect dat het zou hebben op Alles Dat Is. De huidige astrologische aspecten zijn ook in ondersteuning van snelle uitbreiding en groei. De twee tijdlijnen die het meest waarschijnlijk waren voor deze periode waren beide tijdlijnen van een voortgezette ascentie. Nochtans was er eentje die gelabeld kon worden als meer “middelmatig” en eentje die beschouwd werd meer “geavanceerd” en versneld te zijn.
Jullie zijn gereed en hebben gekozen voor de versnelde tijdlijn. Verrassend genoeg was dit niet de tijdlijn die de grootste waarschijnlijkheid had van naar voren te komen. Wij waren aangenaam verrast door hoe snel en hoe veerkrachtig jullie (als een collectief) in staat waren om deze energieën te integreren. Jullie mogen je afvragen wie precies het versnelde pad kozen? Dat deden jullie. Jullie keuzes gemaakt via jullie menselijke ervaring alsook de keuzes van jullie Hogere Zelven en Licht Teams maakten allemaal gezamenlijk de beslissing aangaande deze tijdlijn.
Diegenen van ons die achter de schermen van jullie ervaring werken zijn snel in beweging gekomen om zich voor te bereiden op de geavanceerde tijdlijn scenario’s die al bezig zijn zich te ontvouwen. Degenen die jullie als de “donkere hoeden” zouden achten, hebben hun macht en controle dramatisch zien afnemen, zeer tot hun ontsteltenis. Diegenen van jullie die belast zijn met het zijn van Wegwijzers en gidsen, die zijn wat wij zouden beschouwen te zijn de Eerste en Tweede Golf, hebben zich snel uitgebreid en verhuisden goed voorbij onze eerdere verwachtingen. De Derde Golf die in September op diens hoogtepunt arriveert, wordt al gevoeld en ontvangen door velen van jullie. Deze Derde Golf van energie is grotendeels de reden voor de versnelling. Het effect van deze golf zal enorm zijn en zal De Derde Golf ontwaken van diegenen op het gekozen pad van Ascentie.
Denk gedurende een moment na over een beeld van acteurs die zich gereedmaken om het podium op te gaan voor hun openingsavond optreden. Plotseling roept de regisseur de cast en crew bijeen en zegt dat er enige script herzieningen, modificaties zijn geweest aan de scenografie, en ook enige rolbezettingen. Hij zegt dat iedereen een uur heeft om de noodzakelijke veranderingen te maken, aangezien de openingsavond door zal gaan zoals gepland. Jullie kunnen je de wervelende activiteit die zich voor zou doen voorstellen! Dit is een passende analogie van wat er momenteel gebeurt.  
Wat betekent dit voor jullie praktische dagelijkse levens? Eerst betekent het dat September en de rest van het jaar zelfs een meer intense en snelle groei zal laten zien in alle gebieden. Het zal, zoals altijd relatief zijn aangaande waar je bent op ieder gegeven moment. Grote zorg wordt er consequent genomen om te verzekeren dat jullie nooit voorbij de grenzen geduwd worden van wat jullie aankunnen. Niettemin, neem in overweging dat het zal zijn zoals een atleet die plotseling besloten heeft om haar training naar iets meer te brengen voort op de lijnen van een hoge intensiteit workout. Zij zal binnen de acceptabele grenzen werken van waar zij tot toe in staat is, maar zij zal zichzelf in alle gebieden pushen en zal haar vaardigheden en bekwaamheden op de proef stellen. Zij zal nieuwe grenzen en niveaus van uithoudingsvermogen ontdekken door voorbij te gaan aan wat haar geest en lichaam dachten waar zij voorheen tot toe in staat was.
Ten tweede betekent het dat gedurende de volgende week zo ongeveer, velen van jullie verbindingen gewaar mogen worden met jullie gidsen, hogere zelven en lichtteams die anders of “zwak” zullen zijn. Jullie mogen ook fysieke verschuivingen en symptomen ervaren. Dit is geen oorzaak voor bezorgdheid en is tijdelijk. Zoek natuurlijk medische aandacht als je voelt dat het nodig is. De snelle verschuiving naar deze tijdlijn heeft alles versneld, inclusief frequentie opwaarderingen en energie downloads. Het is gelijkaardig aan wanneer je computer een software update nodig heeft en kortdurend offline moet gaan om opnieuw op te starten, de informatie downloaden en updaten en opnieuw opstarten. Dit zal voor jullie allemaal andere dingen betekenen, wat afhankelijk is waar je staat. Andrew wordt zichzelf al gewaar meer frequent dutjes te doen gedurende de dag, aangezien zijn slaap niet rustig is omdat hij ’s nachts behoorlijk actief is in de droomstaat. Zoals altijd, eer de behoeften van de emotionele, fysieke, energetische, mentale en spirituele zelven. Check frequent in op deze vijf niveaus van besef om te zien wat deze verschillende aspecten nodig zijn om gezond, in evenwicht en florerend te zijn. Wij hebben Andrew begeleid om iedere dag te beginnen met in te checken met deze niveaus van zelf om te zien wat er op de agenda staat voor elk van hen. Ook, het inchecken doorheen de dag wanneer het onjuist, of klem, of onzeker voelt van hoe door te gaan brengt onmiddellijke duidelijkheid naar de situatie. Als een resultaat van dit “opnieuw opstarten, aan de andere kant van Augustus, zullen velen van jullie snelle verschuivingen zien in jullie besef, jullie verbondenheid, jullie bekwaamheden en jullie ervaring van wat jullie gewaarworden/waarnemen. Het zal een zeer plotselinge, snelle, opwaardering zijn die velen van jullie zal verrassen.
Ten derde betekent het dat je mag zien dat plannen plotseling veranderen. Wat je eerder misschien gepland had om te doen de volgende maand, mag ofwel vroeger gebeuren, of het zal niet langer meer een levensvatbare optie zijn. Jullie mogen plotselinge verschuivingen gewaarworden in relaties, leefsituaties, banen, geografische locaties, enzovoorts die plotseling jullie aandacht en besef vereisen. Alles is altijd “gepland” vanuit jullie huidige energetische staat op ieder gegeven moment in de tijd. Wanneer een  grote sprong zich voordoet in jullie huidige tijd/ruimte positie, verschuift vervolgens alles dat eraan zat te komen ook snel. Dit betekent vaak dat wat eerder een hoog potentieel was voor manifestatie als een ervaring ongeldig en leeg wordt. De beste begeleiding die wij kunnen geven voor de volgende paar maanden is: “Go with the flow!” (Ga met het stromen mee.)
Ten laatste, zouden wij jullie willen adviseren om in meditatie te gaan, je te verbinden met jullie Hogere Zelven en jullie Lichtteams en te vragen dat iedere eerdere download of integratie die niet voltooid werd in deze tijd verwerkt wordt. De energiegolven die arriveerden op jullie planeet en voor jullie zelf, beginnend in September van vorig jaar, zijn sommige van de meest krachtige energieën geweest waar jullie ooit toegang tot verkregen hebben terwijl in de menselijke vorm. Vaak maken jullie Hogere Zelven en Lichtteams de beslissing om bepaalde datums af te weren om jullie tijd te geven om te rusten en te herstellen voor de volgende integratie. Wij wensen voor jullie om te begrijpen dat er zeer weinig tijd, of wat voor tijd dan ook, voor rust zal zijn tussen de energieën in die nu beginnen te arriveren, en dat zal doorgaan in/naar 2017. Dit is geen oorzaak voor alarm, dit is in feite tamelijk een opwindende ontwikkeling! Jullie allemaal overschreden wat voor eerdere projecties dan ook van wat jullie aankonden en zijn zeer goed in staat van hiermee om te gaan.
Het zou opgemerkt moeten worden dat heel veel zielen de planeet zullen verlaten in de maanden die komen gaan door hun eigen ervaring. Dit is altijd in lijn met hun zielkeuzes en de Goddelijke Wil. Niemand is ooit het onderwerp voor iets “dat hen overkomt” dat buiten hun soevereine keuze is. Heel veel zielen stemden ermee in om te komen, geïncarneerd te leven om ruimte vast te houden totdat de huidige tijdlijn begon te ontvouwen, hun energieën toestaand ter ondersteuning van het collectief te dienen. Andere zielen wisten dat zij een keuze zouden hebben aangaande tot of zij wel of niet zouden ascenderen in deze tijd, en behielden de optie om hun keuze te maken wanneer deze tijdlijn eenmaal arriveerde en dus hun keuzes nu maken. Niettemin, wisten anderen eenvoudig dat zij niet de reis van ascentie zouden maken in dit leven en kozen fysiek te vertrekken voorafgaand aan deze verschuiving. Al deze keuzes zijn in uitlijning met wat hun ziel besloten heeft voordat zij dit hoofdstuk begonnen van deze fysieke ervaring.
Boven al het andere, voed de angsten niet. De meerderheid van de mensen op de planeet in deze tijd zijn zich nog steeds niet opzettelijk bewust van wat er zich voordoet. Zij zien de chaos en ineenstorting om hen heen en gaan in/naar de angst. Zij zoeken nog steeds aansturing en begeleiding van de reguliere bronnen van informatie, gelovend dat het eerlijk/oprecht en in integriteit is. Zij klampen zich nog steeds vast aan de hoop dat de instituten die hen vertellen dat zij hun beste interesse ter harte nemen oprecht zijn in hun intenties. Wij vragen aan jullie om mededogen voor hen vast te houden. Wij herinneren jullie eraan dat in/naar oordeel te gaan over deze zielen en hen te labelen als misschien minder dan diegenen die ontwaakt zijn, niets goeds dient. Als je het basis concept niet begrepen hebt dat wij hier allemaal samen in zitten; dat het collectief een lichaam is waar wij ALLEMAAL deel van uitmaken, dan heb je een oproep om je basis leringen van acceptatie en Eenheid opnieuw te beoordelen.
Er is geen enkele ziel in de gehele Schepping die geen doel dient van te bewegen richting het grotere goede voor allen in hun huidige incarnatie. Jullie hebben geen echte manier van te weten wat een andere ziel gekozen heeft om te ervaren voor hun eigen groei en evolutie in dit moment. Jullie plaats is niet te oordelen of anderen uit te sluiten gebaseerd op de illusies van afgescheidenheid. Sta hen de ruimte toe om hun eigen ervaringen te hebben zoals jij wenst om ruimte toegestaan te worden voor je eigen. Zeker, je hoeft niet deel te nemen aan hun versie van werkelijkheid, maar denk eraan dat zij net zoals jij soeverein zijn.
Dit zal een opwindende finish zijn voor het jaar van 2016. Het bezit ongelooflijke ervaringen voor jullie allemaal.
In Liefde en Licht verlaten wij jullie.
Verheug je!
De Verlichten.
Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
Copyright © Andrew Martin. All Rights Reserved. You may copy and redistribute this material so long as you do not alter or edit it in any way, the content remains complete and you include this copyright notice link:http://www.thelightedones.com