Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zondag 7 augustus 2016

De Raad “Groener Gras” / 6 Augustus 2016 / Ron Head

De Raad
“Groener Gras”
6 Augustus 2016 / Ron Head

Velen van jullie gaan door een tijd van grote persoonlijke verandering heen, zowel inwendig als uitwendig. Dit is geen gemakkelijke tijd. Terwijl jullie steeds naderbij komen wat betreft de aandrijvende gebeurtenissen waar jullie in afwachting van zijn, voelen  jullie je alsof je geforceerd wordt om door een piepkleine opening te gaan en jullie niet weten wat er aan de andere kant is. Wij glimlachen, aangezien wij de gelijkheid aanduiden van dat naar wat jullie de geboorte noemen, en de analogie is inderdaad zeer treffend. In dit geval, hebben jullie allemaal deelgenomen aan het creëren van wat er voorbij dat punt is, en aangezien dat het geval is denken wij dat jullie inderdaad zullen vinden dat het gras groener zal zijn.
Sommigen van jullie worden uitgestrekt en bijna naar jullie breekpunten geslagen. Wij zijn ons ervan bewust. In feite is er geen manier dat wij ons er niet bewust van zouden kunnen zijn, maar dat is niet het onderwerp van vandaag.
Verscheidene mogelijkheden bestaan. Jullie mogen passend zijn voor elkeen of meer van hen. Jullie mogen de laatste van de dingen aan het opruimen zijn die jullie niet mee kunt brengen naar jullie nieuwe levens die jullie aan het creëren zijn. Jullie mogen een Zelf aan het smeden zijn die zo sterk is, dat wat er voor je ligt als een opluchting mag toeschijnen. Het zal nieuw zijn, niettemin mogen rozentuinen voor velen in de toekomst blijven. En jullie mogen eenvoudig één laatste les moeten leren. De meesten van jullie zullen te midden zijn van een mix van dit alles. Wij kunnen, desondanks, een belofte aanbieden.
Jullie staan op het punt iets van de zichtbare verandering te zien waar jullie naar gehunkerd hebben, naar gevraagd hebben, voor gebeden en voor gewerkt hebben, gedurende vele levensspannen en veel van dit leven. Alles dat aan jullie getoond wordt iedere dag in jullie media, zou ernaar neigen anderszins te laten zien, maar besef dat het doel van deze media is om jullie verward en onbewust te houden. Als jij iemand bent die innerlijk weten en gevoelens ervaart, hang een groter gewicht aan deze dan aan wat anders dan ook.
Je mag aan deze gevoelens en dat weten denken als zijnde onze stem en de stem van je eigen Hogere Zelf. Je mag dat aldus doen omdat je het volledig juist hebt. Hoe meer je erop vertrouwt, hoe groter diens kracht en accuraatheid zal worden. Je mag zelfs beginnen te ontdekken hoe heel veel van wat je “denkt” en “voelt” voortkomt vanuit een deel van jezelf waar jij je tot nu toe totaal onbewust van geweest bent.
Je mag beginnen ons te horen. Uiteindelijk mag je zelfs beginnen ons te zien. En velen zullen dit niet toestaan vanwege wat hen geleerd werd over dergelijke dingen. Maar laat ons jou verzekeren dat wanneer dat gebeurt, je niet “gek aan het worden” bent. Het zal eenvoudig verschuldigd zijn aan de uitbreiding van je besef voorbij wat je eerder in dit leven gekend hebt. En hoe zal je het weten?
Zonder uitzondering, zal het hogere deel van jezelf, zullen je gidsen en je leraren voor jou aanvoelen alsof je omwikkeld wordt in een Liefde die alles dat je gekend hebt overstijgt. Dat is, zo je wilt, onze handtekening. Wij trachten altijd om onze boodschappen met deze Liefde te coderen, en als je deze gevolgd hebt voor zolang als de meesten van jullie dat gedaan hebben, heb je dit zeer waarschijnlijk eerder gevoeld. Wanneer je het voelt, zal je weten dat wij aanwezig zijn. In feite zijn wij nooit afwezig, maar je zult de beste indicator hebben als jij je bewustzijn gefocust hebt op onze frequentie. Wij gebruiken deze woorden behoorlijk vaak - besef, bewustzijn, frequentie. Wij doen dat omdat zij de werkelijke fundering zijn van al het bestaan. Zij zijn dat waar jullie - en wij - van gemaakt zijn. En dat, dierbare vrienden, is een goede indicator van waar jullie zijn in jullie vooruitgang.
Dus kunnen wij jullie beloven dat jullie op het punt staan om verandering te zien dat jullie zal laten zien hoezeer al deze laatste jaren, maanden en weken de moeite waard geweest zijn.
Liefde en zegeningen naar een ieder van jullie nu. Goedendag.
Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
Copyright © Ronald Head. All Rights Reserved. You may copy and redistribute this material so long as you do not alter it in any way, the content remains complete, and you include this copyright notice link:http://oraclesandhealers.wordpress.com/