Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


vrijdag 12 augustus 2016

De Nieuwe Energieën Navigeren / 10 Augustus 2016 / Jenny Schiltz

De Nieuwe Energieën Navigeren
10 Augustus 2016 / Jenny Schiltz
Wow! Dat is het enige woord dat ogenblikkelijk naar de gedachten komt wanneer ik denk aan de energie die naar de Aarde gekomen is terwijl wij afstevenen op het verduisteringsseizoen. Deze energiestroom verlangt van ons om zoveel evenwicht als mogelijk is te handhaven terwijl we ons openstellen voor het nieuwe. Op veel manieren voelt het aan alsof het gebied onstabiel wordt vanwege het voortdurend veranderen van de energieën, en het is toewijding om gecentreerd te blijven dat het weer vastzet.
Diepe Integratie vindt binnenin het lichaam plaats:
Fysiek zijn we overal. Sommigen worden gewaar dat zij extra slaap nodig zijn, aangezien het de manier van het lichaam is om de energieën te integreren. Voor mij, ik ontdek dat de slaap niet zo gemakkelijk komt als dat het normaal doet. Er is een onderstroming van opwinding in mijn lichaam dat zeer gelijkaardig voelt aan hoe ik me voel tijdens een volle maan. De bonus voor de slapeloosheid zijn de heldere dromen en ideeën die naar binnen stromen. De grootste klacht die ik hoor en ervaren heb zijn de hoofdpijnen. De schedel voelt aan alsof het samengedrukt wordt. Voor sommigen is dit slopend en voor anderen is het een achtergrond pijn. Kinderen en huisdieren zijn niet immuun aangaande wat er aan het plaatsvinden is, dus mag je hen gewaarworden extra aanhankelijk en humeurig te zijn. Mijn jongste werd midden in de nacht wakker met een vreselijke hoofdpijn en hield slechts haar hoofd vast en vertelde me hoe erg pijn het deed. Ze voelde ook warm aan, maar in de ochtend was ze weer helemaal in orde. De visie is momenteel echt interessant. Dit is een direct resultaat van de Lichtcodes die de hersenen veranderen. Sommigen mogen een wazig zicht ervaren of zelfs dat de ogen ‘springen’ wanneer je probeert te lezen.
Begrijpen wat er Emotioneel binnenin naar boven komt:
Emotioneel ervaren velen wat aanvoelt zoals een levensoverzicht. Dingen komen  naar boven in onze herinneringen en zelfs in het fysieke, zodat we ons met het verleden kunnen verzoenen en loslaten. Het voelt heel erg aan alsof we allemaal de keuze maken van, “Wil ik doorgaan zoals ik altijd heb gedaan of wil ik loslaten en in/naar het nieuwe lopen?” Sommigen worden zelfs gewaar dat mensen uit hun verleden weer contact met hen opnemen of dat andere personen die dezelfde type van energie vasthouden als een persoon in het verleden naar voren gekomen is. Bijvoorbeeld, mag je iemand tegenkomen die de energie heeft van een vroegere romantische partner, zodat je kunt beslissen of je deze energie voorwaarts wilt laten gaan in je leven. Wanneer je het op deze manier bekijkt, wordt het patroon dat wij vasthouden duidelijker en staat het ons toe om te zien hoeveel wij in dit proces veranderd zijn.
Wat ik ook zie is de herleving van onze rommel. Dingen die we dachten onder controle te hebben. Dingen waarvan we dachten dat we die veranderd hadden of die we overwonnen hadden. Het is in deze momenten, wanneer we voelen dat we van het pad afgevallen zijn we onszelf er niet van langs geven, maar moeten zien dat het weer tevoorschijn komt om ons delen te laten zien die nog steeds opruiming nodig zijn. Wanneer je dezelfde kwestie vanuit een dieper inzicht van begrip en vergiffenis van zelf en anderen kunt zien, dan weet je dat het eenvoudig is dat je een laag opgeruimd hebt en dat je nu dieper gaat. Wij kunnen vreselijk hard tegen onszelf zijn en het is deze zelf-minachting dat het proces vertraagt, niet het feit dat een kwestie weer naar boven gekomen is.
Een deel van dit proces is het bezitten van onze rommel en er bewust van te worden van waar het ons leven beïnvloedde. Het is bezig werkelijk volledig verantwoordelijk te worden voor alle aspecten, de goede, slechte en lelijke. Het is vanuit deze plaats van besef dat mensen kunnen veranderen. Doch, zo velen van ons worden bewust, beginnen te veranderen en omdat de resultaten niet ogenblikkelijk zijn denken we dat we gefaald hebben. Wanneer een patroon deel uitgemaakt heeft van ons leven gedurende een lange tijd, is de energiestroom die dat patroon bevestigd zeer sterk, het zal veel nemen om het te veranderen. Bijvoorbeeld, laat ons zeggen dat iemand een gewoonte heeft van geen verantwoordelijkheid te nemen en anderen de schuld te geven. De rivier van energie die dit ondersteund is lang, breed en diep. Wanneer zij beslissen om verantwoordelijkheid te nemen, verlegt het de energie van de rivier in/naar een stroom. Energetisch echter is die hoofdrivier nog steeds sterk en stromend, hoewel iets ervan afgezet was. Het zal van een persoon nemen om consequent de rivier van het beschuldigen van anderen te verleggen in/naar de stroom van verantwoordelijkheid voordat het originele stromen voldoende verzwakt is om niet meer de dominante energie te zijn. Het neemt een sterk iemand om zichzelf echt te veranderen, dus wanneer je uitglijders hebt, ben meedogend en ben je eigen cheerleader om te verzekeren dat je doorgaat energie in de stroom te plaatsen die je wilt.
De stroom van energieën begrijpen:
Een paar mensen hebben contact met  mij gezocht, die voelden dat zij de Leeuwenpoort energieën misgelopen hebben, vanwege een uitglijden in/naar oude patronen of omdat zij eenvoudigweg helemaal niets voelden. Ik wil dat iedereen begrijpt dat dit geen deal in één klap is. Alle energieën die naar de Aarde komt tijdens deze ongelooflijke portaalopeningen blijven op de Aarde. Het gaat niet simpel weg wanneer de gebeurtenis eenmaal voorbij is. In December 2012 begon ik nog maar net met mijn begrip over dit proces en werd aan mij verteld dat ik wakker moest blijven en op precies 12:12 op 12 December 2012 moest mediteren om de energieën te ontvangen. Wel, ik probeerde het maar kon niet wakker blijven. Ik werd diep geschokt wakker denkende dat ik iets gemist had, dat ik achtergelaten was. Waar ik nu tot toe gekomen ben te beseffen, is dat de codes op Aarde die mijn ontwaking triggerden dezelfde codes zijn die de mensen nu triggeren. Wanneer het de persoon diens tijd is, wordt er een knop omgedraaid en het proces begint.
Denk aan iedere nieuwe energieportaal en dat deze straalt als een nieuwe beschikbare cursus op het college. Niet iedereen zal gereed zijn voor de hogere klas op het moment dat het geïntroduceerd wordt. Er mogen voorwaarden zijn die eerst genomen moeten worden. Niettemin, wanneer alle voorwaarden genomen zijn, is de entree in/naar het volgende niveau wijd open. Wat verbazingwekkend is, is dat er geen tijdslimiet is aangaande wanneer de cursussen genomen moeten worden. Sommige zullen integreren en losgelaten worden met de snelheid van het weerlicht en anderen zullen langer duren. Er is geen goed of fout, vertrouw simpel dat alles in perfecte orde gebeurt.
Eén ding dat vermeden moet worden op deze reis is het instellen van strikte harde regels voor jezelf. Sta jezelf toe te morfen en alle andere delen te ervaren. Mediteren is een geweldig voorbeeld. Raad ik het aan, ja, maar alleen als het jou vreugde brengt. Je zou kunnen gaan kajakken, op het strand lopen, gaan autorijden enzovoorts en dezelfde verheldering van het hoofd en het centreren in je wezen bereiken. Wanneer wat we doen een andere verplichting in het leven wordt, zijn we het doel verloren. Het doel van alle spirituele uitoefeningen is om jou naar jezelf te brengen en dat je in je kern vreugdevol bent en met Liefde voor zelf en anderen gevuld. Als wat jou gewoonlijk vreugde bracht, dat niet langer meer doet, verander het dan. Vind nieuwe manieren om jezelf in/naar evenwicht te brengen.   
De Oproep om van Dienstverlening aan anderen te zijn:
Velen voelen de oproep om van dienstverlening te zijn. Het is een sterke invloed, doch eentje die naar verwarring kan leiden. Ik wordt gewaar dat sommigen de oproep voelen en dat het zo sterk is, dat zij alles in hun leven veranderen maar dan als verlamd worden over hoeveel dingen er in hun leven veranderd zijn en angst neemt het over wanneer zij alles bij elkaar optellen. Niets stopt de stroom van overvloed meer dan angst. Wat ik graag zou willen dat jullie allemaal begrijpen is, dat velen van jullie precies nodig zijn waar jullie op dit moment zijn. Wanneer je daar niet langer meer nodig bent, zal het aanvoelen alsof je geen andere keuze hebt dan verder te gaan. De oproep om van dienstverlening aan anderen te zijn is een belangrijke oproep en velen proberen het te passen in dit spirituele kader. Dat, tenzij zij de één of andere soort van genezingsgebied binnengaan, dat zij geen dienst verlenen. Wat er echter nodig is in dit moment voor ieder persoon, is om diens waarde en bijdrage te her/erkennen in wat voor vorm het ook maar verschijnt. Wat er nodig is zijn troepen op de grond.
Denk aan een persoon/of personen in je leven die een enorme grote impact maakte(n). Waren zij spiritueel? Of voorzagen zij je eenvoudig met iets dat je nodig had. Eén van de mensen die in mijn leven een gigantische impact had wat mijn buurvrouw toen ik een kind was. Ik aanbad haar, noemde haar zelfs Oma. Mijn leven thuis was gevuld met onrust, misbruik en alcoholisme. Wanneer mijn ziel een terugtrekken nodig had, stak ik de straat over en klopte op haar deur. Ze begroette me altijd met een glimlach en een luisterend oor. Zij stelde me gerust door daar alleen maar te zijn. Was zij in dienstverlening? Absoluut. Gedurende mijn bedrijfswerk carrière  waren er mensen die geholpen hebben mij te gidsen en voor mij wegen van gedachten openden. Zij waren mensen die mij voor wie en wat is was zagen en een diepe liefde voor iedereen vasthielden. Nochtans waren hun werktitels, manager, schadeclaim verwerker, gezondheidsleer onderwijzer, postkamer klerk. Zij brachten de geest van onvoorwaardelijke Liefde en goedgunstigheid in/naar hun positie en naar mij. Zij waren de troepen op de grond. Wij hebben meer daarvan nodig. Om van dienstverlening te zijn betekent dat je de mensen ziet en hen waardeert voor de schitterende, stralende zielen die zij zijn. Je titel en hoe je je inkomen verdient doen er werkelijk niet toe, totdat jij je oproep om te dienen in/naar dat brengt wat je iedere dag doet. Dan zal je zien dat je beroep slechts een weg is om meer mensen met liefdevolle, open energie te bereiken.
Ik hoop dat deze post jullie in goede doen vindt en dat het integratieproces voor jullie soepel gaat. Als het dat niet doet en jij je tegen de wind ingegooid voelt, is het nu de perfecte tijd om jezelf enige Liefde te geven. Dank je wel aan allen die dit werk delen en ondersteunen.
Jenny ♥♥♥
***********
Stijging Liefdesenergie 11-08-2016Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
©2016 - Jenny Schiltz - Channeling the Masters - https://channelingthemasters.wordpress.com/
 If you repost, please maintain the integrity of this information by reprinting it exactly as you find it here, and including all the links above and the link to this original post. Thank you.
**As with all information we receive regarding the ascension process, discernment is necessary. If you read or hear something and it does not resonate, simply let it go and find what makes your soul say YES! **