Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


vrijdag 5 augustus 2016

De Galactisch Raad van Licht Verder dan voorbij Beperkingen gaan 3 augustus 2016 / by Jenny Schiltz

De Galactisch Raad van Licht
Verder dan voorbij Beperkingen gaan
3 augustus 2016 / by Jenny Schiltz

Wij zijn de Galactische Raad van Licht:

 Er is veel opwinding in de lucht terwijl de energieën in de Aarde stomen om de lucht van nieuwe mogelijkheden te brengen. Het zijn die mogelijkheden waarover we vandaag graag willen praten met jullie. De Lion’s Gate (De LeeuwenPoort) is heel krachtig en kan jullie helpen bij het openen van alles dat jullie zijn. Daar velen misschien beleven om te matigen voor de extreme stoffelijke symptomen door de Licht frequentie die nu op jullie planeet is, weet dat op zijn tijd je lichaam er zich niet alleen aan aanpast maar dat het erdoor zal gedijen. Opdat dit het geval zal zijn, moeten jullie kijken naar de beperkingen en de geloofsstructuur die jullie jezelf hebben opgelegd.

Dus velen van jullie worstelen om jezelf uit die zelf-opgelegde beperkingen te halen. Het is de natuur/aard op Aarde geweest dat geloof en beperkingen op je werden gelegd op het moment dat je werd geïncarneerd. Dat zette je in categorieën die gebaseerd zijn op jullie geografische, stoffelijke attributen, je godsdienst, economie en cultuur. Terwijl jullie door dit buitengewone proces gaan ontdekken jullie dat je deze beperkingen een voor een moet ontwarren, door ze te mijden omdat ze niet de waarheid betekenen van jullie aard, de waarheid van je ziel. Velen van jullie zijn in staat om dat weg te gooien welke schaamteloos je zin van goed en fout beledigen, en je zin van eerlijkheid, maar er zijn zoveel andere die je gewoon net hebt geaccepteerd. Sommigen op de reis om de parameters te ontwarren, kunnen nieuwe regels en beperkingen hebben toegevoegd, maar die worden niet herkend als zodanig omdat ze zo heel erg verschillen.

We vragen ieder van jullie: In welke doos heb jij jezelf gestopt? Als je die woorden leest kunnen velen tegen zichzelf gezegd hebben – ik zette mezelf niet in een doos, ik werd er in gezet. In dat geval vragen we jullie: Waarom blijf je daar in? De energieën die nu binnen komen en tot aan het eind van september je helpen om te dromen, te scheppen, verder dan je beperkingen te gaan. Ze zijn ook ontworpen om je de kracht van het zelf te geven, zodat je stappen kunt zetten om het comfort van de beperkingen die je hebt geschapen, achter je te laten. Er zit comfort in wat je weet, in de grenzen die je voor jezelf hebt neergezet, maar er is maar weinig groei. Om volledig de grootsheid van je ziel te begrijpen, moet je begrijpen dat je onbeperkt bent, oneindig en totaal in staat om alles om je heen te veranderen. Als iemand begint om de dingen te laten vallen die bindend zijn, kan er onzekerheid zijn en vrees die binnenkomen, we vragen je om gewoon je hart te volgen. Je opent je hart, en bevrijd van angst zal het je niet op een dwaalspoor brengen.

Dus worden velen gevangen in het lineaire denken van jullie wereld en door dat te doen creëren ze de doos waarvan ze zo wanhopig vrij willen worden. Denk aan iemand die een dokter wil worden. Vaak zullen ze kijken naar hoe lang het eind resultaat nog zal duren, naar de hoeveelheid tijd en geld en dan stoppen ze zichzelf voordat ze beginnen. In plaats van te begrijpen dat door met een eenvoudige bedoeling en actie een stap per keer te zetten ze de hele weg zullen worden geleid. Te veel mensen laten angst hen stoppen iets te doen. Te leven en te zijn zoals ze echt willen. Die vrees is de sterkste die je afhoudt van het begrijpen van je echte waarde, je ware vermogens.

Nu is het de tijd dat alles wat je gelooft en wat je begrijpt zal worden uitgedaagd. Laat dit zo zijn. We waarschuwen tegen het zien van dingen vanuit maar één perspectief terwijl je kunt vinden dat die niet compleet is of onjuist. In plaats hiervan laat je je van alle kanten wat bekijken. Dit is multidimensionaal begrijpen en terwijl je groeit en je diepte toeneemt, zo kun je dat bij alles doen waarmee je een zaak kunt bekijken. Daar het gemakkelijker is om te zien hoe dit betrekking heeft op het collectief, kun je jezelf deze vrijheid ook toestaan? Kun je jezelf zien van vele zijden? Ben je in staat om de ware aard van je wezen te zien? Dat je ALLES bent en dat je alles kunt beleven en dat dit verkrijgbaar is door bedoeling en actie. Er zijn geen beperkingen, dit moeten jullie begrijpen.

Zo velen van jullie wachten op die golven van energie om degene te zijn die Ascentie schept in je leven. Deze golven van licht helpen je te herinneren dat je al een Opgestegen wezen bent, die de rol speelt van iemand die gewoon hun ware aard vergat. Op elk moment kun je alles loslaten wat je gelooft, alles dat je geleerd is en omhels je alles dat je bent.

Wij zijn de Galactische Raad van Licht en we houden jullie in de hoogste achting vast.

 Gesprek met de Raad van Licht:

Ik: Het licht dat binnen komt heeft echt mensen een stoffelijke lus gestuurd. Auro-immuun’s schieten omhoog en mensen worden de hele tijd gediagnostiseerd met nieuwe. Wat is er aan het gebeuren?

De Raad: Auto-immuun’s zijn een teken dat het lichaam geen juiste communicatie heeft met de ziel. Tijdens het uit de war halen van beperkingen gaat iemand begrijpen dat ze niet hun lichaam zijn. Dit betekent dat ze zich niet zouden moeten identificeren met de beperkingen van het lichaam, hun geslacht, hun gezondheid, hun voorkomen, het gaat om het begrijpen dat je lichaam gewoon een deel is van wie je bent.

Maar je lichaam is je voertuig, het is hoe je zult opstijgen terwijl je nog belichaamd bent. Het is heel belangrijk om je intens met je lichaam te verbinden, net zo diep als je dat met je ziel doet. Al deze delen van je moeten inéén samensmelten. Je lichaam houdt pijn vast als er een functioneer stoornis is, waar er een dissonantie is tussen wie je denkt dat je bent en wie je echt bent. Auto-immuun’s zijn het antwoord van het lichaam op de binnenkomende lichtcodes als er geen communicatie is met de ziel. Het is belangrijk om jezelf te zien als een met het lichaam omdat het je voertuig is. Je lichaam heeft bewustzijn en is in staat om informatie te sturen en te ontvangen. Open die paden en je zult ontdekken dat veel van de angst, die ziekte veroorzaakt, vertrekt.

(Ze lieten me iemand zien in een donkere kamer met heel weinig binnen komende communicatie. De lichtstralen die binnen komen, veranderden het DNA, scheppen een meer kristallijnen structuur en die werden door de persoon in de kamer gezien als een aanval. Ze begrepen ‘t niet en ze voelden zich hulpeloos om het te stoppen – Zo voelt het als het lichaam voelt als het niet in volle communicatie is met de ziel, met jou. Het heeft zin dat als resultaat het lichaam dan schijnt zichzelf aan te vallen, wat de basis is van auto-immuun. Het probeert ons te vertellen hoe het voelt. Het is belangrijk dat we het lichaam vragen wat het nodig heeft en om dat te eren, en het maakt niet uit hoe gek dit schijnt te zijn. Als je lichaam een priklimonade wil en je hebt er in 2 jaren niet meer een gehad, dan geef het. Er kan iets in die prik zitten dat je nodig hebt.)
Ik: Het voelt alsof mensen op een kruispunt staan, dat de energie sneller wordt en het gat tussen hen die werken aan het zelf en zij die niet in staat zijn om verder te gaan, groeit. Kun je dat uitleggen?

De Raad: Als grote golven van energie binnen komen met gerichte informatie worden mensen gevraagd om te kiezen. Begrijp dat het leven op Aarde een ervaring is en sommigen willen een specifiek aspect langer beleven. Dat betekent niet dat iemand wordt achtergelaten als ze gekozen hebben om niet Op te Stijgen. Het kan betekenen dat een ziel slachtofferschap wil onderzoeken, of krachtenloosheid of een ander soort emoties voordat ze zichzelf naar voren willen stuwen. Het gat dat je voelt zit in je. Het gat tussen wie je was en wie je merkt te zijn is groter geworden. Dit zal doorgaan totdat wie je was niet langer meer in beeld is.

Ik: Ik moet vragen omdat dit zoveel in de gedachten zit van de mensen in mijn land. De presidentiële race heeft opgeblazen dat mensen zich tegen elkaar keren. Ik zie degenen die spiritueel zijn anderen aanvallen om de verschillende meningen, niet om zo te stemmen maar door in vrees verloren te raken. Het is best een valkuil.

De Raad: Het is geen valkuil, maar heel nuttig om ieder mens te laten zien waaraan ze nog bij zichzelf moeten werken. Er is geen verschil tussen een kandidaat die mensen oordeelt en de persoon die de kandidaat oordeelt. Men heeft juist een grotere personificatie van wat er van binnen gebeurt. We begrijpen dat er zoveel hoop op iemand is gezet, maar toch deze actie neemt de persoonlijke kracht weg. Ondanks wie in de zetel van macht zit, niemand heeft meer macht of trekt hen in je eigen persoonlijke hologram aan. Ieder van jullie kan scheppen met jezelf de idealen die je wilt belichaamd zien in een leider. In feite is dit de enige manier. Je moet de leider worden, de schepper in je eigen leven. Bezie deze ervaring van alle kanten, zelfs van die van ons en zie hoe dit je bevrijdt van oordeel en zorgen.

Ik: Dank u.

 Ik hoop dat mijn vragen geholpen hebben en dat dit blog jullie in goede staat vindt. Ik waardeer het echt dat iedereen dit blog deelt, dat betekent de wereld. Ik stuur jullie alle liefde en vreugde waar we mee kunnen omgaan. Mogen jullie allen worden gezegend. <3 <3 <3

Jenny
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
To book a Spirit Guide reading or Ascension Guidance session with Jenny Schiltz, please go to jschiltz.appointy.com   

For information on Ascension Guidance group or single sessions, follow this link.  Ascension Guidance Sessions

Join the Facebook page to keep up to date on the energies Channeling the Masters


Copyright 2016, Jenny Schiltz

If you repost, please maintain the integrity of this information by reprinting it exactly as you find it here, and including all the links above and the link to this original post. Thank you.

**As with all information we receive regarding the ascension process, discernment is necessary. If you read or hear something and it does not resonate, simply let it go and find what makes your soul say YES! **