Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


vrijdag 26 augustus 2016

Dagtekst van Vrijdag 26 Augustus 2016 door Omraam Mikhael Aivanhov

Dagtekst van Vrijdag 26 Augustus 2016 door Omraam Mikhael Aivanhov
Deugden - paspoorten voor de goddelijke wereld

"Er zijn op aarde plaatsen, gebieden waar je slechts op vertoon van een doorgangsbewijs, een paspoort of een visum kunt binnenkomen. Weet dat dit nog meer geldt voor de goddelijke wereld. Het volstaat niet dat je beslist om je voor de poorten van de Hemel aan te dienen opdat ze voor jou zouden opengaan. Er zullen entiteiten zijn die je zeggen: ‘Wacht, we moeten eerst zien wie je bent en of we je kunnen binnenlaten.’

En waarop baseren die entiteiten hun uitspraak? Op je deugden. Telkens als je overeenkomstig de goddelijke deugden gehandeld hebt, zullen ze hun stempel op je drukken, laat elk van hen een spoor, een afdruk op je achter, en dat is jouw paspoort. Wanneer je voorzien van dit paspoort aan de grenzen van de goddelijke wereld verschijnt, treedt een soort mechanisme in werking en kom je binnen. Je zult misschien nog niet worden toegelaten in het Heilige der Heiligen, maar je komt binnen. "