Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


maandag 8 augustus 2016

Dagtekst van Maandag 8 Augustus 2016 door Omraam Mikhael Aivanhov

Dagtekst van Maandag 8 Augustus 2016 door Omraam Mikhael Aivanhov
Naaktheid - brengt het fysieke lichaam in verbinding met de hele natuur

"Je kunt het niet zien, maar ons fysieke lichaam is uitgerust met etherische antennes, en dankzij deze antennes staat het in verbinding met de hele natuur: het stuurt golven uit en ontvangt ze. Sinds de vroegste oudheid is bekend dat een naakt lichaam voorzien is van magische krachten, die het verliest als het gekleed is. Zo ontvangen mannen en vrouwen, die zich naakt aan de invloeden van de aarde, de lucht, het water en de zon blootstellen, energiestromen die zij kunnen aanwenden voor hun spirituele arbeid.

Je moet echter ook weten dat deze antennes, waarmee het fysieke lichaam is uitgerust, zonder onderscheid zowel goede als slechte stromingen aantrekken. Wees daarom waakzaam als je je in de zomer naakt of bijna naakt, op het strand bevindt. Deze zonnebaden zullen voor jou alleen heilzaam zijn als je weet hoe je je kunt afsluiten voor alle negatieve, duistere stromen, en je je alleen openstelt voor lichtende en goddelijke stromen. En ook hier kun je, door met de gedachte te werken, jezelf beschermen."