Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


donderdag 11 augustus 2016

Dagtekst van Donderdag 11 Augustus 2016 door Omraam Mikhael Aivanhov

Dagtekst van Donderdag 11 Augustus 2016 door Omraam Mikhael Aivanhov
Onze woorden - ontvangen hun kracht van de materie van onze aura

"Je zou willen dat je woorden doordringen tot in de ziel van de mensen en hen meeslepen op de weg van het goede. Welnu, weet dat zij dan doordrongen moeten zijn van de lichtende materie van je aura. Zolang je duistere vlekken toelaat in je aura, zul je niet overtuigend zijn.

Men ontmoet vaak mensen die verbaasd zijn dat ze er niet in slagen om de anderen te overtuigen van de noodzaak goed, edelmoedig, eerlijk, rechtvaardig en zuiver te zijn… Zij beschikken over alle argumenten, zij drukken zich goed uit, waarom luistert men dan niet naar hen? Omdat zij diep vanbinnen niet voelen wat zij vertellen, hun woorden klinken hol, want zij zijn niet vervuld van de subtiele materie van de aura die de kwintessens is van wat ieder wezen beleeft en ervaart in het diepste van zichzelf. Wie overtuigend, geloofwaardig wil zijn, moet zijn leven en zijn woorden in overeenstemming brengen, want woorden halen hun kracht uit het leven."