Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


woensdag 10 augustus 2016

Boodschap van Aartsengel Gabriel en de 7 Aartsengelen Inspiratie voor hart en ziel / 10 augustus 2016


Boodschap van Aartsengel Gabriel en de 7 Aartsengelen
Inspiratie voor hart en ziel
10 augustus 2016

Lieve engelen vriend, 

Moge de eeuwige glorie van de Ascension Vlam nu als een onverwacht wonder uit het niets voor je innerlijke oog verschijnen. De kristalheldere witte vlammen met een parelmoerachtige gloed omcirkelen nu met hun vurige dans je wezen. Ze komen steeds dichter bij je maar raken je net niet aan, want daar zijn je cellen nog niet helemaal klaar voor. 

De allesdoordringende en zuiverende adem van het witte vuur is voelbaar op je huid en je gezicht wordt er zelfs een beetje warm van. Een heerlijke bloemen geur van bloeiende witte lelies wordt overal rond je heen verspreid. Adem diep in, mijn kind, de hemelse geur van de Ascension. Er is niets mooier en krachtiger in deze wereld dan de zuiverende reiniging van de Moedersvlam. 

Moge je basis chakra, je onderrug, je voeten en je gehele lijf een diepgaande reiniging ondergaan. Moge de Goddelijke vibratie van de Ascension straal uit mijn hart nu met al je zeven chakra’s, je organen en je cellen in een harmonische resonantie komen.

Zuiverheid en nederigheid zijn de gouden sleutels tot mijn hart en tot de kosmische poorten naar je Ascension. Kom tot jezelf, lieve kind van het Licht. Vergeet je haast. Laat je gedachten en emoties nu tot in het diepste punt van de stilte zakken. Daar, in de innerlijke stilte van de kern van je wezen, ontdek je weer de Goddelijke reden van je bestaan en ontvang je opnieuw de Goddelijke roeping voor je Ascension.

Jouw Ascension, lieve kind van God, is geen verre gedachte, geen rare droom en geen wazige echo uit het hiernamaals.  Het is de ULTIEME GODDELIJKE REALITEIT, de Gouden kans voor je ziel na afloop van dit leven.
 
Geliefd kind van God, samen met mijn broeders, de Aartsengelen van de 7 kosmische stralen, ben ik juist vandaag naar je toegestuurd door mijn Vader en Moeder in de hemel. Het is geen toeval dat mijn boodschap juist nu in je postvak is belandt en dat jij juist nu kiest om mijn boodschap te gaan lezen. TIMING, mijn kind, perfecte Goddelijke Timing  die op de loop van de grote kosmische cycli van de evolutie van je ziel gebaseerd is bepaalt het moment van de release, het vrijkomen van de Goddelijke Kennis en informatie. 

Het is tijd voor je om in aanraking te komen met het grootste Mysterie van het Leven. Het is tijd om je geest vrij te maken van alle menselijke onzin, haast, lethargie en zorgen. Want het Universele Mysterie van de Ascension wordt dit jaar, deze maand, deze week (als jij er voor kiest) aan je onthuld. 

De Kosmische Hiërarchie van het Licht heeft een plan van de release van de mystieke kennis over de Ascension samengesteld. Dit plan was al jaren hier op aarde in werking gezet en velen hebben al van de versnelling op hun Pad van de Ascension genoten. 

Wij, de 7 Aartsengelen, raken nu de kruin chakra en de basis chakra van iedere ziel aan, die door de Grote Karmische Raad van deze planeet gekozen is om de kennis en energetische activatie van de Ascension spiralen in te halen. Voel je nu een energetische “prik”, een aanraking van onze zevenvoudige straal in je wezen, dit betekent voor je dat JIJ één van de zielen bent voor wie de tijd rijp is om de weg van de Ascension te bewandelen. Het is je tijd om in de voorbereidende klas van de Heer van de Ascension binnen te gaan stappen.

De kosmische cycli van je persoonlijke evolutie zijn na aanleiding van het edict van de 24 Oude Wijzen van Sirius in een machtige versnelling gekomen. Dit geldt ook voor een bepaald aantal zielen op deze planeet die samen met jou in aanmerking voor de openbaring van de Ascension Mysteriën zijn gekomen. De zielen van dit specifieke groepsmandala zijn door de Grote Karmische Raad op het innerlijke niveau in de speciale “wachtkamer” bij elkaar gebracht, waar deze nacht een uitgebreide uitleg van Serapis Bey, de Meester van de Ascension, over de mogelijkheden voor hun explosieve geestelijke groei tijdens hun voorbereiding van de Initiatie van de Ascension plaats zal vinden. 

De energie van de Ascension is energie van God zelf. Het is Zijn Wil dat je Zijn Aanwezigheid van heel erg dichtbij zal kennen in dit leven. De keuze is aan jou, lieve vriend van het Licht, of jij bewust naar voren wil treden en je vrije wil hierbij wil uiten.

In de eeuwige glorie van de Ascension Vlammen verblijven wij,

Aartsengel Gabriel en de 7 Aartsengelen