Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


dinsdag 30 augustus 2016

Boodschap aan alle vrouwen van de wereld 29 augustus 2016 / Lilian Ferru


Boodschap aan alle vrouwen van de wereld
29 augustus 2016 / Lilian Ferru

Lieve mensen,

Naar aanleiding van het filmpje met de boodschap voor alle mannen van de wereld, kwam natuurlijk de vraag: wat is de boodschap voor vrouwen?

kleuren vrouw3

Het is een gewone maandag, (vandaag), als ik besluit de camera ter hand te nemen en de mannen die mijn pad kruisen om een boodschap te vragen. ‘Wat zou je willen zeggen tegen alle vrouwen van de wereld…?’

Bij de koffie, in de stad, Cultura Nova, het zorgtehuis. Oh, deze mooie, wijze, stoere, grappige, treurige, geraakte, en verlichte mannen. Niet iedereen weet met deze vraag raad. De een stuitert, de ander huilt. Ook aan die kant zijn klappen gevallen en is er schade toegebracht. De boodschap is echter hetzelfde. ‘Heb elkaar lief’.


kleuren vrouw33

Laat we ons de eenheid herinneren, dat heb ik vandaag eens te meer geleerd. Laten we zoals Paul het zegt: ‘Eén zijn met de Bron!’ Alles wat geen liefde is doet pijn. Laten we daarom met z’n allen terugkeren naar de liefde.

Video: Boodschap voor alle vrouwen van de wereldEn voor wie het gemist heeft, video boodschap voor alle mannen van de wereld.


Liefs, Lilian