Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


donderdag 18 augustus 2016

Bericht van Cobra, 17 augustus 2016, Situatie Update 17 Augustus 2016


Bericht van Cobra,
 17 augustus 2016,
Situatie Update
17 Augustus 2016

Het verwijderen van de chimera groep gaat door. Sinds medio juli is de concentratie van toplet plasma bommen onder een zekere drempel gekomen, wat het mogelijk maakt dat er scheuren in de sluier verschijnen. Dit betekent dat er plasma vrij van primaire anomalie begon te verschijnen op de oppervlakte van de planeet. Hierdoor is een helderder verticale communicatie mogelijk met niet-fysieke spirituele gidsen, die meer en meer contact beginnen op te nemen met het ontwaakte deel van de mensheid.

Ook, toen in juli een nieuwe cyclus begon, zijn verschillende positieve Agartha groepen begonnen met voorbereidingen voor fysiek contact met de oppervlakte bevolking. Deze voorbereidingen bevatten enkele exacte protocollen die ik geleidelijk via mijn blog aan de oppervlakte bevolking zal doorgeven.

Complexiteitsgolf analyses gemaakt door de Resistance Movement geven een verwachting van 20% kans dat de Rothschilds zich vóór de Event zullen overgeven. De Lichtkrachten zijn door aan het gaan met hun plannen voor de planetaire bevrijding en wachten nooit op de uitkomst van de overgave onderhandelingen, daar deze onderhandelingen niet hun primaire focus zijn.

Soft disclosure gaat door.

Mars begon te worden geportretteerd als een zeer vriendelijke planeet:


Het kan gemakkelijk bereikbaar zijn met plasma technologie:


En plannen voor een Mars baanstation zijn zich naar realiteit aan het manifesteren:


Er zijn wat opwindende technologie doorbraken uit het oosten die de mainstream halen.

Rusland heeft aangekondigd dat het de intentie heeft om teleportatiesystemen te ontwikkelen:


China heeft de ontwikkeling van het ruimtevliegtuig aangekondigd:


2016-08-17 1 Liquid Light

Sommige wetenschappers bevestigen wat onze Tachyon kamers al in de praktijk konden demonstreren. Een co-oprichter van de string theorie in fysica heeft naar voren gebracht dat Tachyons onze rechtstreekse verbinding met de bron zijn:


En China heeft een kwantum communicaties satelliet gelanceerd die hetzelfde principe gebruikt als onze Tachyon kamers:


Degenen die geïnteresseerd zijn in echte beelden van geheime ruimteprogramma voertuigen kunnen deze hier vinden:


2016-08-17 2 Ship63

Mainstream wetenschap gaat eindelijk wat begrip krijgen over het plasma veld rondom de Aarde. Hier zijn twee goede verduidelijkingen van ultra lage frequentie plasma golven in de Van Allen gordels:Omdat de plasma anomalie rondom de Aarde snel aan het zuiveren is, willen de negatieve militairen dit versterken met plasma bommen:


Het is interessant om te zien hoe Erdogan onlangs in de alternatieve media als een positief figuur is geportretteerd. Degenen die betwijfelen dat het de Turkse positieve militairen waren die een coup tegen Erdogan probeerden uit te voeren, zijn Erdogan’s nauwe connecties met de IS vergeten:


Erdogan mag de coup intern hebben onderdrukt, maar globaal is hij aan het bezwijken onder Russische druk:


De Lichtkrachten zijn overwinningen aan het behalen naar de uiteindelijke bevrijding van de Syrië vortex:

Er zijn veel geruchten dat het systeem heel snel zal instorten en zij zijn niet op realiteit gebaseerd. Hier is een makkelijke manier om te checken of het systeem al is ingestort:


Overwinning van het Licht!

Vertaald door Veronica