Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


woensdag 10 augustus 2016

Ben Je Bang van Jezelf? / 8 Augustus 2016 / Brenda Hoffman

Ben Je Bang van Jezelf?
8 Augustus 2016 / Brenda Hoffman

Dierbaren,
Velen van jullie vrezen dat jullie terugkeren naar jullie 3D wezen met jullie recente emotionele ups en downs. In plaats daarvan, zijn jullie jezelf aan het opeisen.
Jullie hebben je angst lessen voltooid. Hoewel je zo nu en dan nog wel eens in/naar angst mag glippen, is die angst niet overweldigend of langdurend. De angsten die je nu ervaart zijn, dat je niet goed genoeg, compleet genoeg of slim genoeg bent om je Aarde missie in dit leven te vervullen.
Deze zelfwaarde angsten zullen ook voorbijgaand zijn. Niet omdat je meer stukjes op moet ruimen, maar omdat je diep binnenin je waarde, je vaardigheidsset kent - en het maakt je angstig.
Iets dergelijks is te verwachten. Net zoals waar was toen je een 3D baan begon met bezorgheden van of je de vereiste taken door je nieuwe werkgever zou kunnen voltooien, waar je aldus gegarandeerd mee instemde tijdens je interview.
Je bent gereed. Je hebt de vaardigheden. Het is tijd voor jou om  je nieuwe leven in je nieuwe wezen te beginnen.
Heel veel energieën drijven over de Aarde nu en moedigen je aan om volledig jezelf te zijn. Je ontdekt dat je zo afgestemd bent om op een minimaal niveau op de Aarde te functioneren, dat je als het ware moet opbouwen naar het volledige wezen dat je geworden bent.
Je vertrouwd op het wezen dat je accepteerde toen je op de Aarde arriveerde in dit leven, het wezen negerend dat je geworden bent. Om jezelf te labelen als een god of godin is niet ongepast, want dat is wat je nu bent.
Echter, je projecteert gevoelens van waardeloosheid op jezelf. “Help me alsjeblieft,” gaat door je schreeuw te zijn, hoewel je meer bekwaamheden hebt dan diegenen waar je het naar uitschreeuwt.
Misschien schijnt onze laatste uitspraak godslasterend, want hoe kan jij meer capabel zijn dan engelen of je gidsen? Terwijl het waar is dat diegenen waar je het naar uitschreeuwt verbazingwekkende bekwaamheden hebben, zijn zij in deze tijd niet van de Aarde. Hun bekwaamheden gaan meer over jullie te helpen de Nieuwe Jij te creëren zodat jullie, op jullie beurt, diegenen kunnen helpen die wensen te volgen.
Diegenen waar jullie het naar uitschreeuwen hebben andere vaardigheden dan jullie - misschien meer geavanceerd dan dat jullie vaardigheden zijn. Maar zij zijn in deze tijd niet van de Aarde. Zij kunnen aanmoedigen, helpen herinneren en je in je nieuwe richting wijzen. Maar zij zijn niet jij, en zij zijn niet van de Aarde. Zulks is een uitermate belangrijk onderscheid voor jullie om je te herinneren. Want jullie hebben meer vaardigheden dan diegenen waar jullie het naar uitschreeuwen, omdat jullie van de Aarde zijn gedurende deze overgang. Hoewel de meesten van de entiteiten waar jullie het naar uitschreeuwen op z’n minst één Aarde leven ervaren hebben, creëerden zij de Aarde niet noch werden zij de Olympische Aarde kampioenen die jullie nu zijn.
Denk aan diegenen waar jullie het naar uitschreeuwen als coaches die jullie ontgroeid zijn. Want jullie hebben je tot voorbij een punt ontwikkeld dat wie dan ook die niet van de Aarde is, degenen in dit leven die deze overgang volbrengen, kan begrijpen.  
Het is voor jullie tijd om het nest te verlaten. Natuurlijk, het is veel gemakkelijker om het uit te schreeuwen tegen de engelen en je gidsen in zowel Liefde als kwaadheid, dan te accepteren dat je vaardiger bent in wat je nu nodig hebt dan wie dan ook van de Aarde of in de ethers.
Geen van dezen waar je het naar uitschreeuwt zijn kinderen van de 5D Aarde, zoals ook voor jullie waar is.
Die wetendheid diep binnenin jaagt jullie een grote hoeveelheid angst aan. Net zoals waar was toen je jouw 3D thuis verliet om nooit terug te keren. “Ben ik vaardig genoeg? Weet ik hoe te leven zonder de emotionele en financiële ondersteuning van mijn 3D familie?”
Aldus is het dat jullie door die angst heengaan. Want jullie zijn stralende paden die nooit eerder ingeslagen werden. En jullie doen dat aldus alleen. Hoewel je vrienden mag hebben op gelijksoortige paden, hun opgetogenheid over hun pad raakt jou niet zoals waar was toen jullie beide van de 3D waren en jullie angsten en avonturen deelden.
Jij bent anders, net zoals je vrienden dat zijn. Zulks is aldus voor een reden. Als jullie allemaal, op de voorgrond van deze Aarde/wezen overgang op hetzelfde pad waren, zouden diegenen die volgen geen ofwel/of beslissing hebben. In plaats daarvan, stralen jullie en masse miljoenen paden, zodat diegenen die volgen kunnen selecteren en er meer aan toe kunnen voegen.
Jullie zijn de basis aan het creëren van het prachtige tapijtwerk dat de Nieuwe Aarde, de Nieuwe Jij en Nieuwe Anderen aan het worden zijn.
Aldus is het dat jullie eindelijk erkennen dat jullie HET zijn. Dat jullie je comfortabele 3D nest verlaten hebben en een unieke draad/uniek pad aan het creëren zijn die anderen wel of niet kunnen volgen wat afhankelijk is van hun innerlijke roeping.
Tezelfdertijd, zijn jullie doodsbang dat jullie iets verkeerd zullen doen, zodat het tapijtwerk beschadigd raakt of anderszins onplezierig is. Iets dergelijks is niet mogelijk want jullie zijn de basis aan het creëren, terwijl anderen het beeld, dat jullie en masse wensen te creëren, zullen opvullen.
Een dergelijk concept verlicht noodzakelijkerwijs jullie angsten niet van niet goed genoeg te zijn - specifiek als je nog niet je Aarde droom gecreëerd hebt.
Tob of vrees niet. Als jij nog niet je Aarde droom gecreëerd hebt - dan zal je dat. Het is gewoon dat de timing een beetje veranderde toen je eenmaal in/naar andere fases verhuisde. Nu, zijn jullie allemaal meer zoals dansers die in de coulissen wachten op jullie beurt om in het spotlicht te treden.
Sommigen van jullie hebben je Aarde droom gecreëerd - of gedeeltelijke Aarde droom - aldus jullie je zekerder voelen met het uitbreiden in/naar de Nieuwe Jij. Wat weinig anders is dan diegenen die de financiële middelen hebben om snel 3D posities te verlaten die niet goed aanvoelen.
Diegenen van jullie die nog niet jullie Aarde droom gecreëerd hebben zijn een klein beetje avontuurlijker, want jullie verschuiven in/naar de Nieuwe Jij zonder een comfortabele Aarde veiligheidsdeken. Je zult die veiligheidsdeken creëren. Net zoals je zult stralen in je Nieuwe Jij Wezen, wanneer je eenmaal accepteert dat je vaardig, waardevol, moedig en zeer definitief op de juiste plaats op het juiste tijdstip bent.
Je bent vrij om jezelf in je totaliteit te zijn, in plaats van één of twee segmenten op een angstig 3D Aarde vlak. Je moet beseffen hoe krachtig je bent - wat je zult in een zeer korte tijd.
Jullie zijn inderdaad de goden/godinnen van de Aarde en de Universums met onbekende vaardigheden voor de meesten in de Universums. Jij bent JIJ in al je stralende Liefde en Glorie.
Zo zij het. Amen.
Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
Copyright © 2009-2016, Brenda Hoffman. All rights reserved. http://www.LifeTapestryCreations.com. Feel free to share this content with others, post on your blog, add to your newsletter, etc. But please keep this article’s integrity by including the author: Brenda Hoffman & source website link:http://www.LifeTapestryCreations.com