Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 6 augustus 2016

“Augustus Vuur Energieën” / 6 Augustus 2016 / Méline Portia Lafont

“Augustus Vuur Energieën”
6 Augustus 2016 / Méline Portia Lafont
Geliefde Stam,
Laat mij beginnen met immense dankbaarheid tot uitdrukking te brengen voor alles dat jullie nu bezig zijn te vervullen, terwijl we door gigantische veranderingen en verschuivingen heengaan die plaatsvinden met buitengewone golven van nieuw begrip. Want dat is wat er aan het gebeuren is sinds het begin van 2016: nieuwe golven van integratie in de rijken van het begrip en de werkelijke natuur van onze Zijnheid uitbreidend terwijl we gaan. Dit brengt ons naar een voortdurende aanpassing en verandering.
De dingen zijn niet gemakkelijk geweest voor ons allemaal: ieder aspect ervaart een nieuwe lading (lees: bombardement) van frequenties die ervoor zorgen dat wij verschuiven en zo snel als mogelijk verhuizen uit dat waar we waren en wat we waren als een energie. En dit immer toenemend!! Dit is eenvoudig omdat wij niet langer de manier kunnen en zullen ondersteunen waarop we gehandeld hebben, waarop we bewogen, dachten en leefden. Onze verouderde ideeën en overtuigingen komen niet langer meer overeen met onze nieuwe inzichten en frequentie, dus moeten wij deze manier veranderen en voortdurend onze manier en acties in de buitenwereld veranderen.
Wat we gezien en ervaren hebben in Juli 2016 is, dat alles naar het fysieke niveau gekomen is van onszelf te voeden ALLEEN met alles dat voor ons en als ons waar/echt is. Alles dat niet voor ons en als ons waar/echt is, is onmogelijk om nog steeds te handhaven als onze werkelijkheid noch zullen wij nog langer in staat zijn om onszelf ermee te voeden.
Juli 2016 heeft een volgende hogere ruimte en trede op de roller-coaster geïmpliceerd en was intens voor het fysieke lichaam, op z’n zachts gezegd! Doch zijn er overvloedig veel rustige momenten als je dat wilt, welke je kunt vinden wanneer jij jezelf met evenwicht voedt. Evenwichtigheid is het meest belangrijke en het hoogste onderhoud in deze tijd! Ik herinner het me maar al te goed dat mijn gidsen mij pushten naar dit begrip in Mei 2016 van werkelijk het feit te accepteren dat de zomermaanden (in Europa) niets minder zouden zijn dan evenwichtig, energie genezend werk en Zijn.
Zij benadrukten het feit om geen lezingen te doen of zo min als mogelijk, om niet met en via het mentale lichaam te werken (het channelen/vertalen van de energieën in/naar woorden), aangezien het allemaal gaat over het voelen van de energieën en het in evenwicht brengen (hart en emoties, lichaam en ziel). Ik heb nu ervaren, en doe dat nog steeds, als tot waarom zij mij dit verteld hebben. Het was absoluut terecht! Informatie is voor mij een grote kwestie geweest om voort te brengen en de communicatie is alles behalve gemakkelijk geweest.
Iedere keer dat de informatie binnenkomt of wanneer ik wil communiceren, voelde ik heel veel van de collectieve verstoringen binnenkomen, zelfs verontrustende energieën van opzettelijke negatieve intentie (lees: het kanaal van informatie openen in het mentale woordaspect werd opgevolgd door opzettelijke gevoelens van misbruik of kwaadheid om getriggerd te worden). Ik moet heel veel tijd doorbrengen om mezelf te balanceren en dus veel te verwijderen dat binnen wil komen via de collectieve staat iedere keer dat ik me open zou stellen om woorden te channelen of een lezing voor anderen te doen.
Het channelen van energie in/naar genezing, tonen, kleuren en zo verder, vermengd WELZEKER prefect en vloeibaar. Dit is het enige dat geweldig aanvoelt en perfect werkt. Misschien is dit een persoonlijk proces van mij en dat ik uit het mentale energiewerk stap door het gebruik van woorden (iets dat ik gevoeld en meegedeeld heb gedurende een paar maanden), maar collectief is dit ook op diens eigen manier aan het gebeuren.

Juli heeft heel veel dingen naar boven naar het Licht gebracht welke gezien en waargenomen werden als uitdagingen, negativiteit, oorlog en ga zo maar verder … Turbulente dingen gebeuren in onze wereld. Wat het naar boven brengt is duidelijkheid/overzichtelijkheid. Duidelijkheid in die zin dat je stevig zult weten wat je wilt en wat je niet wilt, wat acceptabel is en wat onacceptabel geworden is. Terrorisme en de verkiezingen in de USA zijn twee van de meest dominante voorbeelden hiervan.
Kijk naar wat het binnenin ons naar boven brengt en hoe wij met dit alles omgaan. De manier waarop wij ons voelen en erop reageren vertelt heel veel over onszelf en wat wij aan dit alles bij willen dragen. Er is een enorm groot verschil tussen wat wij willen bijdragen aan en wat wij werkelijk aan het bijdragen zijn als een bewuste ondersteuning en zelfs meer onderbewust. Dit zal nu ook duidelijker worden. De mentale geest doet daar heel veel in; dus houd dit nauwkeurig en stevig in de gaten!
Juli ging ook veel over de fysicaliteit. Pijnen, ongemakken, hoofdpijnen, duizeligheid en spierpijnen kunnen deel uitgemaakt hebben van je dagelijkse ervaringen. Het is moeilijker geworden te functioneren in deze hoge toon energieën met dit fysieke lichaam. Het voelt bij tijden dus uitputtend en het voelt alsof je het op wilt geven. Laat ons ook niet vergeten het langzaam maar zeker vooruitkomen van onze mentale staten en onze emotionele lichaam in/naar een geheel andere vibratie en vorm. Inderdaad een Roller-Coaster.
Het fysieke lichaam manifesteert en vormt alles dat wij voor-geïntegreerd hebben in deze laatste paar maanden en jaren. Het laatste niveau is altijd het fysieke niveau, dus alles dat ons bewustzijn en onze mentale staat geïntegreerd en energetisch verschoven hebben zal diens weg moeten vinden doorheen onze menselijke schelp en dus gebeurt dit meer en dieper in ieder nu moment.
Denk eraan om manieren te vinden om je lichaam op de best mogelijk manier voor jezelf te helpen: evenwicht is de sleutel alsook ademhalen en loslaten. Neem geen extra dingen op je, wetend dat je lichaam al onder een gigantische hoeveelheid van druk staat, want het zal je in/naar een schommelende gemoedsstemming brengen. Vind het epicentrum van je Wezen en belichaam de gewijzigde staat van ZEN.
Alles dat ik weet is, dat onze lichamen andere vormen, gedaantes en vibraties aan het aannemen zijn en dat dit diepgaand is! Dat is wat wij voelen en ervaren. Aangezien de energieën doorgaan met ieder nu moment te versterken, is verandering het enige constante dat er is.
Hoe zullen we hieruit vandaan komen en hoe zal ons fysieke lichaam erop reageren? Hoe zullen we eruit zien en hoe zal het voelen? Al deze vragen blijven onbeantwoord omdat dit nog niet eerder gedaan werd en wij dit ervaren terwijl we gaan. De Geascendeerde Rijken hebben ook geen idee omdat deze gebeurtenissen ook voor hen nieuw zijn. Zij kunnen van tijd tot tijd alleen hulp en begeleiding geven, zoals het gezien wordt vanuit hun uitkijkpost van hoe de energieën zichzelf momenteel presenteren. Maar de gedetailleerde uitkomst blijft onduidelijk, aangezien WIJ het zijn die dit alles vormen en creëren. Wij zijn een aspect van ons Zelf aan het morfen in/naar nochtans onbekende dieptes, en de beste manier om hiermee om te gaan is om je er bereidwillig aan over te geven in plaats van dit proces tegen te werken.  

Het enige dat ik als een Wezen weet, is wat ik tot nu toe ervaren heb en dat is, dat het verstand met diens gedachteprocessen zal moeten oplossen en vervagen om een meer gemakkelijke overgang te hebben in/naar wat het ook maar is dat onze lichamen gaan Zijn. Gedachten staan in de weg en maken alle dingen ingewikkeld. Je zult dat los moeten laten en eruit vandaan moeten stappen. Zijn is het enige dat zal helpen. Misschien is dit voor jou te extreem, maar het is wat ik ervaar op een persoonlijk niveau, deel uitmakend van het Collectief. Het is mijn manier van dit alles te begrijpen, hoewel “begrijpen” uiteindelijk ook weg zal vallen.
Augustus energieën
Augustus belooft een extreme maand te worden wat betreft de energieniveaus. INTENSE naar SUPER intense energieën worden onze kant op gebombardeerd. De astrologische uitlijningen vertellen ons dat zware energieën onze kant op komen, hetgeen veel verwarring kan brengen. Het betekent niet dat het op deze manier moet zijn, ben bewust dat dit potentiële energie is en dat jij de schepper van je eigen werkelijkheid bent. Het hoeft noodzakelijkerwijs niet jouw ervaring te zijn, maar deze energieën zijn hier en zullen zich in je collectieve wereld presenteren.
Woorden en communicaties kunnen en zullen enorm verstoord zijn, als je niet zorgvuldig en uitgelijnd bent met je innerlijke staat van evenwicht. Anderen mogen de dingen op de verkeerde manier opnemen en jou ervoor beschuldigen. Adem jezelf er gewoon doorheen, vind het evenwicht binnenin en houd jezelf rustig wanneer je voelt dat de energieën aanwakkeren. Concentreer je op het vinden van evenwicht en neem de dingen niet persoonlijk op. Ga door met aan je zelfbekrachtiging en zelf-meesterschap te werken. Het is “tijd om aan jezelf te werken” en niet langer informatie te verwachten van een Bron van buitenaf. Vind het nu binnenin, je wordt aangaande dit bekrachtigd en begeleid.
Zeer zeker nu dat het fysieke lichaam hervormt en je DNA opnieuw geprogrammeerd wordt, zal je meer moeten luisteren naar en moeten verbinden met je fysieke lichaam, aldus alle informatie en gevoelens vanuit dit niveau ontlenend. Hoe anders kan je beginnen om met je lichaam te communiceren en jezelf hier doorheen te krijgen op de meest gemakkelijke manier, als je door zou gaan alleen maar te luisteren naar bronnen van buitenaf en daar bevestiging te krijgen. Je lichaam spreekt zoals je cellen vibreren en hebben een taal van zichzelf, neem nota hiervan en luister, het geeft je vele geheimen en informatie over hoe het beste dit alles voor je lichaam te laten ontvouwen.
De Leeuwenpoort is altijd zeer krachtig en sterk ieder jaar, dus neem deze kans ingeworteld in dit portaal om jezelf te verbeteren, te bekrachtigen en te versterken, badend in het Gouden Vloeibare Licht van Sirius en de Feline energieën. Zij zullen je op een grootse manier helpen in overeenstemming met wat je bereid bent om te ZIJN en ervoor uit te wisselen. Openheid en bereidheid is alles waar voor gewenst wordt als een uitwisseling, dit samen met dankbaarheid en respect.
De Ziel Ster Chakra, bekend als “De Zetel van de Ziel”, is begonnen een nieuw programma in werking te zetten in het lichaam welke verbonden is met ons DNA en het morfen met nieuwe codes vanuit de Stellaire Vlakken. Wij zijn SOLAR/ZONNE Wezens aan het worden in plaats van Planetaire Wezens en dit is waar de Leeuwenpoort helpt samen met de energieën van Sirius.
Hierna, zullen 2 verduisteringen volgen, een penumbrale (bijschaduw) Maansverduistering op 18 Augustus en een jaarlijkse Zonsverduistering op 1 September. Zoals jullie weten: zijn verduisteringen kolossale katalysatoren voor verschuivingen en veranderingen op een krachtige manier! Het brengt de diepste delen binnenin naar buiten op het collectieve niveau.
Er is een tijdsmarge met zeer krachtige energieën in Augustus. Als explosieve energieën heet spul naar boven brengen (veel vuur) om te vertrekken, brengt het tegelijkertijd enige ruimte binnen voor nieuw potentieel. Dit betekent voor ons allemaal dat wij gebruik kunnen maken van deze krachtige ruimte om onze eigen krachtige Bron, onze energieën en kwaliteiten opnieuw te creëren en te gebruiken in/naar nieuwe ideeën en programma’s. Houd in gedachten om op te schrijven wat je wenst te zien gebeuren of te creëren in jouw wereld en neem dit met je mee doorheen de maand Augustus in/naar September. September brengt nieuwe energieën tot bloei en ontkiemt een volgende laag van nieuwe aanvangen voor nieuwe inspanningen.
Maar houd dit voor jezelf en sta niet toe voor wat voor andere energieën dan ook buiten jou hiermee te vermengen of dit te beïnvloeden. Het is jouw potentieel en creatie, niet om precies nu gemixt te worden met welke andere Bron dan ook, aangezien Augustus veel verstoringen brengt in het gebied van de communicatie. Communiceer luid en duidelijk tegen jezelf over wat je voort wil brengen en schrijf het op, zorg ervoor dat het gebeurt in je hart en neem het energetisch met je mee doorheen Augustus in/naar September.  
Balanceer, balanceer, balanceer terwijl we diepere niveaus integreren en op het fysieke niveau morfen! De reacties op het lichamelijke en fysieke niveau zijn gigantisch in deze tijd.
Met Liefde en begrip,
Méline
Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl 
Méline Lafont 2012 – 2016, permission is given to share freely in its entirety and unaltered Website Méline :http://melinelafont.com and blog Méline: http://pleiadedolphininfos.blogspot.com