Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zondag 28 augustus 2016

Ashtar On The Road: Ashtar: Jullie eigen magische achtbaan is gaan rollen / 23 augustus 2016 /Susan Leland


Ashtar:
Jullie eigen magische achtbaan is gaan rollen!
Ashtar On The Road Teleconferentie:
23 augustus 2016 /Susan Leland
Vertaald uit het Engels door Henk Steur


Gegroet, geliefde Familie!

Het kan zijn dat jullie voelen dat jullie rennen en het deel op het water* niet helemaal onwaar is omdat dit magische, alchemistische tijden zijn. Dit klopt, veranderende tijden, magische tijden, transformatietijden. JULLIE TRANSFORMEREN EN DIT GELDT OOK VOOR DE GEHELE PLANEET AARDE – EROP, ERIN, ERONDER EN ERBOVEN!

En dit is de manier waarop het eruit ziet: Als jullie jezelf op een achtbaan zouden zien  - en jullie weten hoe het is om in een achtbaan te zijn – gaan jullie omhoog en dan weer omlaag en dan helemaal naar de bodem en dan gaan jullie weer omhoog. Dit is op de planeet Aarde traditie sinds jullie hier zijn omdat die werd ontworpen om jullie in slavernij te houden in de derde dimensie. Maar waarom zouden jullie terugkomen als er geen belofte was van de hoogte, en niet alleen van de laagte?

En toch hebben jullie in je wijsheid meegewerkt, geschapen en contracten afgesloten om verschillende keren een laagte te ervaren in jullie verschillende levens zodat jullie opnieuw op konden staan – omhoog konden gaan! EN DIT HEBBEN JULLIE STEEDS GEDAAN als jullie uiteindelijk je lichaam achterlieten en elk leven achter je lieten.

Wel. Welkom in de Nieuwe Dimensie! Welkom in de Gouden Eeuw en op het ascensiepad omdat jullie achtbanen alchemistisch transformeren, om het zo uit te drukken. Stel je dit voor - stel je allereerst voor, en dit is waar jullie je nu bevinden - dat de laagte zich steeds minder vaak voordoet. En zelfs als het erop lijkt dat de laagte in de wereld om jullie heen lager is dan ooit – in feite kan het voor sommigen van jullie nog lager lijken – de realiteit is dat er een OPWAARDERING PLAATSVINDT IN ZELFS DE LAAGSTE DALEN TERWIJL TEGELIJKERTIJD DE HOOGTEN STEEDS HOGER WORDEN!!! De laagten raken steeds meer op de achtergrond en de hoogten gaan steeds hoger en hoger en – nu wordt het echt leuk, houd dit visioen vast – JULLIE KOMEN IN DE GOUDEN EEUW EN DE LAAGTEN GAAN LETTERLIJK UIT EN VOORGOED UIT BEELD RAKEN!!!

Ik ga jullie niet vertellen dat er vanaf dit moment geen laagte of dip meer zal zijn op de achtbaan. Ik zeg jullie alleen dat als jullie de leiding over je eigen leven nemen, jullie eigen zelven, jullie eigen manier van leven, en jullie gaan dit allemaal op de een of andere manier doen – JULLIE op de stoel van de bestuurder zitten! Dit klopt – jullie zijn de Meesters van jullie eigen achtbanen en jullie kunnen zelf bepalen of jullie wel of niet op de hoofdweg zullen gaan en daar zullen blijven!

Dit is een andere manier om jullie het proces te beschrijven dat nu aan de gang is en dat jullie heel goed assisteert en het wordt gesteund door de binnenkomende energieën en door het bewustzijn van de mensheid en door jullie als individuen en door het toenemend aantal ware Lichtwerkers die dit begrijpen en die op de bestuurdersstoelen gaan zitten en – laten wij zeggen – met lichtsnelheid gaan! Dit komt omdat jullie je allemaal richten op de golven van wat ik en anderen jullie Levensterugblikken noemen.

Een terugblik is iets dat normaal gesproken plaatsvindt als jullie je lichaam hebben verlaten. Jullie gaan naar het Licht en hebben een mogelijkheid om te kijken naar het leven dat jullie zojuist achterlieten. Jullie kunnen zien waar de lessen zaten en hoe jullie dit en dat hebben gedaan en jullie kunnen je vrij voelen van al deze dingen, behalve van Vrede en Vreugde en alle Liefde die daar voor jullie in het Licht is! Maar deze keer, als jullie dit willen doen, betekent dit niet dat jullie terug naar het Licht, naar Huis, hoeven te gaan en hier weer terug moeten komen – als jullie dit niet willen.

Jullie kunnen ook voor ascensie kiezen en nu heb ik het over een Levensterugblik terwijl jullie nog in je fysieke lichamen zijn omdat dit hetgeen is dat jullie nu ondergaan. Dit is wat jullie nu nog een beetje moeten afmaken – niet zoveel als toen jullie begonnen omdat jullie op een plaats komen waar jullie STEEDS MEER OP DE TOP VAN DE ACHTBAAN KOMEN, DE LEIDING NEMEN EN GAAN NAAR DE HOGERE NIVEAUS VAN DIMENSIONALITEIT!!! Jullie gaan dus alleen omhoog, met af en toe een dip of twee. De dips zullen groter zijn als jullie emotionele of mentale stress hebben van de wereld om jullie heen.

Ik zal jullie nu vertellen dat de wereld heel erg gefocust is op geld en zoals jullie weten kijkt 99,5 % van jullie naar geld vanaf wat jullie de “bodem” of de dip van de achtbaan noemen.

Met andere woorden: jullie hadden daar genoeg van en zien jezelf in een positie waarin jullie dit niet meer hebben. Dus – wacht even – dit heet “gebrek” en jullie weten allemaal dat jullie dit niet willen hebben. Als jullie op financieel gebied meer overvloed willen hebben, of genezing, of wat dan ook, willen jullie op deze achtbaan blijven!

Dit klinkt allemaal heel makkelijk en ik weet zeker dat jullie nu allemaal deze visie hebben en dat jullie enkele beelden in je hoofd en energieveld hebben over hoe dit eruit ziet.

Een alchemistische transformationele transmutatie is wat er wereldwijd plaatsvindt – ook bij jezelf, zodat jullie achtbaan steeds hoger en hoger gaat – met jullie daarin – omdat jullie daar allemaal toestemming voor hebben gegeven! HET IS ALLEEN NOG DAT JULLIE ER SOMS NIET ZEKER VAN ZIJN HOE JULIE HEM MOETEN BESTUREN!!!

Wij zijn hier om dit met jullie samen te doen. Ik, Ashtar, de Mentoren en alle wezens van LiefdesLicht  in het hele Universum, zijn hier – miljoenen, triljoenen, in schepen. Het is waar – en nog meer triljoenen in hun Merkabahs!!!

Zelfs als jullie denken dat jullie niet veel van ons zien, wees ervan verzekerd dat wij hier bij jullie zijn! Zie je, WIJ HEBBEN HET BEWUSTZIJN VAN DE EENHEID VAN ONS ALLEMAAL – INCLUSIEF JULLIE, ELK EN IEDEREEN VAN JULLIE!!! Daarom zeg ik zo graag: “Wij zijn hier, wij zijn daar, wij zijn overal!” Ik houd van deze zin,** weet je. En dit is waar.

Daarom zijn wij hier omdat jullie ons hebben geroepen, omdat jullie ons toestemming gaven om mee te doen op deze rit en om jullie eigen achtbanen te bekrachtigen – om jullie te assisteren in het bekrachtigen daarvan – omdat jullie nu zo Hoog zijn gekomen dat JULLIE NU VOLLEDIGE DEELNEMERS ZIJN – ZEKER 50/50 – ALS HET NIET MEER IS!!! Dit is de reden waarom er zoveel wonderbaarlijke dingen gebeuren in jullie wereld!

Nogmaals, wij begrijpen dat het voor sommigen van jullie niet zo wonderbaarlijk kan zijn – met name voor degenen die middenin Terugbliksituaties zitten. Wij weten dat het niet makkelijk is. Alles dat wij jullie kunnen beloven is dat er een Hogere Plaats is waar jullie kunnen komen en dat wij hier zijn om jullie op vele manieren daarbij te helpen! Het is aan ieder van jullie om je weg en de manier daarvoor te vinden; om deze Vrede, deze wonderbaarlijke Vrede, te brengen die mijn Broeder Franciscus noemde: “De Vrede die alle begrip te boven gaat!”

Jullie hoeven het niet te begrijpen – jullie moeten het gewoon binnenbrengen en LEVEN!!! Het is geen wetenschappelijk oefening maar het is meer een spirituele opening en het toestaan van een volledig ontwaken – VOLLEDIG!!!

Het omhooggaan van de achtbaan is een zeer goede analogie! Het betekent dat jullie steeds meer Licht en Liefdesenergie binnenbrengen, meer en meer de leiding nemen, jezelf bekrachtigen met LiefdesLicht en jezelf naar een plaats brengen waar jullie niet langer de dips en de dalen en de laagten hebben die jullie misschien niet elk moment voelen, maar die er zeker zijn in de wereld om jullie heen.

De volgende stap is dus om anderen te helpen, of dit nu in een particuliere situatie is of in het algemeen. Misschien zijn mensen die jullie kennen helemaal gevangen in de zeer negatieve en depressieve verhalen in het nieuws die gaan over degenen die worstelen om hun hoofd boven water te houden. Er is een element van angst dat zo sterk is omdat degenen die deze angst naar buiten brengen zelf zo angstig zijn. Zij zitten echt in angst! Ik zal jullie vertellen dat de angst die zij uitzenden een angst is voor hun eigen verlies van controle, dat hun hele programma op het punt staat om te sterven. En jullie weten natuurlijk dat een deel van dit programma A.I. is. A.I. zal niet makkelijk opgeven. A.I is de laatste die zal opgeven!

Wat moet een Lichtwerker nu doen? Wat moet een Harts-persoon nu doen - en ik zal zeggen: Moed vanuit het Hart – dat geeft de hoop, of laten wij zeggen, dat toont de Waarheid over waar de planeet Aarde naartoe gaat. Het Licht van Liefde! Liefde zorgt voor dit alles. Liefde beantwoordt dit allemaal en LIEFDE IS DE ECHTE WAARHEID VAN HET UNIVERSUM EN HET IS DE HOOGSTE MACHT!!!

Zo komt het dat als jullie Hoger en Hoger gaan, naar LiefdesLicht gaan, en er is geen bodem! Jullie kunnen alle LiefdesLicht sturen dat jullie wensen te sturen naar degenen in wat ik normaal gesproken de “lekke boten”*** noem omdat hun boten zo vol gaten zitten dat zij snel zinken en dit is voor jullie nog een mogelijkheid om je achtbaan Hoger en Hoger te laten gaan terwijl jullie dit LiefdesLicht delen!

Iedereen kan LiefdesLicht van jullie gebruiken en er zal een dag komen waarop jullie de mogelijkheid zullen hebben om degenen te zien die zoveel opschudding, zoveel ongeluk, zoveel wreedheden voor iedereen op de planeet hebben geschapen – er zal een dag komen waarop zij van het toneel zullen worden verwijderd. Voel de vreugde als de lucht uiteindelijk is geklaard van hun energieën en breng deze Vreugde in jullie NU-momenten en stuur Liefde naar hen toe en bedank hen omdat dit hen zal helpen accepteren dat hun dagen voorbij zijn!

Ik zal niet zeggen dat het voor hen allemaal geldt want er zijn er een paar waar dit niet voor geldt, maar een groot aantal van hen kijkt naar het Licht. Zij zien dat steeds meer van jullie “uitbreken.” Als jullie het zo willen zien: zie jezelf op deze manier, zie jezelf omhoog en omhoog gaan in jullie achtbaan en door de wolken breken en het zonlicht en de prachtige hemel zien. In de nacht kunnen jullie alle sterren zien omdat er geen wolken van het duister meer zijn die waar dan ook boven de planeet Aarde hangen!

Breng jezelf naar die plaats, lieve mensen! Jullie gaan steeds hoger en er zijn geen dalen meer voor jullie. Er is alleen Liefde en Vreugde en Vrede – en als jullie dit vertalen in je eigen woorden van Liefde, Compassie, vergeving en Dankbaarheid, stuur die dan uit naar iedereen die nog maar iets heeft van de oude programmering – en heel speciaal naar degenen die dit hebben bedacht en laat hen weten dat alles niet alleen in jullie koninkrijk goed is maar ook in dat van hen!

Hierdoor staan jullie ten dienste van de gehele planeet Aarde en – heel belangrijk – voor ieder van jullie – de Diensten die jullie jezelf verlenen! Omdat jullie meer dan woorden kunnen vertellen, geliefd zijn omdat jullie hier zijn, omdat jullie deel uitmaken van het Ashtar Commando, omdat jullie in partnerschap van Eenheid zijn en voor het volgen van jullie missies naar het Licht, naar Liefde, naar de Gouden Eeuw en verder naar jullie eigen ascensies en Thuiskomsten – naar de plaats waar alleen Licht is, alleen Liefde, en waar jullie AL ZIJN, OP DE MANIER WAAROP WIJ JULLIE ZIEN!!!

Jullie stralen je Lichten zo helder en verbinden meer en meer binnen jezelf en al jullie energievelden dat wij jullie feitelijk ZIEN STRALEN IN JULLIE FYSIEKE ZELVEN EN JULLIE LICHTEN HELDER UITSTRALEN EN NAAST ONS STAAN IN ONZE FAMILIE VAN ASHTAR ON THE ROAD!!!

Ik dank jullie dus, lieve mensen, omdat jullie hier bij ons zijn, met ons meedoen en, zoals jullie hebben gehoord, sta ik klaar voor ieder van jullie die komt voor een persoonlijke discussie met mij.

En zo is het.

Saluut.

*     Refererend aan Ashtar's gekozen themalied, dat hij noemt: Come The New Jerusalem:  http://www.youtube.com/watch?v=cv-0mmVnxPA
**    Van The Scarlet Pimpernel, by Emma Orczy
***  Ashtar noemt en vaak “Donkere Hoeden.”


Transcription by Marta.
Given through Susan Leland, August 23, 2016. www.AshtarontheRoad.com
© Ashtar On The Road Publications 2004-2016. All rights reserved; however, this is a gift to all of us and it may be distributed freely on condition that all accreditation is acknowledged and that no part is altered or deleted.