Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


woensdag 31 augustus 2016

Ascentie Berichten “Liefde Zijn; Vrede Zijn” / 28 Augustus 2016 / Kara Schallock

Ascentie Berichten
“Liefde Zijn; Vrede Zijn”
28 Augustus 2016 / Kara Schallock

We gaan door met doorgaande toevloeden van Licht downloads te hebben. Al dit Licht brengt steeds meer oude energieën naar boven die ons niet langer meer dienen. Oude overtuigingen komen naar de oppervlakte, samen met verdriet, waargenomen verlies, waargenomen verlatenheid en meer. Iedere keer dat je voelt dat iemand jou gekwetst heeft, laat het jou zien dat je nog steeds slachtoffer energie vasthoudt. Als je het niet loslaat, ga je door omstandigheden te creëren waarin je voelt dat iemand of iets jou schade berokkend heeft. Wij zijn geen slachtoffers! Als, echter, je nog steeds oude waargenomen kwetsuren draagt, zal je doorgaan meer omstandigheden te creëren die bewijzen dat je inderdaad een slachtoffer bent. Eén manier van wie dan ook los te laten waarvan je waarneemt dat zij je schade berokkend hebben (wat slachtoffer bewustzijn is en van het afgescheiden ego is) is om deze oefening te gebruiken, welke jullie beide bevrijdt van de verwikkeling, welke de destructieve cyclus gaande houdt. Het is een oefening van Vergiffenis en het afronden van oude karmische contracten. Het is ook een oefening van zelf-Vergiffenis en Vrijheid.

Het Opruimen van Oude Contracten

Ga in een meditatieve staat. Stel je aarding en bescherming op je eigen manier in. Centreer je in je Hartchakra. Word jezelf gewaar in een plaats van de Natuur. Vind een plaats om te zitten. Aan je rechterzijde is een klein kampvuur. Roep je Ziel naar je toe. Nodig je gidsen uit als je dat aldus wenst. Vraag je Ziel en/of gidsen om het contract tussen jou en degene die je kiest om los te laten, zij geven je een stapel papieren; alle contracten. Het contract met degene die je kiest om los te laten ligt bovenop; alle andere zijn gelijkaardige contracten van alle levensspannen die dezelfde energie dragen. Bovenaan het contract van degene die je bewust loslaat staat het woord “Contract”. Onderaan het contract staat jouw naam aan de linkerzijde, en zijn/haar naam staat aan de rechterzijde. Naast jou vind je een stempel met rode inkt; het zegt “Nietig Verklaard”. Pak het en stempel het bovenaan op het contract. Er is een andere stempel met rode inkt welke zegt, “van Nul en Generlei Waarde”. Pak het en stempel het bovenaan op het contract. Weet dat alle contracten van alle levensspannen ook nietig verklaard zijn. Neem nu de stapel papieren en scheur hen gemakkelijk doormidden en gooi hen in het kampvuur.

Vervolgens, wordt je geïnstrueerd om een stuk hout te vinden. Merk de omvang op. Vraag je Ziel en/of je gidsen om in het stuk hout alle contracten te gieten inclusief degene(n) die je kiest om los te laten. Breek het stuk hout in tweeën en leg het in het vuur.

Plaats jezelf uiteindelijk in een bubbel van roze Hart Licht. Nodig degene uit die je loslaat om tegenover jou te gaan zitten. Plaats hem/haar in een bubbel van roze Hart Licht. Verbind Hart naar Hart met Liefde Licht van jouw Hart naar dat van hem/haar. Vertel de ander wat in je Hart is om te zeggen. Luister naar wat zij jou te vertellen hebben.

Zeg:
Ik vergeef je
Ik vergeef mezelf
Alsjeblieft vergeef ons
Ik houd van je en ik bedank je

Wij zijn gezegend en wij zijn vrij. Ik zegen jou, ik laat je los, ik stel je in vrijheid. Ik sta je toe om jou te zijn en mezelf om mezelf te zijn.

Zeg nu, “Ik laat je nu los”. En zij/hij, zweeft weg in diens bubbel totdat zij/hij verdwijnt.

Je blokkeert het manifesteren van wat dan ook, als je het eist dat het er op een bepaalde manier uitziet, of dat je het in jouw tijd wilt, of diep binnenin jezelf gelooft dat je iets niet verdient. Dit is oude energie, want in het Nieuwe, ben je schoon en deze Kristallijnen staat van Zijn is de Grootse Manifestator. Als een persoon een geschiedenis gehad heeft waar niets volgens “plan” gaat, geloven zij niet dat het anders kan zijn. Dit is waar het opruimen van oude overtuigingen en erop te vertrouwen dat alles mogelijk is belangrijk is. Doe een tijdlijn van je leven en breek het in vijf-jarige stappen vanaf je geboorte naar het heden. Voeg toe welke overtuigingen je creëerde (of voortbracht vanuit andere levensspannen), of jij je nu wel of niet als beperkend of uitbreidend waarneemt. Wanneer je klaar bent, zou je kunnen zien wat gereed is om losgelaten te worden. Gebruik de Heilige Roos en vervang de oude overtuiging met een essentie zoals Liefde, Vreugde, Vrede, Respect, Kracht, enzovoorts.

Bijvoorbeeld, als je onwaardigheid in je uitoefening ontdekt, laat het los en vervang het met de essentie van Waardigheid. Vraag aan jezelf hoe jij je wilt voelen en je zult gegidst worden naar een essentie om te integreren, wat betekent dat je uitgelijnd handelt met die essentie met alles dat je doet en bent. Het mag je verscheidene keren nemen om de oude overtuiging of het oude patroon los te laten, dus iedere keer dat je de één of andere energie voelt, laat het los en vervang het. Handel er dan naar. Hoe ziet het waardig zijn (of ieder essentie die je kiest) eruit voor jou; hoe voelt het aan; hoe zou het leven zijn als jij dit in ieder weefsel van je wezen voelt? Hoe handelt een persoon die Waardigheid geïntegreerd heeft?

Wij zijn in het oog van de naald. Als wij aan de andere kant willen zijn, moeten wij onszelf reinigen van oude overtuigingen, patronen en energieën. Als we nog steeds vol met oude energieën zijn, kunnen de Licht downloads ons eenvoudigweg niet vullen. Als we nog steeds vol met oude energieën zijn; is er geen ruimte voor wat anders dan ook! Als dit het geval is, wat houd je dan tegen van het los te laten? Is het angst voor het onbekende? Is het afwijzing door anderen? Denk eraan dat iedere keer dat je een actie verdedigt, jij je vasthoudt aan iets dat gereed is om los te laten. Als je een “Ja, maar” persoon bent, wat is het dat je heftig verdedigt? Kan je het overgeven, het zegenen en het loslaten?

Besef dat alles spiritueel is. Want zie je, de Aarde is gemanifesteerde Spirit. Er is geen werk, geen persoon, geen plaats welke niet spiritueel is. Of een persoon naar zichzelf refereert als een Lichtwerker of een conciërge, beide zijn spiritueel. Als je in een baan bent die jou uitput en waarin je geen Vreugde of Passie vindt, waarom ben je daar? Het is niet van belang welke baan je hebt, wat van belang is, is wie je bent en hou jij je Licht uitstraalt. Enige jaren geleden, was ik er zeker van dat ik alleen maar “spiritueel” werk deed, dus nam ik ontslag van mijn werk en leefde op Kredietkaarten, denkende dat ik zeker gered zou worden door Spirit en de schuld op magische wijze uitgewist zou worden. Wel, dat gebeurde niet. Ik maakte heel veel schulden en kon nog steeds geen start maken met mijn “spirituele” werk.

Het was een grote les voor mij. Dus trok ik een baan aan waar ik van hield en nam Verantwoordelijkheid voor al mijn acties. Ik straalde mijn Licht overal waar ik was en vond mijn Vreugde in het leven te leven. Het was door deze ervaring dat ik me ontwikkelde in te beseffen dat iedere keuze die we maken een energie creëert. Ik leerde vreugdevol om dankbaar te zijn voor alles, inclusief mijn rekeningen. Wat ik opmerkte is dat er velen zijn die beginnen “Lichtwerkers” te zijn, en het opgeven wanneer het te moeilijk wordt, dus laten zij het los en nemen iedere baan aan zodat zij de rekeningen kunnen betalen. Misnoegen begint op gang te komen, geen-Dankbaarheid wordt gecreëerd en er is geen Vreugde in wat zij kiezen om te doen. Alles dat dit doet is een enorme grote blokkade creëren, en die blokkade creëert dan meer overtuigingen van onwaardigheid, gebrek, haat, enzovoorts. Je inzicht veranderen van wat het spiritueel zijn is en wat het betekent te zijn in het Nieuwe, vergt Toewijding, Geloof/Vertrouwen, Vreugde, Geduld, Passie en Kracht.

Als we doorgaan op te ruimen, vullen wij op met steeds meer Licht. Dit Licht dient als een flitslicht, een licht schijnend op alles dat niet van Liefde is. Het ontwaakt ons ook om meer te zijn. Met iedere oude en beperkende energie die we loslaten, openen wij ons onmiddellijk voor meer LiefdeLicht. Bewustzijn breidt uit en als het bewustzijn uitbreidt, verschuift het leven van het oude naar het Nieuwe. Er is meer Vrijheid en, natuurlijk, meer Liefde en meer Besef. Onze Zielen bewonen ons meer en wij gaan door ons hoger te ontwikkelen. Waarlijk, wat binnenin is, is wat buiten gecreëerd wordt. We gaan door spiraalsgewijs steeds hoger te gaan in/naar Verfijning en we gaan eindeloos door. We laten onze neiging los om naar resultaten te kijken of naar het “eindspel”. We blijven eenvoudig in het Moment en merken op hoe gemakkelijk het leven is. Hoe plezierig het is! Het is zoals het openen van cadeaus; we weten nooit wat er onder het prachtige inpakpapier is; net zoals wij niet weten wat elke dag ons zal brengen, gecreëerd door ons. Kan je het leven ervaren met dit soort van Verwachting? Verwachting is in Vreugde naar het leven te kijken. Afwachting is te hopen dat de dingen niet veranderen om ons uit onze comfortzone te breken. Soevereine wezens zijnde, kiezen wij! We kunnen kiezen ons vast te houden aan wat bekend/vertrouwd is of we kunnen kiezen om opgewonden te raken over wat voor grote verrassingen er ook maar op ons wachten. Iedere keuze creëert bewustzijn en dan reflecteert het leven dat naar je terug.

Als je aandacht schenkt aan hoe jij je voelt, word je begeleid. Wow; is het niet grandioos om verantwoordelijk te zijn voor je eigen leven? Wij kunnen kiezen om slaven te zijn jegens ons verleden of zegevierend in nieuwe keuzes. Nu, dat is Vrijheid!

Als jij in je hoogste potentieel wilt leven, dan is het aandacht schenken aan hoe jij je in ieder moment voelt de sleutel. Als je er niet van houdt hoe jij je in een specifieke richting voelt gaan, verander het! Merk op waar jij je het meest vrij en vreugdevol voelt. Je zou overvloedig veel dingen kunnen proberen; zo ongeveer zoals het uitproberen van verschillende outfits; er is eentje dat jou je werkelijk prettig laat voelen.

Ik heb drie dochters. Zij zijn anders dan ik en anders ten opzichte van elkaar. Ik had een geweldig gesprek met één van hen. Ik vertelde hoe verstoort mijn slaap geweest was. Zij vroeg waarom. Ik vertelde haar dat het Ascentie was. Zij antwoordde, “Je bedoelt zoals wanneer een vliegtuig in de lucht opstijgt?” Ik zei, “Ja; zoiets ongeveer.” “Maar waarom verstoort dat je slaap?” In plaats van het allemaal uit te leggen, zei ik slechts dat het niet van belang was hoe een ieder van ons ons leven kiest te leven; wat belangrijk is, is dat er Liefde is dat ons verbindt. Hoe ieder persoon kiest om diens leven te leven is spiritueel. Niemand moet een genezer zijn of een Lichtwerker of moet “spirituele” woorden uitspreken; alles dat van belang is, is dat wij onze Vreugde en Liefde tot uitdrukking brengen in wat het ook maar is dat wij kiezen om te doen.

Neem je waar dat je niet hebt wat je wilt in dit moment? Besef je dat de handeling van het willen je bij iets weg houdt. Het is hetzelfde voor al zulk zoeken, ik wil, ik wens, ik hoop, en ik zal, zijn allemaal dingen die de toekomst in de toekomst houden. Dergelijke dingen te verkondigen manifesteert hen niet; dergelijke dingen te verkondigen zijn een mededeling van gebrek, want om iets te willen is een mededeling die zegt, “Ik heb dit niet”. Ik ben niet heel zonder dit of dat”. Kan je in plaats daarvan van jezelf houden precies waar je bent; kan je in Vreugde zijn met je leven zoals het nu is? Kan je ophouden buiten jezelf te zoeken naar iets waarvan je denkt dat je het niet bent of denkt dat je het niet hebt, alsof dat gewilde ding je dan gelukkig zal maken? Dat zal het niet, want wanneer jij dat ding “krijgt” dat je wilt, zal er iets anders zijn dat je zult willen en dus blijft het zoeken/nastreven doorgaan. Wanneer je nastreeft, verkonding je dat je niet heel bent; je bent niet gelukkig en dus gaat je bewustzijn door jou omstandigheden te brengen die dit aan je bewijzen … een voortdurende herinnering van hoe onheel en in gebrek je bent. Als je Vreugde en Acceptatie in dit Moment vindt, manifesteert je bewustzijn dan meer omstandigheden waar je vreugdevol en accepterend bent. Want zie je, je stopt nooit met creëren en manifesteren. De vraag is, “Geniet je van wat je creëert?”

Maak je soms vooraannames of aannames? Is dit werkelijk gebaseerd op het Moment of op vroegere ervaringen? Gewoonlijk wanneer we vooraannemen dat een persoon op een specifieke manier gaat handelen of wanneer we vooraannemen dat dingen op de manier zullen gebeuren zoals zij dat altijd doen, is het gebaseerd op het verleden. Als we aannames maken, die ook gebaseerd zijn op vroegere ervaringen, ben dan in plaats daarvan in het Moment en zie anderen en zelf in situaties met nieuwe ogen zonder de drang om je eigen ervaringen op anderen te plaatsen. Laat jezelf verrast zijn.

Gedurende de rest van het jaar (minstens) zullen we op het snelle spoor naar het Nieuwe zijn. Voor diegenen die daar/hier zijn, zij zullen doorgaan een geheel nieuwe manier van Zijn te verankeren; zij zullen zichzelf fijnafstemmen. Sommigen zullen niet alleen doorgaan het Nieuwe te integreren; zij zullen ook doorgaan om alles dat niet van Liefde is los te laten; in die zin, alles dat alleen maar dient om zichzelf te limiteren. Daarom, zullen we meer besef hebben, illusies zullen blootgelegd worden en onze gevoelstaat zal doorgaan opgewaardeerd te worden. Onze fysieke lichamen zullen zich onophoudelijk aanpassen om in een hogere dimensie, bewustzijn en vibraties te leven. Wij hebben en zullen doorgaan om kansen te hebben om ons te helpen gecentreerd te blijven in onze Harten; in ons centrum van Vrede; zijnde in het oog van de storm. Dit vereist van ons om neutraal te zijn, onthecht van het drama en de afleidingen en in het huidige Moment te blijven. Je mag bij jezelf gewaarworden veel drukte en sociabiliteit los te laten en geen dingen te doen waar je gewend van was van te genieten. Voel hier doorheen en doe alleen waartoe je gegidst wordt om te doen; je Hart is verbazingwekkend intelligent en zal je nooit omlaag naar een beperkend pad sturen.

Als we stil/rustig staan en authentiek zijn, zend ons Licht buitenwaarts uit. Niet langer sturen wij missionarissen uit om te bekeren, want wij eren en respecteren ieder diens keuzes. Dit is ons werk … om alles te zijn precies waar we zijn. Er is geen noodzaak om de Aarde rond te rennen, want te accepteren wat en waar en wie we zijn in dit Moment is meer dan genoeg.

Wij stralen ons Licht door trouw aan onszelf te zijn; want wij zijn Liefde en als Liefde glimlachen wij in onze Vreedzaamheid en onze glimlachen raken alle harten met onze Liefde en Vrede aan.

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
Copyright © 2009-2016, Soulstice Rising. All Rights Reserved! - http://www.soulsticerising.com/index.asp