Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


vrijdag 12 augustus 2016

Ascenderend Aarde Leven / 10 Augustus 2016 / door Ailia MiraAscenderend Aarde Leven

10 Augustus 2016

Hi Iedereen, hoe gaat het met jullie? Massaal licht stroomt binnen en grote structurele veranderingen zijn er in onze matrix. Ik schrijf dit om met jullie een Nieuw Ascenderend Aarde-Leven te delen:

Update:  Voorbije Energie Structuren Worden Opgeruimd

Opmerkingen vanuit de Ascenderende Energie Boog, door Ailia Mira

Er zijn nu grote veranderingen aan het gebeuren op veel niveaus van de werkelijkheid. In de planetaire matrix en in ons leven en in vormen/menselijke energiestelsels. Jullie voelen dit waarschijnlijk!

Veel ervaringen van ascentie spelen zich af en dit gebeurt tegelijkertijd.

Het is belangrijk je te herinneren dat na de verschuiving van 2012 de energieën van onze planeet zich openden. De reden waarom ik het nu opnoem is dat er niet een manier is om een ascentie ervaring te hebben. Er zijn diverse ascentie tijdslijnen in het spel en dat houdt tijdslijnen in voor degenen die nog grotendeels leven in de lagere frequentie staten van besef en dat is volmaakt in orde. Dat benadeelt jullie ervaring niet of laat het langzamer gaan bij wat zich ontvouwt in volmaakt goddelijke timing.

Omdat we allemaal anders zijn en in verschillende staten van uitdrukking zitten, energetisch, hebben we allen onze eigen ervaring van die veranderingen. We worden toenemend bekrachtigd omdat we ontdekken hoe we onze eigen unieke ervaring kunnen eren. Ieder van ons heeft andere paden. We kunnen kiezen te weten dat het allemaal in dezelfde richting gaat en in dat bewustzijn, kunnen we ons focussen om onze energie en ervaring te optimaliseren.

We hebben de vrije keuze in hoe we deelnemen aan deze verschuiving en we zijn soeverein – wat betekent dat we zelf onze ervaringen creëren – of we dat nu weten, geloven of dit kiezen, of niet.

Soevereiniteit IS er gewoon. We ontwaken voor dat weten, creëren dat niet, het is gewoon zoals de manier is en zoals alles dat is, is. Soevereiniteit bekrachtigt ons grootste geschenk – onze eigen heelheid. We kunnen kiezen om ons te verbinden met onze hogere niveaus, om dit alles te begrijpen en dit helpt ons om gefocust te blijven en om ons naar binnen te keren, als we hulp, duidelijkheid en ondersteuning nodig hebben.

Dit is niet om onze collectieve ervaring te verkleinen. Liefdevolle vriendelijkheid, warmte, ondersteuning en humor tussen ons en in ons leven, zijn enorme voordelen voor een effectieve en blije deelname.

Er zijn manieren waarop we kunnen kiezen om ons te verhouden tot wat er gebeurt wat ons tot een groter vermogen brengt. De band met onze Goddelijkheid is de sleutel. Hoe meer we ons verhouden met onze ervaring als manifestaties zich ontvouwen, als we die zien als tijdelijk en we laten die stromen… eerder dan ze te gebruiken om te vormen hoe we ons voelen en denken over onszelf, hoe meer we overeenstemming hebben met de Christus in ons.

Het claimen en deze waarheid leven verandert ons. We worden ook veranderd door het bevrijden van energiestromingen in onze wereld. We veranderen structureel en in besef. We “weten” dit maar op de momenten waarop we onze op vrees gebaseerde energie omhoog gaat, is het nuttig om je dit te herinneren en om dat weten te leven als wijsheid.

Informatie en inzicht worden bekrachtigd als ze weten worden. Weten betekent dat we met/door iets kunnen handelen.

Als we aandacht schenken aan hoe we voelen, merken wanneer we angstig zijn en kiezen om te leven in het weten wat er gebeurt, dan heeft dat geen vrees nodig, we kunnen dan kiezen om ons niet te identificeren met onze ervaring en dan kunnen we opnieuw ons oriënteren op de waarheid van wie we eeuwig zijn. Onze Goddelijke Identiteit blijft onveranderd door iets wat we ervaren. Ascentie legt dat bloot en we kunnen onze belevenis verder laten gaan door terug te keren naar de waarheid.

Nu, voor velen, worden gepasseerde energie-structuren opgeruimd.

Dit wordt heel dramatisch gespeeld in onze wereld en in sommige van onze levens ook. Dit is een goede tijd om ook te weten dat ascentie een spiraal ervaring is van doorgaande opheffing van vermogen voor frequentie. We kunnen dingen opnieuw bezoeken die we dachten al eerder te hebben opgelost, alleen om die op een meer substantieel niveau te veranderen.

Vorige nacht had ik een heel intense op vrees-gebaseerde ervaring. * BAH!*  Dat duurde ongeveer twee uren. Ik liet EFT kloppen om dat zeer verouderde op vrees-gebaseerde te ondersteunen  en los te laten en riep mijn hogere niveaus op, en beval mijn verbinding met de Christus van binnen aan. Toen de energie zich ten slotte ophief en veranderde, voelde ik me kalm, vredig en vol vertrouwen alsof het nooit was gebeurd. Dit heeft zin als we ons realiseren dat vrees een constructie is en dat alleen liefde werkelijk is. Als de vrees eenmaal is ontmanteld, is er niet eens een overblijfsel van over!

Als ons bewustzijn verandert, activeert dit ons DNA. Dit plaatst stoffelijke eisen in ons lichaam, om te her-kalibreren.

DNA veranderd ook als ons gedrag verandert. Als we beginnen te leven en onze goddelijkheid claimen, ons verhoudend met ons leven van die identiteit, activeren we slapend DNA en veranderen onze vorm. Deze veranderingen hebben ons lichaam nodig om energie te gebruiken om ons stelsel aan te passen en te herzien, transformeren dit om uit te drukken waar we ons mee verbinden, als we doorgaan omhoog te stijgen.

 Het is gunstig, en het doet er niet toe waar we zijn, om een verhoogde staat te kiezen van zijn, van moment tot moment, herhaaldelijk.

Onze staat van zijn, energetisch, bepaalt waarvoor we beschikbaar zijn; het zet onze standaard aan, van moment tot moment. Als we kiezen om ons te verbinden met het hoogste niveau van bewustzijn kunnen we ons daar op aanpassen, in het heden, we vergemakkelijken ons ascenderende levens ervaring met vaardigheid en samenwerking. Dagelijks kiezend om tot overeenstemming te komen met onze hogere niveaus, en een punt makend om gecentreerd kalm te blijven, duidelijk en open voor ons innerlijke weten, dat is een krachtig en eenvoudige manier om op de golven te rijden.

 We naderen een Eclips Cyclus in september en een bijna Eclips voorafgaand in midden augustus… en daarna, de liefdevolle evenwichtige energieën van de Equinox. (22/23 sept)

Uiteindelijk brengt ons de stuwkracht van binnen stromend in onze wereld, in een staat van zijn waar we in volle verbinding zijn met ons Christus Bewustzijn en uitdrukken wie we werkelijk zijn. In elk geval zal jou verschuiven naar meer dan waarin je nu bent, je helpen je meer vervuld te voelen, omdat dat het doel is.

Als je voelt dat directe transmissies van het hogere licht je ondersteunen, roep dan de energie op van je eigen heelheid, of boek een gechannelde sessie met iemand die je vertrouwt en er mee resoneert. Directe transmissies kunnen je helpen je te herverbinden met de axiatonal lijnen in je lichaam met de grotere lijnen in de Schepping, die je hersenen ondersteunen en jou, en door ontvangen, vertalen, ‘t integreren van hogere frequenties en dus je bekrachtigend door een uitgebreide eenheid van tegenwoordigheid van geest. Vertrouw op je weten over wat je zal dienen.

Ten slotte, ik merk dat het me aanzienlijke blijheid geeft dat oneindige intelligentie dit hele ontvouwende proces uitdrukt. We zijn ieder een demonstratie van die liefde, een kracht van belichaamde liefde, wat we met meer en meer helderheid en licht uitdrukken. Alles is goed en wij zijn Een.

Voor je blije reis
Met liefde, Ailia 

Note - If you're a member of the Legion of Light, there is an even better discount available to you! It was sent to you, a separate email.